שיר השבועעע

A t z a

New member
שיר השבועעע../images/Emo3.gif../images/Emo47.gif../images/Emo80.gif

והפעם... צ'קוצ'ה!!!
לא סתם
צ'קוצ'ה יסלח לנו אבל מפאת מיעוט השורות\מילים בשיר ואורכו הדקותי-נאלץ לדלג עליו,אך כמובן לא לפני שנשאיר לו פרחים כפיצוי-
ושיר השבוע הוא....... Loca De Amor
מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר?
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) תתחילו

•yael•

New member
חחח...עונה

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? "וכך השיר הזה נגמר בהחלטה בוגרת אם אשתחרר מהטרוף אליו אני לא חוזרת"
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) מהמם..בעיקר הלחן

עונה!!

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר?
ככה בלי שהתבקשתי לחייו השתעבדתי ואלפי שורות בזבתי לספר לו על אהבתי אילו רק היה יודע שליבי כבר משתגע אל החום מתגעגע ונמאס לו לחכות
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) השיר הכיייייייייי יפה בדיסק~!!!!!!!!!!!! (סליחה שאני אומרת את זה על כולם חחחח)

מה את מנדה את צ'קוצ'ה!??!?!../images/Emo6.gif

אני ממש אוהבת אותו!
ומזה המשפט התחביריקי(
) באופן מפחיד הזה לעזאזל?!?! עונה- מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? ככה בלי שהתבקשתי לחייו השתעבדתי ואלפי שורות בזבתי לספר לו על אהבתי אילו רק היה יודע שליבי כבר משתגע אל החום מתגעגע ונמאס לו לחכות...הקטע הכי יפה!
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) בהחלט אחד השירים היפים (....) בדיסק!
הוא מיוחד ומדהים, והקול של לילה נשמע במיטבו שם בלשון המעטה

A t z a

New member
סטייל ריקי,הא../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif?!../images/Emo80.gif

tintin 2005

New member
תשובות

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? הצעקות בסוף
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) שיר מקסים... אני מסכים עם זה שבעיקר הלחן מצוין...אבל שיר מעולה

keren099

New member
../images/Emo26.gif

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? הבית הראשון
,ושהיא משתגעת על אמת בסוף
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) שיר
לחן+מילים

lia122

New member
../images/Emo27.gif

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? וכך השיר הזה נגמר, בהחלטה בוגרת... מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) מתהההההההה
עליווווווווווווו

liati28

New member
../images/Emo152.gif

בית אהוב
ככה בלי שהתבקשתי לחייו השתעבדתי ואלפי שורות בזבתי לספר לו על אהבתי אילו רק היה יודע שליבי כבר משתגע אל החום מתגעגע ונמאס לו לחכות דיעה כללית על השיר
מושלם!

למעלה