שיר בלי שם...

שיר בלי שם...

חינכו אותי אחרת יותר אנ`לא בוכה הגוף שלי צמא למים והלב הזה רעב, שווה לנסות להיות ביחד זה לא מספיק, כדאי לך לבכות. יש קסמים שלא רואים. רק בלילה אנחנו שניים נופלים, מסתכלים על השמיים ולפעמים צוללים. דיברו אליי אחרת צריך לדעת, יש חוקים. פרחים ירוקים זה הקסם. וסוכריות שגדלות על העצים, שווה לנסות, על דברים קשים אנ`לא מוותר, כדאי לך לבכות, ואני שוב מתמכר. רק בלילה אנחנו שניים, נופלים מסתכלים על השמיים. ולפעמים נוגעים. רציתי להיות אחרת, ללמוד לדבר, להגיד מילה, רציתי לראות אותך מתמכרת, איך ביקשת ממני סליחה. רק בלילה אנחנו שניים, נופלים, מסתכלים על השמיים ולפעמים קמים

עוד אחד...

עבדו עליי, הכסף הזה לא שלי, שולחן כחול, זה לא לטעמי. תחליף ת`סרט, כן אני אוהב בוא תלמד איך אני חושב המוח הזה פועל, והגוף הזה עובד זה קצת מפחיד אותי, עד שאתה מתרגל. אני רואה אותך בעיניים אז בוא תוכיח לי שאתה כאן תעשה לי קסם תוציא לי כובע מהשפן כן וורוד, כן, אני אוהב בוא תתקרב אליי, תראה מה אני עושה. אולי תכניס בי רגש אולי תלמד אותי איך לבכות אני לא רוצה,אבל משהו בי מתנגד זה מושך אותי, זה קורא לי, זה מה שאני אוהב, זה קצת מפחיד אותי, עד שאני מתרגל. אני רואה אותך בעיניים, אז בוא תוכיח לי שאתה כאן, תעשה לי קסם, תוציא לי כובע מהשפן. מתישהו תלחש לי, מילים יפות, תקרא לי סיפור, משהו מהאגדות הפה זז אבל הקול לא יוצא, זה דבר כזה זה לפעמים קורא זה מה שאתה עושה, זה קצת מפחיד אותי,עד שאני מתרגל. אני רואה אותך בעיניים אז בוא תוכיח לי שאתה כאן תעשה לי קסם תוציא לי כובע מהשפן

אחד אחרון

אם יש כוכבים בשמיים אז גם יש מלאכים כל כוכב זורח עליי פעמיים ואחר כך הם נופלים אם יש מלאכים בשמיים אז גם יש אלוהים כל מלאך שומר עליי לשנתיים ואחר כך הם הולכים אם יש אלוהים בשמיים- אז כולנו מתים

למעלה