שירשור

שירשור

אני וגל החלטנו לפתוח שירשור ובשירשור הזה קיימת שאלה והשאלה היא כזאת: מה היית נותן\ת עם היו נותנים לך יום אחד שלם עם אליסה? ואתם כמובן צריכים לענות על השאלה

always be me mc

New member
אם הייתי עם אליסה../images/Emo23.gif

הייתי לוקחת אותה למקום כיפי כמו לים או משהו קונה לה את המאכל האהוב עליה או משהו טעים
כמובן שפותחת איתה דיון ו: מראה לה תמונות של מהארץ שצילמתי(אחרי הכול צילום הוא אחד התחביבים שלה ונדמה לי היא תעריך את זה וזה יעניין אותה) -מספרת לה על הפורום וכמה אנשים אוהבים אותה
- אולי אם יכולתי הייתי מפגישה אותה איתכם או מנסה לעשות אירוח שלה בפורום
-מבקשת להצטלם איתה כי זה החלום שלי

FRIENDSforever

New member
טובב....../images/Emo105.gif

אממ קודם כל, אני הייתי עושה הכללללללל כדי רק לפגוש את ג'ניפר או קורטני..אבל בואו נניח שאת אליסה...אז..אמממ 1. משימה שהייתה פעם בדודו טופז...להישאר בכלוב מלא ג'וקים (אני ש-ו-נ-א-ת ג'וקיים) במשך כמה דקות שירצו. 2. הייתי עושה הכל...חחחח חוץ מלאכול טורנטולה וג'וק

West Doll

New member
אני אנסה לענות..למרות שאין לי מושג

אני הייתי בוהה בה כל היום..
סתם..תלוי איפה זה היה ואם אליסה היתה רעבה..חחח כי אם היא רעבה אז אני אקח אותה לאכול באיזה מקדונלדס..והיא משלמת ברור..
ואז היא היתה קונה לי מתנה...כי אני אהיה נחמדה אליה
טוב, עכשיו ברצינות...
אין לי מושג מה הייתי עושה יום שלם עם אליסה..אני צריכה להיות שם כדי להגיד לכם
אבל בטח הייתי מתחרפנת ומתנהגת כמו פוסטמה...אהה אוופס...בעצם, אני תמיד מתנהגת ככה
אז אולי לשם שינוי הייתי מתנהגת נורמלי...זה יהיה יוצא דופן...אתם לא חושבים?

kristal 19

New member
עונה

טוב, אז כמו שWEST DOLL אמרה (סליחה יקח לי זמן ללמוד את השמות שלכם
), זה באמת קשה להגיד כי צריל להיות שם באמת. אבל בטוח שהייתי יושבת לדבר איתה שיחת בנות עמוקה כדי ללמוד ולהכיר את האופי שלה באמת ולא רק לפי מה ששומעים ורואים בטלויזיה
ובאינטרנט. דבר שני שהוא חובה בעיני, לעשות איתה טיול רכיבה. ממש התלהבתי ששמעתי שהיא אוהבת לרכב. אני רוכבת על סוסים כבר 10 שנים. טוב בעיקרון זה שתי הדברים שחובה בעיני לעשות איתה, השאר כבר היה זורם... אה, וכמובן להצתלם הרבה שיהיה לי תמונות איתה
. חבל שזה רק פנטזיה
.

עם הייתי עם אליסה ../images/Emo24.gif ../images/Emo99.gif

עם היה לי יום אחד עם אליסה אז איך שהייתי רואה אותה קודם כל הייתי מתחרפנת אבל בשקט בלב שלא תגיד מי זאת המשוגעת הזאת ואחר כך הייתי מתחילה לגמגם מהתרגשות ואז לא הייתה יוצאת לי מילה אחת באנגלית אחרי שסוף סוף נרגעתי אני מתחילה לדבר איתה ולהסתובב איתה לראות מה היא עושה ביום יום ככה גם הייתי מכירה את הולי . ובסוף מצטלמת איתה ואומרת לה תודה היה כיף מאד איתך זה היה חלום שהתגשם חוויה מאד מרגשת שלא אשכח אותה בחיים. זהו סיימתי נכון ארוך? אבל מה לעשות זה החלום שלי

קודם כל אני הייתי מתעלפת כ-10 פעם.ח

הייתי לוקחת אותה למקום אהוב עלי ועליה..מספרת לה עלי והייתי דורשת ממנה חתימה.סתם.חח... הייתי מדברת איתה..ואני מתקשה לרשום מה לעשות בדיוק כי אני הייתי מתעלפת בטח לכמה שעות טובות

למעלה