שיר, או סיפור, או מה שתרצו...

emil24

New member
שיר, או סיפור, או מה שתרצו...

רציתי לחלוק... אתה - מוצק, שרירי, חזק... גבר. אני - רכה, עגולה, מלאה... אישה. ניגודים מושלמים וכל כך משלימים רכות שנמסה אל תוך מוצקות... מטפסים אל המיטה בעלתה מהמגע הראשון – צמרמורת, רעידות חשמל – זורם בינינו , בעוצמות שכבר הספקתי לשכוח נשיקה, נשיכה, ועוד אחת, ועוד לידנו קערה עם דבש שולחת אצבע נחושה טובלת מורחת שכבה דקה... שפה עליונה... שפה תחתונה... מתחילה ללקוק בעדינות ביסודיות נותנת גם לך עם הלשון קצת לטעום את דבש המלכות מתוק.... מתוק בינינו.... בתוכנו... נשיקות ארוכות עצלות כל כך יסודיות... אתה מפשיט אותי אט אט מרותק על ידי רכות עורי, החום שהוא מקרין... מענה אותי עם נשיפות עדינות על כל גופי, מתענג על הפלומה העדינה הנעמדת דום לפקודתך... מושיט אצבע מצופה דבש אל פטמה זקורה, מטפטף... אהההה...... ממשיך לינוק ממני דבש וטובל אצבע נוספת מקרב אל פי נותן לי לטעום 2 אצבעות (מצידון...) נשאבות על חלל פי לא מאמינה עד כמה דבש יכול להיות אירוטי פו הדב – למבוגרים בלבד (טיגר שלי...) אצבעותיך בפי מכפילות ומשלשות את הגירוי לא יודעת למה... עושה דרכך אט אט מטה, אל מקור הדבש הטהור אלוהים כמה שאני אוהבת שאתה שם אני לא מהצועקות אבל זה בדיוק מה שמטריף אותך שאתה יכול לחוש כל פעימת לב כל רעד קל שבקלים שעובר בגוף הולך ומתגבר יכול לשמוע כל שאיפה-נשיפה-בלתי-יציבה יודע איזה כח יש לך עליי על קצב ליבי... גומרת... פעם... ועוד פעם... ושוב... ושוב... אינך יודע שובע "את כל כך מתוקה..." סוף סוף... חודר... לי קצת כואב בהתחלה אתה בשמיים "כמו בתולה..." הכאב מגרה גם אותי ובהדרגה , הופך להנאה מרגישה אותך כל כך עמוק בתוכי אל תפסיק!!! אם רק היית רואה את הפנים שלי עכשיו... היית... גומר. שוכב מעליי שרירים מוצקים מוחצים את רכות שדיי כל כך אוהבת להרגיש את הכובד שלך מועך אותי... אבל אתה נלחץ מזה ש"גמרת מהר"... יותר מדי אישה בשבילך אתה פשוט לא יודע איך לשחק עם להבה בוערת כמוני בין ידיך... אז אתה הולך. רק כדי לא לשוב. אישה יפה שאיש טיפש השאיר רעבה.

למעלה