שירשור

../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif תפוז Live אין אהבה כמו

פורום ספרים וספרות יארח את הסופרת סמדר שיר היום, יום רביעי, 18.06.03 בשעה 18:30. את סמדר שיר כמעט ואין צורך להציג, שכן היא כותבת רבי מכר עליהם גדלו לפחות שני דורות. סמדר תתארח בפורום, ותשיב לשאלות הגולשים על ספריה בכלל, ועל רב המכר האחרון שכתבה, "אין אהבה כמו". ניתן להציב שאלות בפורום כבר מעכשיו

Torn

New member
אוף../images/Emo7.gif

יש לי מחר בגרות בהיסטוריה
אין לי כוח לזה אני רוצה לישון בעעעעע, בכל אופן אני לא יהיה היום בפורום, אז תהנו
אין מנהל בפורום אתם יכולים להשתגע
אה ותיכנסו לזה, רק תדליקו את הרמקולים לפני

Hairspray Queen

New member
גוד לאק!!!

איזה כיף שעדיין אין לי בגרויות! תקשיבו קטע, המחנכת שלי ילדה לפני פסח והיא חוזרת מחר ומחרתיים גומרים ללמוד. ובכלל, כל מה שאנחנו עושים בבי"ס זה לראות סרטים אז בעיקרון כבר גמרנו ללמוד....

jt7785

New member
חחח סבבה רוצה לשמוע קטע יותר טוב../images/Emo35.gif

המחנכת שלי משנה שעברה, שפוטרה בסוף השנה, והשנה היא פוטרה מהביצפר החדש שהיא הלכה אליו, קוראים לה רחל ארטמן. ומי שלא הבין, זאת המורה שהתאבדה (היא היתה די הרבה בחדשות). ואני לא אתפלא אם לכיתה שלי יש קשר ישיר. עכשיו זה קטע.

Torn

New member
כן זה היה בעיתון...

גם לי היה פעם קטע שהמורה שלי הייתה בהריון, אז לא היה לנו לימודים שבועיים.... טוב אבל זה היה בכיתה ד', דורון באיזה בית ספר יסודי למדת
אני בבן גריון.

jt7785

New member
יצחק שדה

ובטח שזה קטע, כמה בדיחות הרצתי על זה. כשחבר שלי (gah) שמע (וצחק) הוא אמר לי שאני הולך לגיהינום חחחח. היה משעשע. זה די מצחיק שהבחורה קפצה לה. ולחשוב שעכשיו בביצפר שלי בונים למורים מרפסת (פטיו כזה). הם לא לומדים את הלקח?

Torn

New member
מזכיר לי...

לפני איזה חודש וחצי בדיוק ליד הבית שלי, מישהי בת 23 קפצה מהגג, הקטע שאני וחבר שלי ראינו את זה, איזה עצוב זה היה חבל"ז, עדיין יש לי טראומה מזה
.

jt7785

New member
דוקא אצלי כל הקפיצות מתקשרות לדברים

משעשעים. פעם (בשביל צחי - ברחוב השחר) מישהי ניסתה להתאבד מקומה חמישית. למה כתבתי ניסתה? זה לא שהיא לא קפצה, היא קפצה. הבעיה היתה שבקומה ארבע החליטו שהם צריכים מזגן, והיא נפלה על המתקן הזה שתלוי בחוץ (של המזגן). היא התעלפה, וזהו, לקחו אותה לא יודע מה עשו איתה אני מניח שמטפלים בה או משהו......................

jt7785

New member
השאלה באסה בשביל מי

כי בשבילי זה בכלל לא, להיפך.

michalas

New member
אמממ......

מצטערת אבל אני חייבת..... חחחחחחחח
אני נשפכת מצחוק פההההההההההה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי הרגתם אותי
איזה שרשור קרוע
לדעתי התאבדויות זה אחד הדברים הכי מצחיקים שיש.......... אוי... ובדיוק אתמול שמעתי משפט (אולי אתם מכירים...אני לא הכרתי) החיים הם בדיחה אחת גדולה....רק שהסוף לא מצחיק... וכששמעתי תמשפט הזה... פשוט נשפכתי מצחוק
למרות שחשבתי שהוא נכון.... עכשיו אני מגלה שהוא לא נכון בכל המקרים....
סורי....אם פגעתי במישו.... אותי זה מצחיק.....

Torn

New member
טוב נו....

הקטע עם המזגן קורע אני מודה חחח
, אבל עם המורה זה ממש עצוב כאילו מסכנה, ולא אני לא אוהב מורים....

jt7785

New member
דוגרי תקשיב

פעם ראשונה שאמא שלי ראתה אותי היא אומרת לי, דורון תגיד היא לא כל כך בסדר נכון? אמרתי לה כן היא לא איתנו... היא תמיד היתה מרחפת מוזרה כזו אני חייב להגיד לך שזה לא כזה הפתיע אותי... היא היתה משוגעת. לא נורא........

gah

New member
=\

כן, היא הייתה המחנכת שלי וכן, אני בהחלט הייתי מנטרל את שליטתה בכיתה אבל כאילו, עם חיים מסריחים שכאלה, באמת שעדיף למות ואני אומר את זה באמת עם כל הרצון הטוב. שכולם שונאים אותך, שאתה לא מצליח בשום דבר, שיש לך אצבע חומה (די נו, לא יפה...) ושבאמת אבל באמת אתה מתדרדר מיום ליום, לפעמים עדיף פשוט לקטוע את החיים ולעבור למקום טוב יותר. לכן שקראתי שהיא התאבדה, במקום להרגיש נקיפות מצפון דווקא הייתי מאושר שנפתחו עיניה והיא עברה למקום טוב יותר (בשבילה..), הרבה יכולים לחלוק עלי אבל מי שהכיר אותה כמו דורי (jt), יסכים.

jt7785

New member
פחחחחחח אני חושב שקצת הרחקת לכת אחי

"הייתי מאושר שנפתחו עיניה והיא עברה למקום טוב יותר (בשבילה..)" the fuck
או בשדרוג מה לעזאזל
או בשדרוג לעזאזל, מה
אבל אני חייב להגיד שזו לא טראומה.

gah

New member
בסדר דורי

שתגדל תבין... סתם, אני עדיין עומד מאחורי מה שאמרתי.

למעלה