שירשו ה-
השבועי!!!!

המערכת חזרה לפעולה ../images/Emo43.gif

במהלך השעות האחרונות מערכת הפורומים והאתר כולו לא היו זמינים, זאת בשל עיכוב לא צפוי בפעולות תחזוקה ושדרוג באתר. בדקות אלה המערכת חזרהלפעולה מלאה. אנו מתנצלים על אי הנוחות, ועושים כל מאמץ לוודא שתקלות מסוג זה לא יישנו. חג שמח

שירשו ה-../images/Emo32.gif השבועי!!!! ../images/Emo168.gif

איזה כיף לייייייי אחי הביא לי את הכלב שלו לעשות לו בייבי-סיטר ליומיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיחי!!!

חחחחחחחח.... מתן!!!!!! ../images/Emo168.gif

מה המצב אחי?!?!?!?!?!?!?! נו אז החלטת סוף סוף להצטרף אלינו אחי?!?!!?!??!?!!? קבל -

אאאווווףףףףף... ../images/Emo168.gif

הכלב של אחי העיר אותי נורא מוקדם.., וכואבת לי העין רצח.... נו דברו כבר....

the king 25983

New member
מה, אתה רוצה שנספר סיפוריים מהחיים?

טוב אז היום קמתי ב-9. פגשתי את סבא שלי שגר באשדוד בבית שלי, הוא בא באופניים מאשדוד לנתיבות(
), הלכתי וכדורגל ועכשיו חזרתי מת מעייפות ועוד רגע הולך לעשות מקלחת...

the king 25983

New member
זה לא רק זה...../images/Emo66.gif

זה גם שהוא גאון בחשמל ויכול לתקן כל דבר (כמעט) אם זה אופניים, שעון, משהו בחשמל או כל דבר אחר...

the king 25983

New member
וגם הוא טוב בקלפים...../images/Emo66.gif

מלמד אותך כל מיני דברים מגניבים. נגיד עכשיו הוא תיקן לי את הרמקולים הקטנים שלי ששברו לי בטיול השנתי ואנחנו הולכים לשחק קלפים, הוא, אני אח שלי ובת דודה שלי שבאה שאילינו לחופש... *טוב סמיון תרגע*

the king 25983

New member
כן? מה הוא עושה../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

עכשיו חזרתי מהארוחה והוא סיפר בדיחות קורעות. וסבא שלך נכנס מתחת לשולחן וצועק: "קוקוריקו" כשהוא מפסיד במשחק קלפים

רותמיקה

New member
משהו כזה...../images/Emo29.gif

כשסבא שלי רוצה לאכול עוף הוא צועק "קוקוריקו תביאו לי תרנגול בצלחת
" וכשסבא שלי מפסיד במשחק קלפים הוא מכבה סיגריה על הקלף.
לסבא שלי יש מחשב עם אינטרנט מהיר 2.5 מגה! והוא נכנס לצ'אטים וקורא לעצמו "גג" ומתחיל עם כל מיני חרמנים!
וכשסבתא שלי מכינה משהו טעים אז סבא שלי אומר שזה משהו בנזונה
ובל"ג בעומר של כיתה ו' אז הוא הלך לחפש לי קרשים
ויש לסבתא שלי לקוחה (סבתא שלי קוסמטיקאית) שסבא שלי מתחבא מתחת לשולחן כשהוא רואה אותה!

Just Adi

New member
רק לי אין... ../images/Emo80.gif

סבא כזה כלי, אבל הוא אחלה :) חוץ מהפעמים שהוא מאיים שהוא יכה אותי אם אני לא אתקשר יותר :) מתה עליו

jamesT

New member
ולי אין סבא

אבל אני לא יכול להיות עצוב כי לא הכרתי אותם וסבתא אחת מתה כשהייתי קטן ואני לא זוכר וסבתא השניה מתה שנה שעברה אבל לא הכרתי אותה כי היא גרה באנגליה ואמא לא דיברה איתה שנים....

למעלה