שירשור

בואר

New member
שאלה:../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

מתי חנוש שלנו חוזר? אני מתגעגעת

Dj SLASH

New member
הודעה כללית לאנשים איכותיים שכמותכם

שלום חברים אני רוצה לעניין אותכם בתוכנית הרדיו "ישראמיוזיק" התוכנית מנגנת מוזיקה אלטרנטיבית מוניקה סקס בוודאי ורוק מכל תחומו. http://isramusic.kef.li היום יש שידור ב18:00 בכתובת יש פרטים על התוכנית ואיך אפשר להתחבר הכנסווווו ופרסמו לחברים שלכם!!!!

היייייייי, אחים שלי...

אני יודעכת שזה ממש לא לעניין לפתוח על זה הודעה ,אבל...זאת אני!! לינור!! שיט אין יור פייס...רממבר?? סוף סוף הבנתי מה הבעיה בלעשות כינוי חדש...פשוט לא יודעת...פתאום במקום החלון של שם משתמש וסיסמא וכל זה הופיע לי סוף סוף (!!) החלון של כתיבת הודעה....ייססססס אז, התגעגעתי, חן!! הגעת!! ובבקשה בקשה...תעדכנו אותי.. אה, וכן, טונית סטארקיסט...סמיון ואני הלכנו על ניק משותף!! לטאב יו אול!! לינור

פ-ר-סו-מות! בתפוז Live ../images/Emo43.gif

היום ב-18:00 נארח בפורום שיווק ופרסום את צור גולן, מנהל צוות קריאיטיב במשרד הפרסום בין המובילים בישראל- שלמור אבנון עמיחי. צור יענה לשאלותיכם על הקמפיינים של המשרד, על פרסומות בכלל ועל קריאיטיב בפרסום בפרט.
דודי סימון, בעלים, מנכ"ל ומדריך בביה"ס לשיט "דרך הים" יתארח היום ב-20:30 בפורום שיט וימאות ויענה לשאלות בנושא לימוד שיט, טכניקות וכו'. אתם מוזמנים להכניס שאלות כבר עכשיו ולתפוס מקומכם בדיון!

אנשים!!!!!!

חזרתי אתמול מהמחנ"ק של הצופים הקופים והיה כל-כך שולט!!!!! (למה זה נגמר?! למההההה?!@@!#$@!$#) ועברנו הבטחה (כן כן-אני יכול כבר להצדיע ואני כזה מאאאגניב!!!) והיה כל-כך כיףףףףף!!! רק חבל שאני עובר לשבט אחר אבל לא נורא..... וגדוד טיראן אתם כזה גדוד מצויין ואני מת עליכם וכבר מתגעגע!!! וחן-שיהיה בהצלחה אחי...(you know...) ורותם-תתחתני איתי!!! אני אעביר את הרגל מאחורי הראש בשבילך!! ותעשי לי עוגההה!!! ותאפי לי עוגיות!!! וד"ש לכיסוף!!!!! וכמובן לאפרת (גם למצליח וגן למתוקה שבז') ולכהנים (Rמון ועדן) ולבארי....... ולמדריכה התימניה המעעעגניבה שלכם.

fushi e

New member
יאאאאא

עברת הבטחה איזה כיף לך:(( נראה לי שבחיים אני לא יעבור הבטחה

NighTy

New member
חחחחחחח

אח שלי היה שם הוא אמר לי שהיה איזה שבט שהיה להם גדוד אחד שקוראים לו תותים וגדוד אחד פםפם או שזה קבוצות בכל מקרה, אז כהמנוןןןן או משהו כזה הם שרו: הקבוצה הראשונה: "תותיםם" הקבוצה השנייה: "פםפם פםפם" וזה היה נורא מצחיק. ככה שמעתי ממנו. בטח עיוותתי הרבה.

NighTy

New member
לא נראה לי

אני גר בראשל"צ אז זה בטח הנהגת מרכז או משהו?

fushi e

New member
למה כן?

אנחנו גדוד מופרע כזה .. לא באים עם חאקי,לא מקשיבים למה שאומרים לנו:) אז לא נראה לי שבזמן הקרוב נעבור...

מי נמצא פהההה???

בואו לצ'אט, לחדר של הפורום... זה למעלה ליד כל הקישורים פשוט תלחצו

למעלה