שירשור

שירשור ../images/Emo32.gif

נמממ... אזז... מה קורה איתכם? מה עושים השבוע? איזה בגרויות נשארו? זה המקום לחפור!!!!

:)

נועה אמרה שזה המקום לחפור... והתחביב שלי הוא לחפור... אז אני אתחיל לחפור... אמממ אז איתי הכל טוב:) יום ראשון הלכתי לראיון עבודה והתקבלתי...אתמול הייתה משמרת ראשונה והיום שניה.. ממש כיף לעבוד שם...נהנת מכל דקה.. שונאת את הבית ספר שלי! המורים מתחילים להבריז...חוצפה! הבגרויות שנשארו הם בהיסטוריה וספרות..המגנים על הפנים...אבל יהיה טוב:)

ואיי אין לי זמן!

אתמול הייתה לנו ישיבת צוות החלטנו שאנחנו הולכים למחנה לבד במקום להצטרף לסניף....->מה שאומר שיהיה לנו טונה עבודה... ביום ראשון הזה אני ויעל הולכות לנופר(ממכבים)לעבוד על ההפנינג סוף שנה בבי"ס בישוב.... ביום שישי ישיבה לקראת המחנה... ביום ראשון הבא רופא שיניים:( אני צריכה לעשות גיוסים לכיתה ג' שיחזרו לפעולות החלטנו להוציא את כיתה ו' למחנה שזה אומר שאני צריכה ללכת לחלק פלייארים להתקשר וכו'........ ויש עוד כל מיני שאני לא זוכרת כרגע.... אבל יש הרבה זה בטוח... נ.ב. למי שלא ראה יש את הפלאיירים לפעילות קיץ באתר מכבי.... הבנות שבתמונה של הפלאייר של הקורס מדריכים היו איתי במחלקה:)

איזה מחלקה היית?../images/Emo9.gif

ולא ראיתי את הפלייאר.. למישו בא להעלות לפהה?
[12 שולטים!
] המחלק של פיג'מות מקפיצה ת'רכזיםםםםםםםם!!!!!!!!

orlupo

New member
תאכלס 12 כ"כ שולטים...../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

orlupo

New member
וואי וואי וואי!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא רק ש-12 שולטים פה... הצלחנו גם לחלץ את כל השירים הגאוניים שהיו לנו....

אל תשאל../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחח

משו משו
ולסיום.. פם פה דידי דם פה דידי דה דידי דה די
[יותר מידי כוכב נולד
] "אני שר שר שר אני 12!#$@#$@ מעולה לה לה אני 12!!!!$%#$%^#" ו........תמיד תזכרו ש.. "צוות סנדנאות, צוות סדנאות..כולם סוגדים לצוות סדנאות"
ו..זהו
חזרתי לעצמי

orlupo

New member
תגידו במחנה יש ביקור הורים ב-1/8?

ובאותו יום טקס ארצי ואז ההורים של החניכים לוקחים אותם?

yaelula94

New member
חחחחח

מיי ישמעע איזהה ילדהה מסכנהה... לי יש מחרר מבחן הקבצותת לעירוני א'(אני עוברתת בצפרר תודהה לאללל)אחרי זה מיד יש לי הקלטות מיד אחרי זה כנראה אני נוסעת לדודים שלי לשישבת,יום ראשון הישיבה ומיד אחרי זה יש חוג,יש לנו עוד מעט מסיבת סיום ויש פפוללללל חזרוותתת!!!,מבחניםםםם דדי נגמרר..אהה אופס את לא יודעת מה זהה.. XD שבועע הבאא יש ליי עודד מבחן הקבצות הפעםם במתמטיקהה,אני צכהה לקנותת בגדים למסיבהה,ישיבת מדריכים על המחנה קיץץ,מסיבתת סיום של החוג שלנווו,לסדרר את החדרר שלייי,לחלקק פלייארים לחניכיםם על המחנה קיץץ וכמובן איך לשכוח לעשות הליכות עם חברה שלייי וכל מה שיש לךך ברשימה(כולל הרופא שיניים)גםם ליי יששש קיצרר את לא כזאת מסכנהה חמודהלהההP-:

למעלה