שיר הקאובוי (נסיון3)

Retropier

New member
שיר הקאובוי (נסיון3)

יש פה כמה אנשים שמפרסמים מילים של ריקודים. גם אני, כשירות לציבור, אעשה את זה וגם אכתוב כמה מילים עליו. "שיר הקאובוי" הוא ריקוד זוגות מהיר בסגנון דרום ארה"ב, עם נוכחות מודגשת של בנג´ו, שאפשר לרקוד באוניברסיטה. אבל כמו כמה ריקודים אחרים ("התמנון האיטר" שהפך ל"נעימת כוורת") הוא איבד את השם המקורי שלו . השם המקורי של השיר הוא "מיטת הנוצות של סבתא", ולא מוזכרים בו קאובואים בכלל. לפי המילים שלו אפשר לראות שהוא נכתב לילדים, אם כי לא הייתי ממליץ לשיר אותו לילדים, כמו שנראה מיד מהמילים שלו. (אני מקווה שהוא יופיע משמאל לימין.. ולא ימחק כמו בפעם הקודמת)
GRANDMA´S FEATHER BED By Jim Connor, 1974 When I was a little bitty boy just up offa the floor We used to go down to grandma´s house every month end or so We´d have chicken pie, country ham homemade butter on the bread But the best darn thing about grandma´s house was the great big feather bed CHORUS It was nine feet high and six feet wide and soft as a downy chick It was made from the feathers of forty ´leven geese took a whole bolt of cloth for the tick It could hold eight kids and four hound dogs and a piggy we stole from the shed We didn´t get much sleep but we had a lot of fun on grandma´s feather bed After supper we´d sit around the fire the old folks´d spit and chew Pa would talk about the farm and the war and granny´d sing a ballad or two I´d sit and listen and watch the fire till the cobwebs filled my head Next thing I´d know I´d wake up in the morning in the middle of the old feather bed CHORUS: It was nine feet high and six feet wide Well, I love my ma, I love my pa I love granny and grandpa too I´ve been fishin´ with my uncles, wrestled with my cousins I even kissed Aunt Lou (oo!) But if I ever had to make a choice I guess it oughta be said I´d trade them all plus the gal down the road for that great big feather bed Yes I´d trade them all plus the gal down the road CHORUS mumble: "well maybe I´d better reconsider about the gal down the road"​
כפי שאפשר לראות מפזמון השיר, הגיבור אהב מאוד לבלות במיטה של סבתא יחד עם עוד שמונה ילדים, ארבעה כלבים וחזיר. למזלנו, בסוף השיר (בקטע שאי אפשר לשמוע באוניברסיטה), הגיבור מספר שהוא שוקל לוותר על התחביב הביזארי הזה ובמקום זה להתחיל עם הילדה מהמשך הרחוב.

ריקוד הקאובוי.

בארץ רוקדים את הריקוד בזוגות "ריקוד הקאובוי" לפי אותו שיר. הריקוד בזוגות והיוצר הוא ראובן פרטוק.

דוב שיחקת אותה

לא הרבה יודעים שהריקוד הוא של ראובן פרטוק. כי זה הריקוד היחידי שיצר. ובמקרה הוא גם אח של אמא שלי..... צברת אצלי המון נקודות על הידע הזה שנה טובה ומתוקה

אתה ממשפחה טובה !

לנשוי הנחמד ! אם ראובן פרטוק הוא במקרה אח של אמא שלך אתה בודאי ממשפחה טובה. תגיד לדוד שלך הנכבד שיעדכן אותך כי מלבד הריקוד הקאבוי שחיבר ב-89, הוא חבר בנוסף : נח - זוגות - שנת 1993. גם בלילה - זוגות - שנת 1990. חידה גדולה - מעגל - שנת 1990. לו הייתי רוטשילד - מעגל - שנת 1995. נאום היונה - זוגות - שנת 1995. אכן יש לך דוד מוכשר אבל צנוע שלא סיפר לך. צבור עבורי גם כמה נקודות. שנה טובה. מירי.

נשוי נחמד ומירי - תוספת

התחלה 1. יואב השתלמות 44 3.6.89 קאובוי 0 2. יואב 47 3.2.90 גם בלילה = 3. יואב 49 16.6.90 חידה גדולה 0 4. שיקר השתלמות 6 17.4.93 נוח = 4. מישאל השתלמות 74 8.4.95 נאום היונה = 5. מישאל 74 8.4.95 לו הייתי רו 0

שהוא העביר את ריקוד הקאובוי

עוד גרנו יחד בשכירות כרווקים........... מזכיר לי נשכחות אך איזו תקופה זאת הייתה חבל על הזמןןןןןןן

שוחחתי איתו והוא מאשר את הכול

רושם לעצמי נ גדול על חוסר הידע תודה לך שהסכלת אותי

מידע בסיסי בלבד

ניתן להשיג באתר הרישמי של ארגון המדריכים. שם הריקוד - סוג הריקוד - שם היוצר - תאריך היצירה. כל אחד יכול.

למעלה