שיר אשיר בגשם
על האוכף

cobra_1

New member
שיר אשיר בגשם../images/Emo168.gifעל האוכף

כבר נאמר אין כמו אימון בגשם אם נערכים אליו נכון אבל יש הבדל אם הגשם תופס אותך בתוך האימון או שהעסק בחוץ נראה כבר בהתחלה כמו תפאורה למשחק כדורמים ואז זה סיפור אחר: ההחלטה! אז מתחילים טלפונים וקצת משא ומתן[" אולי טריינר? או אולי אופני הרים על הירקון הסלול?"] אבל בתוך דקה חותכים וזהו,כולם נפגשים בצומת, מדוגמים על האוכף עם כל הציוד ההכרחי ובראש ובראשונה: השריטה והנחישות. חימום קצר והכל נראה אחר: עוד אימון שעובד על המנטאליות וגם על הסיבולת,כולם נשבעים שלא היה מצב של לבטל ולוותר בכלל, מחליפים סקירות על הציוד החורפי וכשהגוף כבר חם מתחילים גם לעבוד במרץ. אגב,אחד החברים רכב היום מהר כמו שלא זכור לנו ועבר להוביל את הפלוטון. רק בחזרה בכפר הירוק, הסביר לנו :"היה לי קצת קר ברגליים"... אחלה בחלה הכביש השטוף והנקי הזה שבוע חמים לכולנו

אני מקנא בכם../images/Emo140.gif

לא שיש לי מה להתלונן על הבוקר שעברתי. בכל זאת,שבתי כעת מסיבוב במאפייה (אין כמו הלחמניות של מאפיית בוסמת,ישר מהתנור, ביום חורפי) וכל כך קנאתי ברוכב שראיתי בדרכו אל פסגת רמת טבעון (לא כזו גבוהה אבל מפנקת). מעיל הגשם שלי נקרע ולא נראה לי הגיוני לצאת לרכוב בגשם בלי מעיל. טוב שיש כאן את סופרי הרוכבים - זה במקום כזה כאילו (איך אני בסלנג נערות טיפש עשרה?)

רק אחרי שעתיים של גשם

עצרתי ללבוש את המעיל וגם זה ביגלל הקור בירידה מהגילבוע.....

יעקב 471

New member
שיר אשיר בגשם..... שאלה????????

יש לי בעיה רצינית עם הקטע הזה של הגשם. הגשם כשלעצמו לא מזיז לי .הקור |קרלא מפריע לי בכלל. יש לי רתיעה איומה מהקשר הזה של אופניים וכביש רטוב. נכון שאני רואה איך רוכבים בתחרויות בגשם , הכל נחמד .יש לי צמיגים שאמורים לאחוז טוב בכביש רטוב,אבל משום מה אני חש מעין "הליכה על ביצים" כשאני מנסה לרכב בגשם.גם הענין של החיבור לפדלים לא מוסיף לבטחון במיוחד. אז אני שואל:יש יסוד לחשש שלי או שזה רק מחשבה ובעצם אפשר לרכב רגיל . מישהו יכול ככה להסביר קצת??

George39

New member
אתה יכול לרכב רגיל עם זהירות מוגברת

תזהירות וערנות בירידות מהירות עם סיבובים חדים, לנסות לא לרכב על הפסים שעל הגביש, להאיט לפני הסיבוב ולא בתוכו. ויש עוד אבל זה העיקר

מנצל"ש

בגשם כשאני רוכב הברקסים עוצרים ממש ממש ממש גרוע...בגלל שהחישוק רטוב. יש משהו לעשות נגד זה?

eikey

New member
רפידות של Cool Stop

חבל על הזמן, יקרות אבל שוות כל אגורה.

cobra_1

New member
471 ../images/Emo18.gif

רק עם קבוצה רק בביגוד צבעוני בולט לרחוק רק במסלול המוכר לך היטב מיום נאה ויבש ולא פחות חשוב: רכב לווי מאחור פרט לזה , תחושת הבטחון היא מאד סובייקטיבית,תזרום עם האינסטינקטים שלך כי בכל מקרה לא ניתן לכנות זאת "הליכה על ביצים" כפי שכתבת אלא "רכיבה עם ביצים" ...

למעלה