שירשור

היום בתפוז אנשים ../images/Emo63.gif

חנה לב אור, מחברת הספר "הרומן הצרפתי שלי", תפח את אירועי חודש הספר העברי ב-
ותתארח בפורום שירה וכתיבה יוצרת היום בשעה 18:30 ותענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים להכנס ולהשתתף בדיון. כמו כן, כדאי להמשיך ולעקוב לגבי אורחים מעניינים נוספים במהלך החודש בפורומים הרלוונטים...
תחרות מתכוני הגבינות של מחלבות "גד" בשיתוף התכנית "טעמים". שלחו ממיטב מטעמיכם המלצות למתכונים המשלבים לפחות אחד ממוצרי "מחלבות גד". אפשר לשלוח כמה מתכונים במקביל ולהגדיל את הסיכוי לזכות בחופשה זוגית לטוסקנה....!

../images/Emo176.gif טל שגב Live ../images/Emo168.gif

היום בתפוז Live תוכלו לפגוש את הזמר טל שגב, שיתארח בפורום רוק ישראלי הערב ב-20:00. ניתן לשרשר שאלות כבר עכשיו. טל יוצא בימים אלו במופע חדש, והספיק לעבוד עם מיטב האמנים בארץ כמפיק מוסיקלי.
קיץ של בילויים בתפוז אנשים

שעת יעוץ בתפוז Live

מוטי גלעם, יועץ נישואין ומטפל משפחתי מוסמך, יענה לשאלות הגולשים וייעץ למשך שעה בפורום נשואים-נשואות. כל זה יקרה ממש עוד מעט.... החל מהשעה 11:30 קיץ של בילויים בתפוז אנשים

../images/Emo168.gifעל כשרון אמיתי ../images/Emo63.gif

מירה מגן, כותבת רב המכר האיכותי "מלאכיה נרדמו כולם", תגיע הערב ב-19:40 לפורום ספרים וספרות לענות לשאלות הגולשים במסגרת חודש הספר העברי. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
פסטיבל "התימניאדה" שיערך באילת בסוף חודש אוגוסט (28-31 לאוגוסט) מחפש לתת הזדמנות לכשרונות צעירים. רבים מכם בוודאי מחפשים הזדמנות מעין זו, ולכן- אם יש לכם את זה כדאי ללכת לאודישנים! האודישנים לפרוייקט מתקיימים ביום שלישי, 1.7.03, בבית דוהל,שכונת התקוה 76 בתל אביב , בין השעות 10:00 - 17:00. לפרטים והרשמה : אורן 'מאור הפקות' טלפון 211012 - 050. הזוכה בערב, יבצע על הבמה דואט עם זמר מוביל ובנוסף, יזכה להקליט שיר חדש ומקורי, שתפיק עבורו חברת התקליטים 'מירו את עדן הפקות'. לזוכה אף מובטחת הופעה בפסטיבל ים סוף - 'התימניאדה' בשנת 2004 . קיץ של בילויים בתפוז אנשים

love amor

New member
נ"ש-חופשששששששששששש../images/Emo178.gif ../images/Emo175.gif

אני יודעת שלכם ממחר..אבל אני כבר היום קיבלתי תעודות! איזה כיף! חח

love amor

New member
חחחחחחח כן כן...

ממוצע 73..ואין לי כח לפרט חח (מה אתם רוצים?! אני לא חרשנית כמוכם!)

FreakOfNature

New member
מחר נעשה שרשור תעודות../images/Emo35.gif

או שאנחנו מעדיפים לשמור את ציונינו לעצמינו בלבד

אם אתם רוצים....

אני אתחיל...... אבל תאמת אני לא מתכוונת להסתכל בתעודה שלי... כי זה ממש אבל ממש לא מענין אותי!!! איך שאני מקבלת אותה אני זורקת אותה לפח...

love amor

New member
הגזמתם....

למה לזרוק ת'תעודה? זה הציונים שלכם ממה שהשקעתם (או לא) כל השנה הדפוקה הזאת!! לפחות תראו כמה המורים נתנו לכם

LoVeMe4Me

New member
../images/Emo179.gif חלק מאיתנו השיקעו וחלק לא

לפי דברי המורה שלי לתנך "מי שטורח בשבת אוכל בערב שבת"

למעלה