שירשור
....

y s h

New member
בקשר לשירשור הכירות

יש פה משו שאפשר ליצור דמות סאות פארק משלך אז אני מציע שכל אחד יעשה את הדמות שלו וישים אותה בפורום אני תכף שם, עכשיו אין לי כח נ.ב תודה לסקובי שנתן לי את זה (למרות שהכרתי את זה כבר)

scooby4

New member
כולם להעביר לחברים באייסי../images/Emo70.gif

my name is britney spears..... i am22 years old with blond hair and blue eyes. i have no nose or ears... i am dead. if you do not send this to 15 people in the next 5 minutes i will appear tonight by your bed with a microphone and kill you.. this is no joke. נ.ב תודה ליניר שכתב את זה

buffgirl

New member
אם כבר... השיכתוב שלי!../images/Emo80.gif|מיוחדת|

my name is britney spears..... i am 22 years old with blond hair and blue eyes. i have no brain or a normal face... i am a pop star. if you do not send this to 15 people in the next 5 minutes i will appear tonight by your bed with a microphone and sing you to death. this is a joke! no.. wait... it's not a joke!

y s h

New member
את לא יכולה לשכתב את השיכתוב!!!

חוץ מזה שלי יותר טוב

scooby4

New member
שלך יותר נכון...

אבל הוא פחות מצחיק ואבסורדי. (יניר זה אלייך
)

y s h

New member
שלי יותר טוב!!!!

שלך זה כבר עם יותר מדי שינויים וזה יותר מדי מנסה להצחיק וזה סתם הגזמה אבל בואי נעשה תחרות: אם הגרסה שלך מגיעה אלי ראשונה אז את ניצחת, ואם הגרסה שלי מגיעה אלייך ראשונה אז אני ניצחתי (למרות שנורא קל לרמות בזה
וזה לא כולל דברים מחברי פורום (והכל ברוח טובה)

y s h

New member
הנה אני באמת

חוץ מהשיער, לא היה שם משו דומה ואני תמיד לובש שחור!!!

scooby4

New member
קטע גם אני תמיד מסתכל הצידה../images/Emo70.gif

כאילו שציירתי אותי ציירתי אותי ככה... חוץ מהשיער והבגדים
אבסורדי...

scooby4

New member
.....oops - i did it again

ד"T זה ציור של ג'נה! מההודעה המקורית שיניר שיכתב אותה...

הסברים.

אממ אני לובשת כהה,אפור,שחור ככה. באגיז,חולצות טי מודפסות,שיער פרוע מנוראי קצת יותר בהיר מהתמונה עם גבנים בלונד (טיבעי
) ונעלי אולסטאר כחולות כהות.

scooby4

New member
עשיתי עכשיו אותי... ../images/Emo3.gif

לא יצא משהו דומה אבל העיקרונות דומים. כובע - לרב אני לא לובש כובעים אבל אי ןשם שיער שדומה לשלי אז בחרתי לשים כובע נחמד.
חולצה - לחולצות שלי לרב יש דמויות, אבל אם אין אז לרב זה חולצה בגוונים של כחול כזה מתאים לי (יש לי עיינים ירוקות....)..... עיינים - אני תמיד שנון.
מכנסיים - לפעמים זה ג'ינס (אפור) אם לא אז זה כחול גם... :) נעליים - חומות אבל כאן יש רק שחורות נראה לי...

למעלה