מצאתי סיפור שכתבתי לפני שנתיים בפורום בריטני זה על בסיס סיפורי אגדות לכן חשבתי שיהיה מתאים לפרסם את זה גם פה,
פשוט נקרעתי מצחוק עכשיו
אז ככה:
היו הייתה נסיכה יפיפייה. לנסיכה קראו בריטניקונג'לולו ג'ין ספירסלוטימה. או בקיצור- בריטני ספירס.
בריטני חיה בטירה אפלה שהשילטון היה תחת אמה החורגת- מדונה צ'יקונה לואיז, או בקיצור- מדונה.
אביה של בריטני, המלך מייקל ג'וזף ג'קסון, או בקיצור- מייקל המלך ג'קסון, נרצח באכזריות ע"י רופא המשפחה שנשלח מטעם האמא החורגת כדי שהיא תוכל לקחת את השלטון על הממלכה.
בריטני הייתה ילדה עצובה.
כולם מתנכלים לה, המטפלות, הגננות, הציירים של המלוכה שתמיד עושים אותה מכוערת יותר ממה שהיא באמת, כדי שאמה תצא טוב יותר וצעירה וחתיכה ושווה.
לאמה החורגת הייתה משרתת בכירה שמטרתה הייתה לאמלל את חיה של בריטני. למשרתת קראו כריסטינהוטיקון מאריה אגילרהייפ, או בקיצור- כריסטינה אגילרה.
כריסטינה כל פעם הציקה לה והרביצה לה, הכל בשביל להרוס את היופי המושלם של בריטני, ולהחשיב את עצמה כעליונה.
אך אל דאגה, לבריטני לא היו רק אוייבים באותה טירה, היו גם כאלה שהיו לצידה.
אלישיה בט' מור, או בקיצור- פינק, הייתה אחת מעובדות המטבח והייתה אדיבה ונחמדה לבריטני, והגניבה לה אוכל טעים ומתתקים מידי פעם, גרמה לבית להיות כמה שיותר פאן האוס בשביל בריטני.
בנוסף, היו גם עובדי ניקיון למיניהם, בשמות אלכסנדר והווארד (אייג'י מקליין והאווי דורו מהבקסטריט בויז), אבל אל דאגה, הם לא היו סתם עובדי ניקיון פשוטים
לבריטני היו רק שני תחביבים: לרקוד ולשיר. את השירה היא נאלצה לעשות בשקט בשקט מתחת לשמכה בלילות,
ואת הריקוד בזמן שהיא הייתה אמורה להיות במקלחת.
בכל פעם שכריסטינה הייתה מוציאה את בריטני לבחוץ בריטני הייתה מנסה להסיח את דעתה כדי שהיא תוכל לברוח ולהיות חופשיה, אך עינייה של כריסטינה היו חדות כמו נץ, והיא לא הניחה את מבטה מהנסיכה בריטני.
בריטני הייתה מדוכאת אך לא מיואשת, והיא ידעה שיום אחד היא תצא מהארמון ותגשים את חלומותיה, ותפגוש את בחיר ליבה.
ובסופו של דבר גם תקח את הכתר שמגיע לה מידי אמה החורגת המזדקנת.
חחחח אני זוכרת שהיה לי המשך מאוד מאוד ברור בראש שמשלב גם את ליידי גאגא ופריס הילטון בתור הדמויות הרעות, וניק קרטר [בקסטריט] כהנסיך של בריטני, אבל הכל ברח לי מהראש! חח באסה.