שיר הלל לשמאל הצוהל

tapuzo

New member
שיר הלל לשמאל הצוהל

עוד יום קרבות אי שם בדרום, איפה זה בכלל, אה, ליד אשקלון? חשבנו רחוק יותר, משהו ליד מצרים. צאו משם בכל מקרה, לא לחשוב פעמיים! אה, רגע, זה גבול? לא בעזה העיר? ואלפי כלי נשק אפשר משם להעביר? חשבנו זה שכונת מגורים של עוני וחול, צאו משם בכל מקרה, אלוהים גדול. ואם פיגוע גדול יתרחש בעצרת בתל אביב? זו שאלה טובה, כיצד נגיב. נבכה, נשיר, נדליק נרות, נעביר אימייל - ונקרא לפנות את התנחלות רמת אביב גימל. אך כל דבר בזמנו, יש שטחים, ובעזה בלאגן - לפי העקרון כל עוד זה לא בגוש דן, שלוש שנים הטרור בכל הארץ? שיו, מה ת'אומר!? טוב אז.. יוצאים מישראל ומתחילים לדבר!

tapuzo

New member
וההמשך..

נהרגו לנו חיילים בנגמש? אוי זה אסון, יום אבל ממש. להוציא מיד הזמנות לעצרת המון, שבה נצעק "רואים? הכל בגלל שרון!" אז נכון, היה אוסלו, הבטיחו שלום, אבל מה ישאר אם נתעורר מהחלום? שכן עדיף חלום ורוד, כולם לעצום עיניים, ולדמיין שאתם ישו והולכים על המים. ערפאת משבח את לוחמי הג'יהאד? אבל שלום עושים עם אויבים, מתי תלמד! והוא קורא להשמדת ישראל ואז לשלום אמיצים? נו רואה, אמר שלום, זה מה שאנחנו רוצים! שכן תמיד יש עם מי לדבר לדעתנו, גם אם אחרי זה הוא עוקר אחת אחת את עיננו. לדבר, ללחוץ ידיים, מזרח תיכון חדש רבותי, עם 1000 הרוגים, ועוד לא אמרנו די.

tapuzo

New member
ולסיום סיומת

הנה מתחילה עוד "הפגנת הרוב" שבה נעלה את השלום באוב, נאחוז בו חזק כאילו הוא כאן ושלנו, ופרס ינאם על עזה להם ותל אביב לנו. ומירי אלוני עם גיטרה ביד, תפצח ב-"תנו לשמש לעלות" חיש מיד, וכששריד יקרא לשרון לצאת מעזה עכשיו, כולם "לצעת מעזה" יצעקו אחריו. וכשביילין יצקצק, 'הכיבוש אשם במצב', "תפנו את המתנחבלים" יצעקו שלום עכשיו. שיכורי אוסלו אך חסרי שלטון, הנה נואם מצנע! לא עזבו אותו..כשלון. ואז יעלה ברק, שרצה כבר הכל, לתת לערבים, שיצא מלבנון, והביא את לבנון לשטחים, שכבר נתן חצי ירושלים, רק שיגידו "רוצים", וינאם "מעזה? להפרד!", שכח כבר בבחירות את ההפסד. שכן השמאל הוא הרוב, עד הבחירות, תמיד, שבהם העם מתרצה ואומר "זה שלום? זה עתיד?" שכן עתיד ושלום שתלויים תמיד בויתור, הם זמניים, מה לעשות, עד שלא ישאר לנו פירור.

../images/Emo54.gifהייתי מגיב על הדברים

אבל סתם הייתי מאלץ את מנהל הפורום למחוק לי את ההודעה אז תחשוב שהגבתי ותתעצבן

doresh shalom

New member
../images/Emo45.gif

אני מסכים עם גישתך. וכפי שמת לב גם אני לא הגבתי לדברים. אני ממליץ לשאר חברילנהוג בצורה דומה ולא להכנס לריבים האלו

טלטלי100

New member
שיר יפה ונכון...

השיר כל כך נכון ואמיתי .... אין לי הרבה עוד להוסיף על מה שכבר אמרת.. כמוני וכמוך...

Red Star

New member
ישל ך כשרון ../images/Emo13.gif

אני מאוד לא מסכים עם המסר, אבל אתה בהחלט כותב היטב. חבל שאתה משתמש בזה למטרות תעמולה וזולה. הייתי רוצה לראות שירים לא פוליטיים שלך.

למעלה