שיר השבועעעעעעע

• פותח הנושא Atza
  • פורסם בתאריך

Atza

New member
שיר השבועעעעעעע../images/Emo80.gif

נשיקות
מה השורה האהובה\החלק האהוב עליכם בשיר?
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) תענו

RTur

New member
התשובות שלי:

טוב, השיר הזה מסתמן אצלי כשיר הבא שהולך להיתקע לי למשך תקופה אחרי ש"בעיניים עצומות" יצא לי מכל החורים (מה שעדיין לא ממש קורה חח) בפעם האחרונה ששמעתי את הדיסק של לירז מתחילתו עד סופו אז הייתי ממש עייף אחרי הבצפר ופשוט שכבתי ליד המערכת סטריאו, עצמתי עיניים והקשבתי לשירים.. ופתאום כשהגיעו שני השירים שלירז כתבה "בעיניים עצומות" ו-"נשיקות" אז פתאום הם נשמעו לי ממש בולטים מכל השירים האחרים.. קצת שונים מכל האחרים.. שני הטקסטים פשוטים כאלה ומדברים יותר ללב כזה וממש תענוג היה לשמוע אותם.. אז עכשיו ל"נשיקות" בנפרד.. אז כמו שציינתי לדעתי הוא אחד מהבולטים בדיסק.. הוא גם מעלה לי תמיד חיוך על הפנים כי אני נזכר על הקטע שהיא עושה בהופעות.. במיוחד עכשיו במה שהיא אמרה בהופעה בברקה לזיו חחחחח
משפט/קטע אהוב מהשיר: "שטפתי כבר את כל הנשיקות שלך מפני, כבר מאוחר, תן לי לישון" "עולם חדש מחכה לי בחוץ" טוב את דעתי הכללית על השיר כתבתי בפתיחה חח.. אז זהו.. בשורה התחתונה: שיר מדהים, מרגש ומצויין!

mic22

New member
../images/Emo3.gif עונה

הקטע האהוב עליי זה שלירז אומרת : "יאאא שטפתי את כל הנשיקות שלווו" חחחחח אבל אם זה לא נחשב..
אז "זרקתי כבר את כל האכזבות איתך מעליי" והמילים מדהימות וכל הכבוד ללירזזז שכתבה שיר מדהים
!!! והלחן גם ממש יפה

אהממ../images/Emo9.gif

שורה אהובה-"כבר מאוחר,תן לי ללכת לישון" (וגם "יאאא שטפתי כבר את כל הנשיקות שלו
) דעתי הכללית-שיר מדהים,והמילים כמובן מושלמות

Atza

New member
אני../images/Emo80.gif

שורה אהובה- כמו מיכעל..."זרקתי כבר את כל האכזבות ........"
כל זה אין לי כוח לכתוב דעה כללית- למרות שיש שירים שאני יותר אוהבת באלבום-הוא מדהים..מילים ולחן

למעלה