אני אתחיל ../images/Emo13.gif
יפה שלי את יודעת מה אני אומר לך תמיד.. זה לא באמת משנה אם תצליחי או לא. אז אני אגלה לך סוד..
אני לא באמת אומר את זה כי אני לא חושב שתצליחי. אני סתם אומר את זה כדי להרגיע אותך, שלא תהיי כזאת לחוצה. ברור לי שאת הולכת להפתיע את עצמך. זה לא באמת יהיה קשה.. זה סתם מפחיד אותך כי זה משהו גדול כזה. זה לא אמור להלחיץ אותך, לא באמת צריך לתת לזה כל כך הרבה משמעות. זוכרת את המבחן בתנ"ך של כיתה ו'? הוא יותר משמעותי מהפסיכומטרי. למה? כי אותו אפשר לעשות רק פעם אחת. לא שאני חושב שתצטרכי פעם שניה, אבל תמיד קיימת האפשרות. זה ממש קטן עליך נומי אם רק תפטרי מכל הלחץ הזה, תראי איך את עוברת את זה בלי להרגיש בכלל. כי את חכמה, את הכי חכמה שלי בעולם
ברור לך שפסיכומטרי לא משקף כלום, אם הוצאת ציון גבוה זה לא אומר שאת חכמה יותר חשוב, אם הוצאת ציון נמוך זה לא אומר שאת טיפשה.. אבל כן אני יודע זה לא הזמן להסתכל על החיים בכלליות, זה הזמן להתמקד ביום ראשון, אז אני אפסיק
את יודעת בובי בשניה שאת נפטרת מהלחץ את מפנה כל כך הרבה מקום לריכוז.. להרגע זה עוזר, קחי איתך שוקולד
אם זה עוזר, בין כולם את יודעת שאני לא מצפה ממך לכלום בקטע הזה. <ולא כי אני חושב שאת לא יכולה, פשוט את יודעת מה הדעה שלי על עניינים כאלה> ובכלל כמה זמן המבחן? שלוש? ארבע? חמש שעות? את יודעת כמה חמש שעות עברת בחיים שלך? ובכלל למה על חמש שעות לקחת שבוע שלם? לא חבל? זה כמו החמישה ימים שלא היית פה
אחרי זה תרגישי רע על זה שסתם נכנסת לסרטים. לטוב ולרע אין יותר מדי מה לעשות ועדיף לא לבאס את הימים שמסביב ל"אירוע". כי יהיה מה שיהיה בובי, ובאמת אין טעם שזה ישפיע מסביב. בכל מקרה, לא מצפה אבל מאמין. אני מאמין בך נומי
יותר מבכל אחד אחר. ובאמת אם הייתי קצת יותר משכיל הייתי גם עוזר לך
אבל זה הכי הרבה שאני יכול לעשות.. ואת בכלל לא צריכה שום עזרה
פשוט מקווה שאת יכולה לעזור לעצמך להרגע ולהתרכז כמו שאת עוזרת לי
המון בהצלחה יפה שלי את מסיימת עם זה בלי להרגיש בכלל ועם ציון מעולה כי בינינו מי יכול עליך?
אין עוד כמוך בעולם אני אוהב אותך