שירשיר!!!

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

noosh

New member
שירשיר!!! ../images/Emo65.gif

אני ממש מקווה שאינ לא טועה פה (אם כן - תאשימי את רעות). אבל גם בדקתי בכרטיס שלך ואכן נראה לי שזה נכון (ממש חייבים לעשות פה שרשור ימי הולדת מתישהו, אני לא יודעת תאריכים!) בכל מקרה. מזל טוב!!
האמת שחשבתי על זה שנורא מתאים לי שתוולדי בתאריך כזה, בקיץ, אני יודעת שאת אוהבת את השרב הזה ואני חושבת שאני יכולה להבין למה, איך החום מצליח לא לשרוף אלא לתת מספיק אור ואנרגיות כדי לגרום להכל לצמוח, לגדול ולהתפתח. יש המון אור, והמון שעות של אור, וזה פשוט... את. האור הזה, איך שאת מצליחה להאיר גם כשחשוך ואיך שאת מצליחה לקחת ממנו כלכך הרבה ולתת לו לעזור לך לנשום. ונגיד, גם הכינוי שלך. זה פשוט כזה, את. אני מקווה שתמצאי את הזמן והיכולת שלך לנוח (לפעמים זה קשה יותר מלהמשיך ללכת), ותתני למחשבות שלך את המקום שלהן להסתדר. ושתהיה לך שנה נהדרת, עם המון דירות מגניבות, לימודים מהנים, קוקטיילים טעימים (זה היה קפריניה ששתית אז? אני כבר לא זוכרת
), הופעות של טורי (מה, מותר לחלום!) ומוזיקה, אמנות, טיולים וצמיחה. אל תפסיקי לבטוח בעצמך ובמי שסביבך, ושיהיה לך רק אושר. אה, ותחגגי היום כראוי!! את בגיל המגניב
. אוהבת המונים!!

שירשיר:)

שיהיה לך יום הולדת שמח:) והמון המון מזל טוב:)
מאחלת לך שתגשימי את כל שאיפותייך ושיהיה לך רק טוב. מגיע לך הטוב הזה. ובעיקר, מאחלת לך שקט נפשי, כי לפעמים נדמה לי שאת זקוקה לו קצת. ובעיקר שתדעי שהכוחות שלך שם. רק תאמיני שיש לך את היכולות לעשות כל דבר שתרצי. תהני המון ביום הזה שלך:)

בנצי!! ../images/Emo65.gif

אז... שתהיה לך השנה הכי מדהימה בעולם, שתמשיכי לגדול, ללמוד ולהתפתח בכל דרך אפשרית ושתראי את הדרך הנכונה בשבילך בכל תחום, בלי הרבה כאבי צמיחה הכרחיים
שיהיו לך עוד המון פסטיבלים וימים שבהם תהיי גאה בעצמך, שכל יום יהיה מיוחד ומאתגר בשבילך, שיהיו לך עוד הרבה טיולים מיוחדים [איתי כמובן] בירושלים היפה ושתצליחי להרוויח כל כך הרבה כסף שיוכל לממן לך את בית החלומות שלך ומיץ גזר טבעי בכל יום כמובן
אבל, הכי הכי חשוב- שתהיי הכי שמחה ומאושרת בעולם ושתצליחי לשמור על היופי הזה שיש בך, כי הוא כל כך כל כך מיוחד ונדיר
מתה עליך יא בנץ

רעוּת

New member
טוב שנזכרת באמת../images/Emo70.gif

שיר, רק שתדעי שאני כבר אמרתי לה מזמן לפתוח לך שרשור יומולדת, אבל נועה רגילה להתעלם מהמסרים שלי
טוב, אחרי שסיימנו עם ההאשמות- שיהיה לך המוןןןןן מזלטוב ויומולדת שמח, למרות שאת כבר זקנה וזה אולי לא כ"כ משמח כי כל שמה מקרבת אותך למוות או לפחות לבית אבות, אבל את אופטימית מטבעך ואני יודעת שתמצאי את הנקודות החיוביות גם בזה!! וכמו שאת רואה אני ממש גרעוה בברכות יומולדת, וזה נדוש להגיד 'שתהיי מאושרת ושתשארי כמו שאת', אבל את בסדר את, אז שתשארי כמו שאת

דוVשה

New member
קיפודית,

את המתנה לא התאפקתי והבאתי כמה שבועות לפני והיום כבר שמעת אותי שרה בטלפון, אבל לא מזיק להגיד שוב, המון מזל טוב, ואושר ושמחה והגשמה ונכסי נדל"ן לרוב =].
.

Remedy Lane 9

New member
יו! ../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif

שיר, שתהיה לך שנה הכי מדהימה שאפשר. תמשיכי להצליח לגדול מכל המהמורות שיהיו [או לא יהיו] בדרך תמיד תדעי כמה אני שונאת אותך כי את משאירה אותי בלי מילים מול הכוח שלך בכל הודעה
מעריכה אותך המון.
שיהיה המון ים חמסינים חיוכים חיבוקים אמנות שירים אנשים וכל מה שעושה לך טוב.. דפנה.

behappy

New member
יוו, תודה רבה לכם ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif המון המון

וארגנו לי עכשיו מסיבת הפתעה ואני כל שניה הולכת למחשב וזה לא פסדר!! הלכתי בעי!

למעלה