שיר בין ערביים

king kazabubu

New member
Behind blue eyes

מישהו חשב פעם על מה השיר מדבר? יצא לי היום בשמירה לחשוב על זה... זה שיר על בגידה. הצד הבוגד שר אותו... מצד אחד מחפש הבנה ויודע שהוא לא בסדר, ומצד שני יודע שלא ניתן למנוע את הבגידה... מישהו היה במצב דומה אי פעם?

קטרפי

New member
כתבתי שיר לזכרו של הראיס../images/Emo16.gif../images/Emo110.gif

כשהאוויר בחוץ קריר והטעם בפה מריר כשהשמיים אפורים והרגשות לא ברורים כשהים עומד לו דום ובכביש יש אור אדום כשאני בך ניזכר והלב שלי נשבר
כשהאוויר בחוץ קריר כי מתת כול כך צעיר תן לי כוח את הכול לשכוח מהמציאות המרה פשוט לברוח המחשבות מתחילות לרעוד כשאתה אינך כאן עוד כשהכול חסר תקווה ובליבי האור כבה כשהאוויר בחוץ קריר רק נישאר לנו לשיר {פזמון} ערפאת התפגר התפחלץ ואין יותר הלך לו פייפן הזקן הלך קיבינימט כן כן ערפאת התפגר התפחלץ ואין יותר זה מציאות ולא חלום שתישרף בגיהנום! כשהמוות בא אליי זורם כמו H שבעורקיי אז אני בך ניזכר איך הסוף היה כה מר למעלה שט ענן שחור ואותך תמיד ניזכור איזה יום רע איזה יום פאק אתה חסר יא ערפאק הו כמה טוב איתך היה טוב יאללה כולם פַּרטייה! {פזמון} ערפאת התפגר התפחלץ ואין יותר הלך לו פייפן הזקן הלך קיבינימט כן כן ערפאת התפגר התפחלץ ואין יותר זה מציאות ולא חלום שתישרף בגיהנום!

Cobe1982

New member
די, זה באמת לא יפה..

לא יכולת להשקיע טיפה יותר ולהוסיף אקורדים שאני אוכל לנגן את זה על גיטרה, ככה בשביל החבר`ה בסנטר? גועל נפש! זהו.

TheWhiteTigris

New member
נצל"ש סרט

ראיתם את "הנשכחים"? איזה סרט יפה!... אבל יש קצת "תעלומות" בלתי פתורות שמשאירות את הצופה עם בלבול מסויים...

king kazabubu

New member
מוכר הפורום.

סתם כתבתי את זה. שמירות בבסיס גורמות לעשות דברים טיפשיים

לא חשבתי על השיר....

אבל יצא לי להרהר בבגידות, בייחוד עכשיו כשנושא זה די קרוב אלי... לבגוד - אני לא חושבת שאני בחיים אעשה דבר כזה, (יצא לי פעם אחת להיות עם אחד בזמן שיצאתי עם אחר, אבל זה לא היה משהו רציני ואני לא רואה את זה כבגידה.) ואם אני אחשוב על זה, אז אני יודעת שמשהו כאן לא בסדר... ועדיף לקחת פסק זמן או לסיים את הקשר לחלוטין אם עולה לי המחשבה לראש. בגידה מבחינתי זה דבר בלתי נסלח, אם מישהו יבגוד בי ואני אדע על כך. לגבי הצד הבוגד - זה הנושא הקרוב אלי, יש מישהו אצלי בבסיס, נשוי, שכל הזמן מתחיל איתי... ואני מזכירה לו את העובדה שהוא נשוי, הוא מציג את העובדות כאילו הוא קורבן במערכת היחסים שהוא נמצא בה.. ואת האמת - לפעמים אני די מצטערת בשבילו שהוא התחתן... ואני מבינה איך הראש שלו פועל... אולי באמת הוא לא יכול למנוע את הבגידה... בכל אופן כפי שאמרתי בהתחלה - זה לא משנה אם נמצאים במערכת יחסים של שנים, או אם יש לכם 10 ילדים, לפי דעתי צריך לספר את האמת, אפילו אם זה היה דבר חד פעמי, ושני הצדדים במערכת היחסים צריכים להחליט מה יהיה הלאה.

שיר בין ערביים

לחן: שלמה יידוב מילים: יהונתן גפן הוא יושב על שפת הנחל בין ערביים הוא מקשיב לקול שירי המים הזכים הוא שומע איך פרחים צומחים והטל יורד לו וקופא על לחייו כמו פנינים מבדידות האנשים הופכים קודרים מעטים יוצאים ממנה נשכרים יש הפוחד מהדממה יש המגלה בה נשמה הוא מביט אל תוך השמש למעלה והאור נשאר בתוך עיניו העצומות והרוח מפזרת סודותיה הוא נושם עמוק את בושם השדות מבדידות האנשים הופכים קודרים מעטים יוצאים ממנה נשכרים יש הפוחד מהדממה יש המגלה בה נשמה ---- שיר שאני אוהב לשמוע בכל זמן, במיוחד שהמצב רוח לא משהו. שיהיה לכם שבוע טוב ומאושר!

למעלה