שירשור

cobainos

New member
שירשור../images/Emo32.gif

טוב,בגלל שגילעד אמר באחד השירשורים כאן שמדברים פה בפורום על איידס.. שמעתם שאחד מארגוני הטרור(התנזים) רצו לפוצץ מטען
שמוצמדות אליו מנות דם נגועות באיידס?חולני
ומפחיד פשוט...בטח גילעד היה תורם להם איזה ליטר(סתם גילעד)
אבל ברצינות...אני קם בבוקר וקורא את החדשה המחליאה הזאת...כל פעם הם חוצים מחדש את הקווים האדומים... בטווח הארוך זה יהרוג גם את הפצועים וגם את מי שבא לסייע והם מתכננים גם פיגועים גדולים ביום העצמאות
בגלל שהם לא הצליחו בפסח
...,והאירוע המרכזי נמצא ממש כאן בעיר
שלנו.מתי נחזור לחיות כאן בלי לפחד?זה מעצבן אותי כל כך...

SupeRonit

New member
בדיוק קראתי על זה

מפחיד.. לשמחתי ונחמתי אני טיפוס ביתי,אז אפשר להגיד שאני מוגנת..אבל אני כל כך חרדה על שאר העם שלי שזה פשוט הורס אותי.. ואתם זוכרים שהיה פיגוע בראשון?-אתם יודעים איך הגבתי?: נכנסתי להיסטריה ולהלם,ושמישהו שבור יד נכנס הביתה (זר) לשאול על הפצועים-סגרתי עליו את הדלת,כמעט שברתי לו את היד השנייה..הייתי בטוחה שהוא המחבל השני-בא להרוג אותי (אמרתי היסטריה
).. לכוחות הביטחון ולמשטרה שהצלחתם לסכל את הפיגועים החג,שעבר עלינו ללא שפיכות דמים ושכול
,ובתקווה שתשארו "מחסורי עבודה"-רונית

קיר קמט

New member
לא שמעת?

נחטפתי. הם קושרים אותי למטען, ואז כשאני מתפוצץ וחלקים ממני עפים לכל מקום, כוווווולם יידבקו. אני מתכנן לארגן תאונת עבודה ולהתפוצץ בעזה.

SupeRonit

New member
../images/Emo124.gif עידכון מומחים

עכשיו מתברר שכזה פיגוע ייתכן ובכלל לא אפשרי
מומחים אומרים שלא ברור אם הנגיף היה נשאר חי מחוץ לגוף ועד לשימוש במטען-הפיצוץ ושבכלל-החוליה עוד לא הצליחה להשיג את נגיף האיידס ממש חוצפה-ככה לזרוע פחד והיסטריה בעם,רק בשביל כותרת המומחים בYnet

חןשסק

New member
אבל תמיד יש את הסיכוי הקלוש.

צריך לקרוא את המשפט עד הסוף...

cold fire1

New member
אמ... רק בשביל ידע כללי..

במידה שבמטען קיימים מסמרי\ברגים\כדוריות שטבלו אותך בדם שמכיל את הנגיף אם הם חודרים לגוף של מישו אז הנגיפ יעבור אליו...

cobainos

New member
כן,אבל עדיין..

הנגיף לא יכול לחיות מחוץ לתא גוף כמו 99% מהנגיפים שחייבים תאים פונדקאים ותאי דם לא תמיד מספיקים להם(אחוות הביולוגים) אבל עדיין..תמיד אפשר לפתח משהו...איזה דוקטור או מדען אנטישמי ממדינה כלשהיא(כי הם לא כאלה מפותחים וחכמים)

חןשסק

New member
../images/Emo12.gif איזה בני

*ונ*ת!! פשוט מנייקאים! ולא נראה לי שנוכל לחיות בשקט בזמן הקרוב.... חבל

SupeRonit

New member
אפשר הסבר

לגבי גלעד והאיידס
(מה קורה לי אני מוצאת את עצמי מגנה ומגוננת על גלעד
)

קיר קמט

New member
גילעד עם י'

ומה רע בלהגן על גילעד תפסיקי לעשות ממני השטן הגדול
ושום איידס, זה קטעים של בנים. פעם היינו קוראים אחד לשני פריקים, עכשיו כולם אומרים אחד לשני שטויות כמו אמא שלך בגבס, סבתא שלך נפטרה מסרטן בשחלות, יש'ך איידס, הלוואי שתיכשל בכל הבחינות חוץ מבחינת HIV... דברים כאלו חביבים

cobainos

New member
זה הומור גמנסיה!

וזה התחיל בהומור בן-גוריון... איידס וגילעד הזכיר לי קטע סטנדאפ טוב...בטח אתם מכירים לא זוכר של מי הוא(נדמה לי אודי ואביעד) בן אדם בגן חיות נמצא בקופה ומדבר עם הקופאית,פתאום יש לה טלפון מהבת שלה והבת מספרת שהיה לה מבחן בתושב"ה והיא קיבלה שלילי אז הקופאית(האמא) אומרת:"עוד הפעם שלילי?כל דבר שאת מביאה הבייתה שלילי!מבחן בתושבה-שלילי,מבחן באנגלית-שלילי,בדיקת איידס-שלילי!דיי כבר!מתי תביאי משהו חיובי הבייתה?

קיר קמט

New member
תושב"ע זה בע' ../images/Emo13.gif

טיפשים מבן-גוריון
*למד באחרון הביל"ויים, גאווה מקומית* תורה שבעל פה.

PinkViolet

New member
בן כמה אתה?

אני עכשיו באחרון הבילויים.. (לא לעוד הרבה זמן לשמחתי
)

cobainos

New member
לא נכון!זאת תורה שבהל פה..

סתם סתם... טיפשים אחותך,בן גוריון זאת ה-חטיבה בה' הידיעה!

למעלה