שיר הערש שלי לערב זה

3שרונית

New member
שיר הערש שלי לערב זה../images/Emo14.gif

לשם ביצוע: מירי מסיקה מילים ולחן: קרן פלס רוצה שיתארך הרגע לעולם לא אהיה כמותם הזכרונות מבית הספר, בלגן אצלי בחדר אני רוצה געגועים שלא יניחו להרדם שלא אוכל להילחם. אומרים היא חיה בשמיים או בים לא כמו כולם, צוללת ועולה. לשם איש לא יתקרב וגם אם תאמר שאתה אוהב שנשבר לך הלב ובחרת בי מכולם מכל הבנות בעולם לא אקח אותך לשם כי לימדת אותי שתיקה ואני עוד מחכה. אני רוצה ידיים ארוכות לחבק מבלי שאצטרך לראות אומרים היא מסתירה כנפיים במעיל הגדול הכחול, היא עפה ולשם לא תתן שתתקרב וגם אם תאמר שאתה אוהב שנשבר לך הלב ובחרת בה מכולם מכל הבנות בעולם. אומרים אל תבטח בה לעולם היא תמיד תשיב לך שתיקה ואני עוד מחכה. לשם איש לא יתקרב... רוצה שיתארך הרגע לעולם.

שיר ערש

אין סיכוי שאני ארדם אחרי שיר כזה, מקסימום אכנס לדיכאון ואמשיך לחכות

3שרונית

New member
מעדיפה את זה??

מחכה לו ביצוע: דנה ברגר מילים ולחן: דנה ברגר מנסה להתעודד לשיר עוד שיר לשתות עוד כוס קפה להשען אחורה. מדמיינת מציאות במקום אחר יושבת מול הים עם איש אחד חזק שומר עלייך. בינתיים את לבד עם החלומות שלך שרה לעצמך שירים לא פוגשת אנשים מחכה... מחכה לו שיבוא מחכה לו שיבוא ויציל אותך מכל המכשפות והשדים מכל האנשים שמדברים. מכל האוטובוסים, העשן והסמים מכל החלומות, הרצונות, הסיוטים מכל החישובים, התכנונים והכספים מכל האנשים שמדברים ומדברים ומדברים.

ד נ י ת3

New member
לא

אוהבת את השיר הזה. הוא מדכא, מבאס וחסר תיקווה. אפש לשנות תחנה?

שיר ע - נ - ק ../images/Emo70.gif

בחרתי בו לשיר השנה למצעד גלגלצ וקלעתי בול. (הוא אכן זכה כידוע במקום הראשון !!!!) אחלה שיר כאמור

3שרונית

New member
../images/Emo2.gifדייייי אתה רציני??.

ואני חשבתי שאני היחידה שמשעמם לה,... נו מילא.

© RoNa

New member
זכויות יוצרים

תפוז לא מאפשרים להעלות מילים של שירים שלמים לפורומים, אפילו ששם הזמר או היוצר מוזכרים. להבא בבקשה הקפידו שזה יהיה רק ציטוט חלקי.

3שרונית

New member
אתה...אתה....../images/Emo123.gif

בחיי בטח בבי"ס היית התלמיד הנודניק הזה שרץ למורה להלשין.

3שרונית

New member
טופ טופ בסדר ..לא נשיר יותר../images/Emo7.gif

כבדים תפוז...הרסו לי את השיר והרסו לי את מצב הרוח...

ד נ י ת3

New member
אני

מעדיפה ואוהבת רוק ישראלי. גיטרות, תופים, קצב... תנסי משהו של משינה, מופע הארנבות של ד"ר כספר ודומיהם...

3שרונית

New member
דנית נשמה כנסי רגע

אסור לשיר כאן תפוז לא מרשה רונה אמרה והנסיך אישר.... אבל אם את רוצה הופעה חיה תגיעי ב21:00 אלינו לשכונה. זה רק דוגמא למה שיקרה אם לא תתנו לי לשירררררר,

ד נ י ת3

New member
../images/Emo73.gif אני באה.

רק תזכירי לי... איפה זה השכונה שלנו? (ורק בתנאי שאתם מנגנים רוק עברי).

למעלה