שיר הלל לכבאים (איזמרלדה)

firefighter

New member
שיר הלל לכבאים (איזמרלדה)

ידידי לוחמי האש והצופים/ות כמי שמסתובב הרבה ברשת וכותב בעוד מספר פורומים ניתקלתי היום במשהו מיוחד שכתבה ידידה טובה ידידת נפש שלי שיר הלל לכבאים מאת איזמרלדה כל יום אנו הכבאים עסוקים בפעולת חילוץ וכיבוי ולא פעם גידפו וקיללו אותנו אבל אנו המשכנו לעשות את עבודת הקודש שאותו אנו עושים הכי טוב מכולם שהוא הצלת נפש ורכוש. אנו עושים את הכל בגלל שאנו אוהבים את מה שאנו עושים ולא על מנת לקבל עוד כתבה או עוד מכה על השכם אנו עושים את זה בגלל סיבה אחת אנחנו כבאים. ולך איזמרלדה יקרה תודה מכל הלב כל יום מביטה בטלויזיה אל המים הקרים קופצים על עמודי חשמל מטפסים למען האחרים את נפשם נותנים למען כלב קטן גם יעלו על בנין גם החתול זוכה בחיבתם ששכח איך על העץ עלה פורצים לכל דירה שהאש בוערת בתוכה לכם רוצה להגיד תודה שאתם תמיד נמצאים בסביבה מכל הלב והנשמה איזמרלדה

קלייר

New member
שיר מרגש וכה נכון../images/Emo20.gif

שיר מרגש וכה נכון,יש בו רגש וחום לכם הכבאים הנלחמים בכל האסונות את חייכם לפעמים מסכנים ויד מושיטים ורבים לצערנו גם נופלים למען הצלת אחרים לגבי אתם הגיבורים,המלאכים במרומים לכם אומרת אני בכל ליבי תודה ותפילה לי קטנה ישמור האל עליכם מכל צרה קלייר

firefighter

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif לקלייר

קלייר יקירתי חבל שאת לא יכולה להרגיש מקרוב מה אנו מרגישים עכשיו שאנו קוראים את שירייך נ.ב חברה אני חושב שיש לנו דוברת חדשה לכבאים אוהב אותך עד מאוד גיא

קלייר

New member
לכבאי הקסום../images/Emo9.gif

גיא יקר פני האדימו ,תודה לך כל לילה מביטה מחדש בהתפעלות במלאכת הקודש בה אתם עוסקים הניסים שאתם מחוללים דמעות מורידות מעיני באש ובמים -בקור ובחום-תמיד נמצאים המלאכים באדום באהבה קלייר

firefighter

New member
קלייר מתוקה

קלייר נסיכת ים קסומה גם באש וגם במים אותך החבק חזק אל הלב עד בלי די. כי אני הוא הכבאי שלך

קלייר

New member
מה צריך יותר מכבאי עם נשמה../images/Emo6.gif

מה צריך יותר מכבאי עם נשמה לב חם ונפש רגישה שידו תמיד מושטת לעזרה אצלי תשכון הממלכת הלב והנשמה הכבאי האישי והמיוחד בליבי קלייר

fireman

New member
אין מילים בפי....

מילים כדורבנות! אנו אנשי הכבאות נמצאים בכל יום בסיכון מתמיד ונותנים את הכל על מנת לעזור, להציל ולכבות את האש המאכלת....הסיכון הוא רב כמו שרבים לא יכולים לתאר.... אנחנו עושים זאת בגלל שאנחנו כבאים ומתנדבים (בשיר הבא חסר לך שלא יהיה משהו על המתנדבים)
היום שנסעתי לתחנה יצא לי לדבר עם מישהו באוטובוס....הוא שאל אותי איך בכיבוי? (הוא חשב שאני כבאי) אמרתי לו שיש לנו בעיות, הרבה בעיות של תקציבים...אמרתי לו משפט אחד.... "ידידי, אנחנו אנשים חלשים, אנחנו לא מסוגלים לסגור תחנה ולהתעלם מקריאות עזרה של אדם במצוקה, ככה אנחנו, הכבאים" תכניסו את זה טוב טוב לראש!

קלייר

New member
מודה לך מקרב לב../images/Emo23.gif

השיר הבא מבטיחה יעסוק במתנדבים הרבים שבזמנם החופשי יד מגישים יחדיו רצים להציל ולהנשים להחזיר את האור לאנשים אתם לנו המלאכים פשוט לגבינו קוסמים קלייר

firefighter

New member
תודה ../images/Emo24.gif

...היי קלייר חביבה... מודים אנו לך על המילים החמות התמיכה הכנה שלך בנו לוחמי האש ומודה אני לך אישית על הכל בת ים מקסימה שכמוך מזה ימים רבים שרוצה אני לשחות לצידך מהיום אני הוא פרדי הדג בשבילך

קלייר

New member
חחחחחחה גדול../images/Emo24.gif

חחחחחחחחחה דג מתוק לך תודה תמיד ליבי איתכם הכבאים ותפילתי תמיד תלוה מעשיכם קלייר

למעלה