שיר אהבהאכזבה

dj_big_s

New member
שיר אהבה\אכזבה

יום הולך ויום בא ואני כמו משוגע מחכה שתחזרי לחיקי מחכה שתהיי שוב שלי ולמרות שבליבי עוד התקווה אני יודע שהיא אבודה כי כשהלכת אז הלכת והשארת אותי בקור ובלעדייך רע ומר לחיות לבד בכפור משתדל להתגבר אך זה לא עוזר לי את יותר מדי חשובה כי הייתה בנינו אהבה אבל לך זה לא מספיק רוצה להחליף חדש בעתיק אז רק תדעי שאהבתי ועדיין אוהב אבל נפשי אותך תתעב.

הקשתית*

New member
כואב לקרוא :-(

ואולי כשתבין ותעריך,תחזור. ואולי לא כדאי,שתחזור, ובמקומה תבוא אחרת ,שתמלא חייך באהבה אמיתית ואור...

itzikton

New member
חביב

אבל הייתי משנה את זה קצת יום הולך, יום בא ואני כמו משוגע מחכה שתחזרי אל חיקי מחכה ששוב תהיי שלי למרות שבליבי עוד נמצאת התקווה יודע אני שהיא אבודה אפילו שהיתה בינינו אהבה נפשי תשאר לנצח בודדה כי כשהלכת, אז הלכת והשארת אותי, בקור ובלעדייך רע ומר לחיות לבד בכפור משתדל לנסות להתגבר אבל רואה - זה לא עוזר כי לך זה אף פעם לא מספיק מחליפה בדבר חדש משהו עתיק רק תדעי זאת - אהבתי ועדיין אוהב אבל נפשי אותך לנצח תתעב. תנסה את זה ביחוד עם הסימני פיסוק - הם חשובים מאוד הנקודה בסוף מאוד חשובה כי היא מסמלת על כך שאתה החלטי. תנסה את זה ככה.

תגובה...

איציק שיר הוא רגש - ראשית הוא נובע מהעומק הזה... כל אחד מביע את שירתו בצורה ובדרך אותה הוא רואה לנכון ! ממה שנובע מבפנים ! גם כאן חשובים סימני הניקוד - אז איציק נא להקפיד בקריאה - בעיקר הסימן הנחמד הזה - ! אני עצמי לא מקבלת שמכתיבים לי איך לכתוב את שירי - בעיקר אם אני מעריכה אותם נכונה - ולרוב יודעת אני בדיוק מה טיבן ברגע שבחרת להכתיב שיר - השיר מאבד מהקיניין והערך לא חשוב שהרעיון נשאר אותו רעיון והמילים אותם מילים ! ואגב... רק בכדי להעביר כאן נק` מסויימת בשירך יש איזה יסוד דל הסגנון פרוזאי - משעמם לעומת הסגנון המקורי - שהיה מרענן (למרות שהציג אווירה מלאנכולית משהו...) ואני יכולה לתת לך את הסיבה - למה ככה היא ההרגשה... זאת מפני שהאדם שכתב את השיר כתב אותו מתוך רגש פנימי ולא חלטורה של רגע... אצלך זה לא נבע וגם לא יכול לנבוע מאותו מקום ולהעביר את אותה עוצמה... בקיצור איציק נראה לי כי פיספסת משמעותה האמיתית של השירה ! ענבל

יפיפה :)

ברוך הבא לפורום חבר חדש :)) אהבתי את שירך בעיקר את המוטיב ``חדש בעתיק`` וגם את הסוף הרווי בעוצמה ! מודה לך אני על החשיפה הראשונית ומקווה לראותך משתתף פעיל בחברתנו ענבל

למעלה