שירשור

Just Adi

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo39.gifבוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

שיהיה לכולם בוקר טוב ושבוע נ-פ-ל-א!
אני יוצאת עכשיו לעבוד! בייייייייייייייייייייי

Shai Felton

New member
בוקר טוף../images/Emo13.gif../images/Emo175.gif../images/Emo178.gif

האמת - שגם אני.....

NighTy

New member
גמאני!

והיו לי פאקינג חיים היום!!!!!! סורי דנה:\

Just Adi

New member
מה היה לך? ../images/Emo80.gif

אני אכלתי פרוזן יוגורט עם ידיד וחברה וראינו מלך האריות כל כך שולללטטט אגב לסקאר יש שערות על המרפקים!!! איכס הוא ערסססס אבל אני מתה על הצלקת שלו

שירשור ../images/Emo32.gif ../images/Emo168.gif

אנשים! את כל מה שלא קשור!!! באמת לשרשר לכאן
ולא לפתוח סתם שירשורים אם יש שירשור אוף! תודה

סיפורים מהחיים ../images/Emo63.gifתפוז Live

היום ב-19:00 נארח בפורום סיפורים מהחיים ומהאינטרנט את הסופר המצליח רם אורן, שיענה לשאלות הגולשים במסגרת אירוחי הסופרים של חודש הספר העברי אתם מוזמנים כבר עכשיו לתפוס מקומכם ולהכניס שאלות בפורום.
מחר ב-11:30 נארח בפורום נשואים נשואות את יועץ הנישואין מוטי גלעם שיענה לשאלותיכם וייעץ לכם בכל מה שקשור לנישואין ויחסים. ניתן כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום. קיץ של בילויים בתפוז אנשים

the king 25983

New member
הסיפור היומי שלי:../images/Emo66.gif

טוב אז כמו שכבר סיפרתי, אתמול הייתה לנו המסיבת סיום והיה כיף! הדבר היחידי שהיה דפוק זה שחזרתי ב-12. בקיצור: התלבשתי כמו הומו (הצטלמתי. אני אשים את התמונה כשאפתח ואסרוק), לקחתי איתי את החשמלית והמגר והכל ונסעתי לשם. ישר יברתי את החשמלית והתחלתי לנגן. מה שבא לראש ניגנתי. היה כיף. אח"כ שיחקנו חבילה עוברת - היה דיי דפוק. אח"כ ניגנתי עוד קצת והפעם בפני כל השכבה. ואח"כ נסעתי הביתה כי היום עשיתי מבחנים לבויאר. אח,כ אני ואבא שלי כל היום היינו בירושלים וחיפשנו הרפתקאות. הלכנו בשכונות של ערבים, הלכנו לכותל, נסעו לתחנה המרכזית וכו'... אח"כ נסענו לאשקלון לקנות מיתר חדש במקום זה נקרע אתמול ועכשיו אני בבית. היה נורא כיף. ומה שחשוב: רק אתמול לקחתי ברצינות את העניין של הפקקים וכבר יש לי 6! כל הכבוד לי!

the king 25983

New member
אנשים../images/Emo66.gif

אתם מתכוונים ללכת להופעות בניצנים? לפי מה שנראה היום אז אני כן אוכל ללכת ל-5/8. זה אביב גפן, כנסיית השכל והיהודים. יופ לפני זה זה הפורום ככה שאני אולי אלך יום לפני זה ואשן שם. אני גם רוצה ללכת לחברים של נטאשה ב-20. למה אתם מתכוונים ללכת

Tinkerblack

New member
יפה יפה

אני לא הלכתי למסיבת סיום שלי הייתי יותר מידי בדיכאון ולא הרגשתי טוב ואמרו לי שגם לא הפסדתי הרבה

l i f a g i r l

New member
וואלקום הומממממממממ

אלינורוששששששששששששששש חזרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת איך היה מותק?!!? התגעגעתי

למעלה