*שיר, אפשר לקבל את הטלפון של

שמופית

New member
*שיר, אפשר לקבל את הטלפון של

מעגל המתופפים שלכם בבקשה

*שיר

New member
בבקשה - אפריקנאש ../images/Emo118.gif

תנסי לדבר עם רונן ותמסרי לו ד"ש מאודי ושירלי, החברים של ארז.
: 6832221-03 במשרד, וה-
של רונן 052-455353 ואל תבהלי מההודעה המוזרה שיש להם.

שמופית

New member
פששששששששששששש........

דיברתי עכשיו עם עידית מאפריקאנאש... כמה מחמאות שירלי
איזו חתונה מדהימה היתה להם, כל כך שמח, איזה זוג מקסים... תודה
הם הכי זולים עד עכשיו... ביררתי גם עם מעגל המתופפים, שהופיעו בחתונה של חברה שלי והם לוקחים 550 $ ודיברתי עם להקת טררם שמגזימים ולוקחים 1000 $
ורק בגלל שהגעתי אליהם דרך חברה שלי, הם מסכימים להוריד ל 750 $ שזה עדיין הרבה. טוב, עכשיו יש לי הרבה להקות ללכת ולראות... שוב

*שיר

New member
וואלה?! אני מסמיקה....

אבל היא כמובן לא היתה בחתונה... היא נתנה לך מחיר די טוב´ אני חושבת.

שמופית

New member
כן, לפי כל התשבוחות הייתי בטוחה

שהיא היתה בחתונה אבל היא אמרה שהיא רק שמעה
אגב, המחיר שהיא נתנה היה הכי טוב - 450 $
אני אלך לראות אותם בחתונה ביום חמישי. תגידי, אצלכם הם הגיעו לקטע של חצי שעה או שהשתלבו עם המוזיקה כל הערב
הם ליוו אתכם ביציאה מהחופה גם

*שיר

New member
ואוו! 450$ ? היא עשתה לך מחיר

מעולה
המחיר שלהם בקיץ היה 550$
אצלנו הם היו רק ברחבת הריקודים ועשו שני דברים: 1. נכנסו לרחבת הריקודים בליווי שיר (שה-DJ שם) ותופפו, והאורחים רקדו לקול התיפוף. את הקטע הזה יש לתאם עם ה-DJ. אצלנו ה-DJ היה מעולה ושם שירים מדהימים שפשוט מתאימים לתיפוף שלהם ואז כולם רקדו בטירוף והיה שמח מאוד
2. הם חילקו תופים וכלי הקשה לאורחים וכמובןגם לחתן
ותופפו יחד איתם בכל מיני מקצבים. חלק מהאורחים (ואני כמובן) המשיכו לרקוד לקצב התופים. זה היה הקטע שבו גם הסרבנים באורחים קמו וניגשו לרחבת הריקודים לתופף. אני חושבת שזה היה יותר מחצי שעה, אם כי זה עבר מאוד מהר. אם תרצי, יש לי תמונות מדהימות של התיפוף. אני יכולה לסרוק לך מחר ולשלוח לך כדי שתקבלי תחושה על מה מדובר.

שמופית

New member
וואו ../images/Emo70.gif נשמע ממש ממש כייפי ../images/Emo13.gif

עושה לי חשק
ובקשר לתמונות - אם לא קשה לך, אז אני אשמח לראות, אבל לא בכוח - אם לא יוצא, אז לא...

*שיר

New member
אני אשתדל לזכור ../images/Emo38.gif

אני חשובת שהם יכולות להעביר לך קצת את האווירה הסבאבית ואת הכיף של האנשים מהתיפוף.

*שיר

New member
אתי@../images/Emo70.gif את בלתי-אפשרית../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אני מתכוונת לשלוח את התמונות במייל. אלה תמונות של המשפחה וכו´ ואני לא בטוחה שהם מוכנים להופיע ככה בפרהסיה

למעלה