שירשור OFF... :)

Kido2222

New member
שירשור OFF... :)

סורי אנשים... פשוט עכשיו פתחתי את האינטרנט... ולא משנה לאן אני הולך... אני רואה את הפרסומת של "מונה סופר זמן לאחור"... כמובן... שלא הרבה אנשים מבינים במה מדובר... אבל אני... "פיצחתי" (אני מאוד מקווה...) את החידה... ואני יודע של מי הפרסומת... ובכן! הפירסומת היא לא אחרת משל חברת אורנג'... המשיקה היום את טכנולוגית הדור השלישי... וואלה... זה פשוט לא ייאומן... לאן שאני לא הולך יש מונה כזה... קיצ... עוד שעתיים 45 דקות... וזה יהיה בטוח... :)

mati88

New member
../images/Emo6.gif

רק חכמים באמת היו עולים על זה...חחחח... אגב, היום מגיע המחשב החדש! יאיי! נוו מור לחכות לימי שישי שאבא יביא את המחשב הנייד כי רק הוא עובד נורמלי עם האקספלורר!

~*~gaL

New member
אביעד!

נו! מה היה ביום שישי בערב? :)) אנחנו במתח..

Kido2222

New member
טוב ככה... :)

היה ממש כיף... בנתיים... כולם אומרים שהם לא ממש כייפים כמו העונה שעברה... שמעו... אין לי מושג על מה אתם מדברים... :) כאילו... פיניש היה הרבה פחות שרוט ממה שהוא... אבל כן... הוא עדיין היה חולה נפש... :) פרידמן בכלל... :) היה איזה קטע שדב נבון חיפש משהו מתחת לשולחן... ופרידמן לא הבין מה הוא עושה... אז פרידמן אמר לדב:" מה אתה עושה?! מה אתה מאונן?!" ודב ישר התחיל להתחרפן... " מה אתה משוגע?! מה אתה אומר דבר כזה?! הבת שלי יושבת פה!" (אתם יודעים בטון של דב נבון... :) ) אז דב אמר לבת שלו שהוא חיפש מחק... :) פרידמן כמובן ענה:" כן! הוא חיפש מחק... כדי למחוק!" (ועשה תנועות של "מחיקה" אם אתם מבינים למה אני מתכוון... :) ושוב דב התחיל לצעוק... :) אחרי כל הקטע הזה... ניסו כמובן להמשיך לצלם... איך שמתחילים לצלם, דב מתחיל לצחוק... פרידמן שואל אותו מה קרה... אז דב ענה שהוא חשב מה להסביר לבת שלו כשהם ייגיעו הביתה... :) בכלל... היה מצחיק... קיציס היה קיציס... מצחיק כהרגלו... :) פרידמן... לא פחות שרוט... היה מבדר ביותר... וספויילרים... אם אנשים רוצים לדעת... אישי... :)

מצטרפת...

היה ממש ממש כיף בצילומים! לטעמי צילמו את התוכנית הכי טובה שהייתה בינתיים... ו....כרגיל, קיציס מושלם טל מלך והיה מצחיק בטירוף!

greeneye

New member
../images/Emo6.gif

איזה מתוקים, גאד דאמט. שאלה- רוית, מאיפה היו לך כרטיסים? ולשנים= אם תיזכרו העוד משו מצחיק, שתפו אותנו. ו..דיברתם איתם בסוף?

היה עוד קטע...

היה עוד קטע שהיה כ"כ כ"כ מצחיק... אני מקווה שאני אצליח להסביר את זה כמו שצריך. יש קטע בתוכנית שאורנה צריכה להוריד לעלמה משקפיים וכובע. בתכנון המקורי אורנה הייתה צריכה למשוך לעלמה גם את הפאה מהראש בנוסף, רק שכנראה שינו את זה והחליטו בסוף להשאיר את הקטע בלי להוריד את הפאה מעלמה. רק הבעייה שכנראה לא עידכנו את אורנה בשינויים... התחילו לצלם את הקטע ואורנה מתחילה למשוך את הפאה לעלמה מהראש רק שעלמה לא נותנת לה ומחזיקה בכוח את הפאה, ובמשך כמה שניות כל אחת מנסה למשוך לכיוונה את הפאה ולרמוז לשנייה שתפסיק... ואז הפסיקו את הצילומים ועידכנו את אורנה בשינויים... זה היה אחד הדברים הכי מצחיקים, רק חבל שהרסתי ולא הצלחתי להסביר כמו שצריך...
ובנוגע לשאלתך גל, אני מזמינה כרטיסים בלי קשר לפורום. וכן דיברנו איתם בסוף (גם יעלושי הייתה...
)

Kido2222

New member
כן! גם זה היה מבדר ביותר!

פשוט קורע... :) בהתחלה כולם חשבו שהיא מנסה למשוך את השיער האמיתי של עלמה... :) זה לא היה ברור... :) ואז הבינו שלא עידכנו את אורנה... :)

למעלה