שיר אינדיאני לחובבים...

אגדה אינדיאנית../images/Emo91.gif

הבורא אסף את כל היצורים ואמר : = אני רוצה להחביא משהו מפני בני האדם, עד אשר יהיו מוכנים, זוהי ההבנה שהם יכולים לברוא את המציאות שלהם עצמם=... אמר העיט : תן לי ואני אקח זאת אל הירח, אמר הבורא : לא, יום אחד הם יגיעו לשם, וימצאו זאת! אמר הסלומון: אני אקבור זאת בתחתית האוקיינוס, אמר הבורא: לא גם לשם הם יגיעו, החפרפרת שחיה בלב האדמה, ואין לה עיניים פיזיות, אך היא רואה רוחנית אמרה: " שים זאת בתוכם " והבורא אמר: = כן אעשה =

orensany

New member
אחלה מן אחלה

אני אומר לך האינדיאנים האלה הם משהו משהו!

seeyou

New member
לפעמים האושר נמצא מתחת לעפינו!

אך כולנו מחפשים במקומות רחוקים או תולים את זה באחרים לא מבינים שזה בתוכינו

שיר אינדיאני לחובבים...../images/Emo124.gif

אמא אדמה, למדי אותי להיות שקט כמו העשב הדומם בבוא השחר אמא אדמה למדי אותי כיצד לשאת את סיבלי כמו האבנים הזקנות הנושאות זכרונות אמא אדמה, למדי אותי להיות עניו כמו הפריחה הענווה בתחילתה אמא אדמה למדי אותי כיצד להזין.. כמו האמהות המזינות את ילדיהן אמא אדמה, למדי אותי להיות אמיץ כמו העצים הניצבים בצד אמא אדמה, למדי אותי לקבל מגבלות כמו הנמלה הזוחלת על הקרקע.. אמא אדמה למדי אותי חירות... כמו העיט המגביע עוף בשמיים אמא אדמה למדי אותי להתחדש כמו הזרעים הנובטים באביב אמא אדמה למדי אותי לשכוח את עצמי.. כמו השלג הנמס השוכח את חייו אמא אדמה..למדי אותי לזכור להיות חביב כמו השדות היבשים המחכים לגשם [סמדר ברגמן]

FireBat

New member
שאלה

אתם חושבים שמישהו ניסה להסתיר ממנו את היכולויות שלנו?

אנילה1

New member
FireBat כשהנשמה בוחרת להכנס לגוף

התינוק, היא באמת שוכחת את רוב הדברים שידעה קודם. וזאת על מנת שתוכל להתנסות מחדש בכל הדברים ובכדי שתוכל לעלות את רמת המודעות שלה דרך חייה כאדם. מקווה שעניתי לך.

FireBat

New member
נכון, מסכים.

היא מעלה את רמת החוויה שלה, ממשת את עצמה דרך החוויה, מימוש שהוא לא אפשרי במציאויות אחרות. אבל הכוונה שלי היא שאף אחד לא מנסה להסתיר את הדברים האלה בכוח. האדם בחר לשכוח את זה. האדם נתן לאגו כוח רב, ובחר שלא להקשיב לעצמי הפנימי. אם זה לטובה או לרעה זה כבר נתון לדיון. אבל אני לא חושב שאלוהים אחראי לכך כמו שכתוב בשיר האינדיאני (שאגב מאוד יפה). האחריות הבלעדית שייכת למין האנושי. אני מוסיף פה קישור למשהו שכתבתי פעם בפורום ויש לו קשר לנושא. מאמרות סת.

למעלה