שירשור

טור דה פראנס Live

היום ב-12:30 תוכלו להצטרף Live בפורום אופניים ליורוספורט , שם ישודר הטור דה פראנס, שאותו יעביר אצלינו כתב הארץ לענייני אופניים- יאיר בן עמי. יהיה שמח, אז כדאי להצטרף לדיון בפורום.
אוונסנס לא מזיזים את עצמם מהמקום הראשון במצעד הפזמונים של תפוז. השבוע סרטאב יורדת ומפנה להם שוב את הפסגה. מתי לאחרונה ראיתם שיר ממקדוניה צועד במצעדים? ומפינלנד? להיטי המחתרת תוקפים את המצעד של תפוז- עכשיו בפינה לשיפוטכם.

שירשור ../images/Emo32.gif ../images/Emo168.gif

זכרו..., כל אבל כל מה שלא קשור לנושא לכאןןן

דנדן...

אני יודעת שאת נכנסת לפה מיד שאת על המחשב (לא? חיחי שיהיה) אז רק רציתי להגיד לך תקשרי אליי דחוווווווווווווף מיד שאתה קמה. ובוקר טוב לכולם :) שיהיה לכולנו יום כתום.

קמתי, צילצלתי, תעני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

וברוכה הבאה כפרעעעעע!!! התגעגעתי אלייךךךךךךךך!!!! אררר החמצת הופעה ענקית.. חבל שלא באת!

fushi e

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo101.gif

כל הכתב בתפוז(כולל ההודעות שלכם וכאלה) ניהיה ממש גדולל איך מסדרים את החרא הזהההה?:((((

fushi e

New member
חנו'ששששששששששש

הצלת את חיי!!!!! הכתב הגדול הזה שיגע אותי!!

../images/Emo79.gif../images/Emo68.gif תגלית השנה

גם אם לא שמעתם את השם שירלי צפרי, בטוח שמעתם את השיר "בשבילי", אחד מלהיטי הרדיו הגדולים של השנה. שירלי חובקת אלבום חדש, ומופע חדש, והיום מגיעה להתארח Live בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה, בהנחיית רועי וערן. בינתיים, בואו לזכות בדיסק החדש של שירלי.

חן כפרות עלייך!

לא לשכוח!!! היום ב-16:30 בשבט-מסדרים את כל הבלאגן שיש בשבט בגלל שהניחו את כל הציוד מהמחנ"ק. ואז ב-20:30 חוזרים לשבט לפעולה הכי טובה שעברת אי פעם והכי מפחידה שיש..... אז ניפגש שם ותעשה חיים....חזק ואמץ!!!! דרך אגב-אני נוסע מחר לחצרים ואתה מוזמן לבוא איתי...

למעלה