שיר הנושא של הסדרה מישהו יודע איך קוראים לו? אגב, סדרה ממש יפה ומושקעת - אוהבת
מ מסך כחול New member 10/11/06 #1 שיר הנושא של הסדרה מישהו יודע איך קוראים לו? אגב, סדרה ממש יפה ומושקעת - אוהבת
W white angels New member 11/11/06 #2 ברוכה הבאה../images/Emo8.gif באמת סדרה נהדרת-ממש התמכרתי אליה ולשיר קוראים- Юлия Савичева - "Если в сердце живет любовь
ברוכה הבאה../images/Emo8.gif באמת סדרה נהדרת-ממש התמכרתי אליה ולשיר קוראים- Юлия Савичева - "Если в сердце живет любовь
מ מסך כחול New member 11/11/06 #3 תודה רבה ! (איזה מהירות !) למרות שאני ראיתי בטי המכוערת בספרדית , בזמנו כשזה רק יצא, אני ממש חייבת לציין שהסדרה הזאת לא נופלת מהמקור ! וכל כך מצחיק לראותי את זה ברוסית פתאום גם גרמתי לאבא שלי לראות פרק והוא כבר מכור
תודה רבה ! (איזה מהירות !) למרות שאני ראיתי בטי המכוערת בספרדית , בזמנו כשזה רק יצא, אני ממש חייבת לציין שהסדרה הזאת לא נופלת מהמקור ! וכל כך מצחיק לראותי את זה ברוסית פתאום גם גרמתי לאבא שלי לראות פרק והוא כבר מכור
W white angels New member 11/11/06 #4 זה אפילו עולה על המקור לדעתי! גם אני ראיתי את המקורי ואהבתי יותר את הרוסי..אפילו שפה זה רק התחיל..
T the Girl of Love New member 11/11/06 #6 ../images/Emo214.gif../images/Emo45.gifגמאני, גמאני!../images/Emo9.gif
T the Girl of Love New member 11/11/06 #5 ../images/Emo214.gifהשיר המדהים../images/Emo99.gif באנגלית: Yulia Savicheva-Esli v serdce zivet lubov
../images/Emo214.gifהשיר המדהים../images/Emo99.gif באנגלית: Yulia Savicheva-Esli v serdce zivet lubov
W white angels New member 12/11/06 #8 ../images/Emo91.gif כנסו.. שמעתי את שיר הפתיחה החדש של הסדרה וממש התאהבתי בו ובכלל התחברתי למילים..שיר מהמם! כדאי לכם להוריד.. קוראים לו-vizhu tebya מומלץ מאוד! הוא לא פחות יפה מהשיר הנוכחי..אולי אפילו עולה עליו
../images/Emo91.gif כנסו.. שמעתי את שיר הפתיחה החדש של הסדרה וממש התאהבתי בו ובכלל התחברתי למילים..שיר מהמם! כדאי לכם להוריד.. קוראים לו-vizhu tebya מומלץ מאוד! הוא לא פחות יפה מהשיר הנוכחי..אולי אפילו עולה עליו
M m a r i n i New member 12/11/06 #9 חחחח ... אתם זוכרים שאמרתי כבר שהוא מ ה מ ם אבל אל תפרסמו עדין תשיר כי זה יהרוס תכיףף.. כי השיר החדש יהי ככה בערך בפרק 100 ועכשיו רק תחילת הסדרה.. =\
חחחח ... אתם זוכרים שאמרתי כבר שהוא מ ה מ ם אבל אל תפרסמו עדין תשיר כי זה יהרוס תכיףף.. כי השיר החדש יהי ככה בערך בפרק 100 ועכשיו רק תחילת הסדרה.. =\