שיר אהבה

pain is MY love

New member
שיר אהבה

אני לא רוצה שתכתבו לי את שיר האהבה הכי יפה ששמעתם או שאתם הכי אוהבים. אני רוצה שכל אחד ירשום לי משפט משיר שלדעתו מבטא בצורה הכי יפה ומרגשת את המושג הזה שנקרא "אהבה". נכון, הוא כמעט בלתי ניתן לתיאור. אבל שירים כל כך רבים נכתבו עליו... תרשו לעצמכם לנסות...

pain is MY love

New member
אני מודה שזה קשה...

אבל איפשהו יזהר אשדות מצליח לרגש אותי השיר "מתאהב בך מחדש" "וכתבנו שירים על עצמנו ונגמרנו מרעל ודבש כשהחושך ירד רקדנו לבד בעולם שכבר אין בו ממש..." וגם ב"שיר כאב": "איך אפשר עוד לאהוב מישהו כל כך קרוב שנמצא בסוף של נשימה..." מדהים

יש הרבה..

שיר שאני אוהבת ונראה לי די מתאים =] פיני חדד- אלייך איך שאת, נכנסת אל תוך הלב שלי, לא אשכח את המבט, שפגע בי כמו ברק, חזק בנשמה שלי לא ידעתי את נפשי, רק חשבתי איך אני, נסחף איתך אל הימים הכי יפים שלי. והלילה את ניצבת, למולי כל כך סוערת, את קושרת את ליבך אלי, ואני אליך אהובה שלי כמה את יפה, ובתוכך יפה פי כמה. מבקש לחיות את כל חיי הכי קרוב אלייך.. אלייך, אלייך, הכי קרוב אלייך אלייך, אלייך, הכי קרוב אלייך. אהבה, כמה שאיחלתי לה, כמה שחשקתי בה, לא ידעתי כמה היא סוערת בכאב שלה ובנתינה שבה, עד שלא פגשתי בך, לא הבנתי כמה זמן אני חולם אותה.

עוד

" אסוף אותי אלך עד שאגע בנשימותך, איתך אני רוצה להיות קרובה, לגעת בשמיים, לעצום עיניים, וטיפ טיפה למות מאהבה..." " הנצח מטאפורה, נשיקה היא רגע אושר והחיים הם רק חלום עובר, אבל אתה יודע, אהבה שלי שורדת היא בטח לעולם לא תיגמר..." "איתך כבר יש לי את הכל ובלעדיך אין לי כלום" מתוך שירים של שרית חדד

יש ה מ ו ן !

יש שניים שרצים לי בראש כרגע: ``אם לא היא אז אף אחת יותר טוב כלום מכמעט`` - עברי לידר. ``לא תדעי לעולם איך בכיתי כמו ילד, לא תרגישי דבר תשכחי את הדרך לכאן``- ארקדי דוכין. שכמובן יש לו את ``היא לא דומה``. מיותר לרשום משפט מרגש ממנו.. כי כולו כזה.

../images/Emo9.gif

פבלו רוזנברג "שפוט שלך" אני אוסף ת'נשיקות שלך, מזריק לדם את השמחה שבך אני לוגם את הדמעות שלך שופך עלי את הסמים שלך חושב עכשיו רק על הטוב שבך, ומצלם ת'מציאות הזאת שונה מכל מה שאני מכיר, דומה לכל מה שאני מרגיש ואין אחד שלא יסכים איתי שרק איתך אני תמיד אני בממלכה שיש בה מנוחה שיש עתיד שיש מקום אחר

השתלטתי =]

I'll be there for you These five words I swear to you When you breathe I want to be the air for you I'll be there for you I'd live and I'd die for you Steal the sun from the sky for you Words can't say what a love can do I'll be there for you (Bon Jovi - I'll Be There For You) Thank you for loving me For being my eyes When I couldn't see For parting my lips When I couldn't breathe Thank you for loving me You pick me up when I fall down You ring the bell before they count me out If I was drowning you would part the sea And risk your own life to rescue me (bon jovi - thank you for loving me)

g a z

New member
../images/Emo79.gif

I hate you, but I love you I can't stop thinking of you stacie orrico -stuck

Cobe Anan

New member
``אני אוהב אותך...``

של היי-פייב. המשפט הזה, כל כך מינימליסטי וכל כך מלא משמעות... אוחח...

L y c a n

New member
אתם לא יודעים מה עברתי כדי

להכנס לפורום היום! והנה השיר שלי: Bon Jovi - Always קטע נבחר: "Now your pictures that you left behind Are just memories of a different life Some that made us laugh Some that made us cry One that made you have to say goodbye What I'd give to run my fingers thru your hair Touch your lips, to hold you near, When you say your prayers, try to understand I've made mistakes, I'm just a man When he holds you close, when he pulls you near When he says the words You've been needing to hear, I'll wish I was him 'Cause these words are mine, to say to you 'Til the end of time "

נועם m

New member
דניאל סולומון

"רבות הדרכים לאהוב אותך ארוכה ביותר הדרך לשכוח אהבנו המון, אהבנו בטוח אבל הכי בטוח, זה מרחוק".

למעלה