שירשור

dark eyes

New member
שירשור

של מוזיקות ויצירות מפחידות. מה אתם אומרים מה המוסיקה הכי מפחידה ששמעתם?!?!?!? זה יכול להיות מסרט או אפילו מכל תחום אחר

Houndour

New member
"לילה על הר קרח"

של מוסורסקי. לפי דעתי היא הכי יפה מבין המפחידות.

lvbbb

New member
הסימפוניה ה-3 של מאהלר...

הפרק הראשון של הסימפונייה מפחיד,קודר ובומבסטי

lvbbb

New member
הסימפוניה הפנטסטית של ברליוז כמובן

חלק מהפרק החמישי שולב בפתיחת הסרט "הניצוץ" של קובריק. דרך אגב "לילה על קרח" (בתזמורו של רימסקי קורסקוף) היה אחד הקטעים בסרט "פנטזיה" של וולט דיסני

Sir Humphrey

New member
ליסט....

ולא חשוב איזה ליסט. הבן אדם היה לדעתי התגלמות השטן עלי אדמות. כל אחת מה-19 רפסודיות שלו מפחידות, ולחשוב שאלה שירי האהבה שהוא הלחין. הטרנסקריפציה שלו לדאנס מקברה (Danse Macabre) של סן-סאנס מפחיד כמעט כמו המקורי, כנ"ל לגבי הMephisto Waltz. גם הסימפוניות של, הדאנטה והפאוסט די מפחידות, ומשום מה הקונצ´רטי לפסנתר (בביצוע קלאודיו אראו) תמיד גורם לי להרגיש לא נוח.

היי מתיוס דרלינג...ממתי אתה יצור

חלזוני? החהחהחהחה תתקשר ותשמיע לי את הסערה של ריגולטו בטלפון לא זוכרת....

חמוד29תא

New member
לילה על ההר הקירח

אגב מוסיקה מפחידה ו- "לילה על ההר הקירח":: המקור של מוסורגסקי הרבה יותר מעניין (ומפחיד - אם רוצים) מאשר התזמור של רימסקי-קורסקוב. אגב - תיקון טעות:: בסרט "פנטזיה" של וולט דיסני, היצירה מופיעה במקור(!) כלומר בתזמורו המפחיד של מוסורגסקי ולא ב- "עידון" שעשה לה רימסקי-קורסקוב.

רוול ופרודג´י

הוולס של רוול נשמע לי כמו רוחות רפאים פסיכדליות. ולא מתחום המוזיקה הקלאסית, הייתי אומר שהשני של הפרודג´י אפל למדי

למעלה