שיר במתנה...

שיר במתנה...

שיר במתנה לבוזית הקטנה שחוגגת לה היום 30 שנה לה לה לה בוזית הנפלאה, נאחל מכל הלב, חיוך והגשמה. <טוב שאני יכולה להאשים ת'שעה>

בוזיקית

New member
תודההההההההה נשמה ../images/Emo70.gif

איזה מאמי!!! תבורכי... נשארתי ערה כי חוגגים לי בבלוג טי וי של בייקר המקסים...

מזל טוב ../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif../images/Emo25.gifבשבילך

תלחצי על הקישור למטה

בוזיקית

New member
ענקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!

תודה! איזה חמוד! וכל זה בשבילי?! איזה מאמי תודה תודה תודה!!! שלחו לי עכשיו איזה ברכה מנגנת ונכנסו לי מלא וירוסים ורוגלות... בעעעע הולכת לטפל בזה... תודה מאמי זה מתוק נורא - איך עושים את זה?!?!? שיהיה לנו אחלה שבוע...

בוזיקית

New member
אריה זה מדהיםםםםםםםםםם

איך עשית את זה? מאיפה כולכם מוצאים את האתרים החמודים האלה? אוי נקרעתי מצחוק... מרוב ברכות ששלחו לי נכנסו לי וירוסים ורוגלות איזה סיוט זה אבל היה כל כך מצחיק שאני עד עכשיו מתגלגלת... תודה רבה רבה למי ששימח אותי וזכר אותי!!!!!! המון
ות מבוזי הזקנה... וקחו, אני מכבדת אתכם...

רצית ? קיבלת ../images/Emo13.gif) הנה אתר נפלא

אתר האהבה , אני בטוח שתהני ממנו
הלינק למטה.

ב א ב א ה ב ה ../images/Emo24.gif שיר :

אנא אל תיכנע ואל תימנע להקשיב אל הלב תתאזן תשתלב ותקשיב, תקשיב לב תתייצב בנאדם באדם וה"מה" יהפוך ל"זה" המראות מסביבך רק מורות לך - אל דאגה הגולם גולם והפר פר תתנזר תשתפר תמחזר, תחזר אחרי היחים ובהם תתאהב תצפה - תתאכזב, תתעורר תצטער ותכאב ותאהב ותראה הנראה שבכל ותוותר, כן, תוותר על הצורך ומה האורך של זה אם לא זה המחזה שאתה רוצה להיכתב הבא באהבה, בא באהבה בא באהבה בא באהבה בא באה הבה באבא אהה ו בא באהבה תתפשט מקליפות הצבר שנגמר ומת ותהיה הנולד שבא כאן ועכשיו cause God is life and life is love cause life is God and God is love מסכה זה פאסה don't you think so? Your Love is your beauty is Truth in OneSelf And your duty to Be Evolution is Now זה עמוק, זה שטחי זה הצחוק, זה הבכי של כל הכדור והסדר ברור כשיש סדר בך זה השלום משפחה בא בא בא בך הבא באהבה, בא באהבה בא באהבה בא באהבה בא באה הבה באבא אהה ו בא באהבה אל תאחר להתעורר, אל תסתגר, אל תשקר, אל תמהר החיפזון מן השטן הוא, מין תחרותי, מין האשליה ואתה לא צריך שום מתווך בינך לבין האלוהים להוויה לחוויה אז תתקשר, תאשר ותהיה מאושר תנתב עצמך בריקוד, זה מותר האמת היא פשוטה כמו הנשימה הבא באהבה, בא באהבה בא הבא באהבה באהבה בא אנא אל תיכנע ואל תימנע להקשיב אל הלב

בוזיקית

New member
תודה דולינ'קה... אני עוד ילדה...../images/Emo13.gif

בנשמתי וברוחי, וזה מה שחשוב...

דולידול

New member
../images/Emo65.gifנכון מאוד בוזי

לנשמה אין גיל, אם את מרגישה צעירה אז זה העיקר ואת באמת ככה ילדה-אישה מתוקונת ומקסימונת.

יומולדת שמח בוזיקית../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

מה אברכך אהובה? שקט, שלווה, הנאה, שמחה, בריאות, עונג, רוגע, אושר, עושר, שפע, הצלחה, הגשמה, צמיחה, שגשוג, הכרה ומודעות בכל הטוב שיש לך, ובכל שעוד תשיגי. יודעת מה.... הכי מסכם - אני מאחלת לך את כל מה שאני מאחלת לעצמי ויותר, שיהיה לך הכי טוב בעולם לטוב ובטוב.

motek89

New member
מצטערת על האיחור..

היתה לי בעיה במחשב וגם לא הייתי כאן חלק מהיום.... מזל טוב בוזיקית!!! עד 120, רק אושר ובריאות...

בוזיקית

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo151.gif מתוקונת...

איזה איחור? על מה את מדברת? את ברכת אותי אתמול במסנג'ר, בכלל לא ציפיתי שגם היום... איזה כיף לי... תודה נשמה מתוקה וחמודה...

למעלה