שיר גנוז של אביב....

ליאורנר

New member
שיר גנוז של אביב....

אביב גפן \ נאמנים לשקר תפקחי עיניים ותראי אותי כבר גדלנו שנינו בכמה שנים זוכרת איך הכרנו בבית קפה קטן? אמרתי 'בואי' שאלת 'לאן'? עניתי רק לברוח מכאן ומאז אנחנו עוד מחובקים מנסים למצוא ביחד את הדרכים ורק אני יודע איך להצחיק אותך ושתדעי זה לא מעט תראי איך כולם נאמנים לשקר נאמנים לשקר הזה מאמינים שטוב, שרע, שקשה נאמנים לשקר נאמנים לשקר הזה מאמינים שטוב, שרע, שקשה והיה משבר גדול, היו ריבים וטיילנו בנפרד בשדות זרים זה לא נמחק אף פעם תמיד תהיה צביטה אבל מזל שזה נגמר כי מסביב כמעט כולם נאמנים לשקר נאמנים לשקר הזה מאמינים שטוב, שרע, שקשה נאמנים לשקר נאמנים לשקר הזה מאמינים שטוב, שרע, שקשה אל תקשיבי לכל אלה לא הפסדנו שום דבר הם ימכרו לך את העולם אבל הם בודדים תראי אותם נאמנים לשקר נאמנים לשקר הזה מאמינים שטוב, שרע, שקשה נאמנים לשקר נאמנים לשקר הזה מאמינים שטוב, שרע, שקשה

שמעתי אותו לפני כמה חודשים אם אני

לא טועה הוא היה אמור להכנס ל``עם הזמן`` (?) שיר נחמד מאוד, קליט. אפשר להגיד שאהבתי. הוצאת את האקורדים?

ליאורנר

New member
יוני זה זה שמוציא את האקורדים....

אני מביא את השירים והוא מוציא את האקורדים = צמד חמד אנחנו

אני יודעת שיוני זה שמוציא אבל אתה

פרסמת פה את השיר אז שאלתי כי אני לא זוכרת את המנגינה של הבתים והייתי שמחה לקבל את האקורדים. מה גם שאתה בחור מוכשר מאוד אז תהיתי לי..

ליאורנר

New member
לא יותר פשוט שאני אשלח לך את השיר?

את אוהבת תמיד לסבך הכל אם אני אבוא לך אקורדים זה לא יעזור לך כי את לא יודעת את המלודיה ואז את תחללי שיר של אביב ועל זה כזה מגיעים לגיהנום

כן, אתה גם חייב לי את forever young

בזמנך הפנוי. אני נשבעת שלא היתה לי כל כוונה להשחיט שיר של אביב. מתי אתה מראה את הפנים החינניות שלך באיזו הופעה?

ליאורנר

New member
אין לי כבר כח לבוא להופעות....

אז את לא תראי אותי בזמן הקרוב, אולי בהופעה שהוא נוהג לעשות בתאטרון ככה בדצמבר\ינואר תאלצי לבוא לראשון ולשיר לי סרנדה מתחת לחלון כדי לראות את פניי החינניות

אני אשקול לחיוב את עניין הסרנדה

למרות שיש לי שתי בעיות.- פסנתר הוא כלי נייח, והקול שלי עשוי לשבור חלונות של שכנים זועמים. אולי אני אשאיר את זה למיה, שמועות אומרות שיש לה קול פעמונים.

אני אשקול לחיוב את עניין הסרנדה

למרות שיש לי שתי בעיות.- פסנתר הוא כלי נייח, והקול שלי עשוי לשבור חלונות של שכנים זועמים. אולי אני אשאיר את זה למיה, שמועות אומרות שיש לה קול פעמונים.

ליאורנר

New member
את שולחת מהפלאפון או שאת מתרגשת?

לא צריך להתרגש, זה רק אני למיה יש קול פעמונים[סדוקים] והיא לא נוהגת לשיר לי, אפילו אמא שלי לא שרה לי בילדותי, החיים שלי קשים, אף אחד לא רוצה לשיר לי האם את זאת שתעשה לי את החיים ליפים?

=/ אמת, מהפלאפון.

וגם ההתרגשות, אתה יודע. קשה להגיד לך לא ליאור. רק תזכור שהזהרתי שזו חוויה טראומתית כמעט כמו נינה בהופעה של אביב.

ליאורנר

New member
יש לי חלונות נגד כדורים....

ככה שאני חושב שהם יעמדו גם נגד הקול שלך, אם לא אז יש לי אחריות זה בסדר ואני מבקש נינט הביאה שואו ענקי בעשור למכתב, 'אל תדעג'[הע' בכוונה כי יש לנינט ע'] היה הביצוע הטוב של העשור ללא ספק ללא דין וללא חשבון

PorcupineMan

New member
נו... תוציא אתה הפעם...

מבקשים ממך יפה.. אני אוציא כנראה לבלאקפילד II כשיצא..

ליאורנר

New member
יא תחמן קטן!!!!

כל האקורדים של בלאקפילד2 יהיו ב'שירים האסורים 2'.... יאללה תוציא את השיר הזה למרות שהוא לא משהו והוא סתם בזבוז אקורדים

PorcupineMan

New member
אל תגזים.. יהיו שם שירים כמו..

The end of the world שהלחן שלו יהיה מאוד מעניין, ו.. Crazy killer (או איך שלא יקראו לו) שלא שמענו אף פעם.. יש למה לצפות

ליאורנר

New member
יש לי כבר את רשימת השירים משם....

1.EPIDEMIC 2.WHERE ARE YOU GOING? 3.DONT WORRY 4. ILANA 5.The end of the world 6.Crazy killer 7. NIGHT 8. THE LETTER 9.GENERAL 10.HELLO 11.PAIN הולך להיות דיסק מרתק, מלא הפתעות, השמועות אומרות שעל העטיפה תהיה פרה ברקע אדום

למעלה