שיר הליצן של בני ברמן

מירבי*

New member
שיר הליצן של בני ברמן../images/Emo151.gif

נכנסתי לאתר שלו ואין שם את מלות השיר, אשמח אם מישהו יוכל להעביר אלי את המלים. תודה מירבי*

litush

New member
הליצן - בני ברמן

הליצן - בני ברמן ---------------- מילים: מ. לבנון לחן: ב. ברמן היה היה פעם כך סבתא אומרת היה היה פעם קרקס בין חבל לחבל שם דמות מכרכרת זאת דמות הליצן הננס שמש עולה יורד גם הליל אך הליצן עוד ממשיך וצוהל קטן וזעיר הוא נראה מול היתר אך עת לזירה הוא נכנס פורץ הקהל בתשואות-חן לפתע לדמות הליצן הננס שמש... עיניו מעולם לא ידעו מה זה בכי עצוב רק אצלו המבט דמעה מעולם לא ירדה לו על לחי כי הוא להצחיק רק נועד שמש... וערב אחד אביו מהחבל נפל וגופו התרסק בכה הקרקס עת טמנוהו בקבר אך בנו הליצן עוד צוחק שמש... --------------- enjoy :)

danistar

New member
טוב הקדימו אותי אבל עכשיו לי יש ../images/Emo35.gif

התמזל מזלי והייתי באחת ההופעות של בני לפני כמה שנים . הוא שר שם איזשהו שיר מתקופה די מאוחרת שלו ( אחרי שחזר לארץ מארה"ב אני חושב ) , שיר שהושמע כמה פעמים ברדיו .. האים מישהו יודע על מה אני מדבר ?? על איזה שיר והאים הוא הופיע על דיסק ?? דני

danistar

New member
חשבתי שיש פה מומחים ... ../images/Emo140.gif

למה לא עונים ליייייייי

אתנה33

New member
שיר הליצן

היה היה פעם כך סבתא אומרת היה היה פעם קרקס בין חבל לחבל שם דמות מכרכרת זו דמות הליצן הננס שמש עולה יורד גם הליל אך הליצן עוד ממשיך וצוהל קטן וזעיר הוא נראה מול היתר בעת לזירה הוא נכנס פורץ הקרקס בתשואות חן לפתע לכבוד הליצן הננס שמש עולה יורד גם הליל אך הליצן עוד ממשיך וצוהל עיניו מעולם לא ידעו מה זה בכי עצוב רק אצלו המבט דמעה מעולם לא ירדה לו על לחי כי הוא להצחיק רק נועד שמש עולה יורד גם הליל אך הליצן עוד ממשיך וצוהל אך ערב אחד אביו מן החבל נפל וגופו היתרסק בכה הקרקס כשטמנוהו בקבר אך בנו הליצן עוד צוחק שמש עולה יורד גם הליל אך הליצן עוד ממשיך וצוהל

גרי רשף

New member
האתר של בני ברמן- בקישורים../images/Emo22.gif

לא צריך כישורים: זה מופיע בקישורים!

ST

New member
בבקשה... ../images/Emo29.gif

אני חולם על נעמי - חדוד ודוד כלי נשיפה ומיתרים סובבים בחלומי שרים שירי תהילה לך כן, שירי תהילה נעמי נעמי, אני - שלך וברחוב הרמזורים כל הזמן רק אדומים כל התנועה מחכה לך פפם פפם - רק לך נעמי כל העיר הזאת - שלך חכי עמדי עוד רגע קט נעמי רק בחלום את פה איתי וכשהבוקר יעלה נעמי אהיה כאן לבדי בחלומי כל העולם מזמר לך במקומי הרים רוקדים כבני צאן זגוגיות במטר, נעמי מנגנות מכל חלון ובמרחב ראשי גבעות בחדווה מאדימים כשאת ניצבת מולם מכל אלה דממה, נעמי משתתק כל העולם חכי עמדי עוד רגע קט נעמי רק בחלום את פה איתי וכשהבוקר יעלה נעמי אהיה כאן לבדי אני חולם על נעמי, נעמי אל תיעלמי הישארי פה עמי כאן בתוך החלום נעמי נעמי את חלומי כלי נשיפה ומיתרים סובבים בחלומי שרים שירי תהילה לך כן, שירי תהילה נעמי נעמי, אני - שלך כן, שירי תהילה נעמי נעמי, אני - שלך כן, שירי תהילה נעמי נעמי, אני - שלך כן, שירי תהילה נעמי נעמי, אני - שלך כן, שירי תהילה נעמי נעמי, אני - שלך...

למעלה