אולי זה לא לעניין לפרסם בפורום
אבל לא ראיתי שפרסומים אחרים זוכים לאותה ביקורת! ומעבר לכך, אני לא רואה איך עניין הלכתי מקובל כמו ברית מילה יכול לפגוע במישהו. אז אם את מתנגדת, זה משהו אחר. זה כמו שאני אבוא ואומר לך שפוגע בי פרסומת על לידת בית בפורום הריון ולידה כי אני מתנגדת לזה... מה הקשר? ברית כן קשורה לפורום הזה כי מדובר פה בנשים שיולדות, אם היה מפרסם בפורום של אובדן הריון זו היתה חוצפה, בדיוק כמו שחוצפה לפרסם על בגדי תינוקות בפורום כזה. אני בכלל לא בטוחה שאם היו מפרסמים פה בגדי תינוקות, עגלות, לולים, מוצצים וכדו', היית קופצת. וכמו שאת מתנגדת לברית מילה, אולי את גם מתנגדת לניתוחי אף?? אז בפורום של יופי חיצוני נניח, היית גם קופצת, למרות שזה קשור לפורום? רק בגלל שנראה לך "נורא לחתוך חלק מהפנים"??? (וגם אם תבואי ותטעני שמדובר פה בבחירה של המנותח, אבוא ואומר לך שיש על זה לחץ חברתי קשה, אז זה לא ממש בחירה חופשית של המנותח וכו'). אני בטוחה שלא! וזה מה שאמרתי לכתחילה, הפגיעה פה היא ברגשות דתיים ותו לא! אז מי שיש לה בעיה עם הדת, יש פה מלא פורומים להתבטא בנושא! בדיוק כפי שאני, אם אני רוצה להביע דעות פוליטיות או דתיות הולכת לפורומים המתאימים ולרוב גם לא עם הניק הספיציפי הזה, יש לי עוד חמש ניקים בתפוז ואני לא מערבבת האחד עם השני! וסליחה שאני מקפיצה את ההודעה כל פעם, זו לא הכוונה, אני באמת חושבת שזה לא המקום לוויכוחים בנושא הזה ואולי כדאי שבעניין הזה, במיוחד בגלל שאנחנו פורום חדש וגם פורום עם השקפה כל כך בריאה על החיים, ובגלל שיש לנו כל כך הרבה במשותף וכל כך הרבה לחלוק ביחד, אולי כדאי שזהו, שנחליט שלא לעורר ויכוחים מיותרים בנושא הזה? האמת היא שנושאים מסוג זה הרחיקו אותי לחלוטין מפורום הריון ולידה, שם כל שרשור שני היה על ברית מילה בעד ונגד (במיוחד נגד) ולא לשם כך אני גולשת בפורומים האלה!!! אז זהו! בואו ונפסיק עם זה! ואגב, היתה פה לפני כמה ימים הזמנה לקומונה דתיים וחילונים - לא ראיתי שמישהי התרגזה, למרות שזה ממש לא שייך לפורום! מקווה שההודעה הזאת תקפוץ רק הפעם וזהו. תודה.