שיר הנושא

zohara2

New member
שיר הנושא

היי, מישהו יכול בבקשה לומר לי 2 דברים ? 1. מהו שם שיר הנושא ואיך אני יכולה להוריד אותו ? 2. בפרק (הישן מאוד) עם רכבת הכסף, בסוף הפרק ויק נורא שמח ואז כשהוא רואה את הפנים של החברים שלו הוא מתעצב, אפשר לדעת ללמה? בתודה מראש ..

ZolgaR

New member
כן אני מצתרף לשאלה:

אחרי שהם שפכו את כל הכסף על השולחן, למה כולם היו עם פרצופים מבואסים בסוף??? כסף מסומן או משהו בסגנון?

ZolgaR

New member
קוראים לשיר:

Vivian Romero - just another day אבל חפשי פשוט באיזה תוכנה כמו אימיול את המילים: The Shield Theme.

Bombardier1

New member
בקשר לשאלה הראשונה...

ידוע שעם כל שמחה בא גם עצב... הם אומנם הצליחו במשימתם ו"זכו" בכסף המדובר, אך יקח זמן רב עד שהם יוכלו להינות ממנו וזה די ברור להם שהם יתקלו בעוד בעיות בעתיד (בעונה שלישית אפשר לראות זאת בבהירות...) מלבד זאת אני לא בטוח שהוא "מתעצב" (ניהיה עצוב) אלא פשוט לקה בהלם ... קל ... הם עבדו כ"כ קשה בשביל להשיג את הכסף ועכשיו כשהוא בידיים שלהם קשה לויק ולצוות שלו לעכל את המצב...

vikingn

New member
לפי השאלה אני מבין שלא עשית מכה..(;

הם עדיין לא יודעים שהכסף מסומן, פשוט הם קלטו מה הם עשו ומתחילים החששות מה יהיה הלאה...

The Human Torch

New member
הם לא היו עצובים...

הם פשוט היו בהלם. אחרי כל המאמצים והקשיים הכסף אצלהם, בערמה ענקית על השולחן - הם מתקשים להבין מה הם עשו. אחת הסצינות האהובות עליי במגן וסיום מעולה לעונה מעולה.

לגבי אותו פרק.. מישהו יכול להגיד

מה הוא שם השיר שהיה בסוף הפרק? או דרך כלשהי לדעת איזה שיר זה? הוא ממש יפה. תודה מראש.

vikingn

New member
אם יש כאן עניין,רכזתי לי את כל....

השירים המעולים ששודרו במהלך הסדרה ואם רוצים אני יכול לתת כאן שמות ומבצעים,זה איזה 20 שירים, בלי שירים שחורים ולטיניים. אם משהו ירצה, אין לי בעיה.

למעלה