שיר השבוע + השנה

em AllיKill

New member
שיר השבוע + השנה

(נלקח לפי הרעיון של כפיר מפורום מטאליקה, שרשור אותו דבר רק של מגהדת'
) עכשיו יש סוף שבוע במצורף עם סוף שנת 2006 בקרוב וזה יוצא ממש מגניב בשביל הפינה הזאת, אז קיצר: השבוע- שיר השבוע של מגהדת'- אלבום השבוע של מגהדת'- --------------------------------------------------------- שיר השבוע לא של מגהדת'- אלבום השבוע לא של מגהדת'- --------------------------------------------------------- ציטוט/ספר/ציור/תרבות/סרט/שלאק שלאק השבוע- בונוס שבועי: ממוצע השעות בהן חזרתם הביתה מ-בית הספר/הצבא/העבודה השבוע- השנה- שיר השנה של מגהדת'- אלבום השנה של מגהדת'- --------------------------------------------------------- שיר השנה לא של מגהדת'- אלבום השנה לא של מגהדת'- --------------------------------------------------------- ציטוט/ספר/ציור/תרבות/סרט/שלאק שלאק השנה- הופעת השנה- תמונת השנה, תוסיפו!#^$ תודה לכפיר על הרעיון הגדול
, מצטער אם גנבתי לך אותו וזה...

תענה גם אתה

שיר השבוע של מגהדת'- Tornado of Souls אלבום השבוע של מגהדת'- Rust in Peace חחחח כדי לשקול את מי להעיף הבא, לא משהו אישי
--------------------------------------------------------- שיר השבוע לא של מגהדת'- Dream Theater - Caught In A Web מה נסגר עם השיר התותח הזה?! אלבום השבוע לא של מגהדת'-Pantera - Cowboys From Hell --------------------------------------------------------- ציטוט/ספר/ציור/תרבות/סרט/שלאק שלאק השבוע-" קרון"
, (חחחחח זה קר קטן, קריר זה לא מילה תקינה
) בונוס שבועי: ממוצע השעות בהן חזרתם הביתה מ-בית הספר/הצבא/העבודה השבוע- 3 בטח השנה- שיר השנה של מגהדת'- Truth Be Told אלבום השנה של מגהדת'- Youthanasia --------------------------------------------------------- שיר השנה לא של מגהדת'- Obituary - Insane (נבדק ע"פ מספר שמיעות) אלבום השנה לא של מגהדת'- Arch Enemy - Doomsday Machine (נבדק ע"פ מספר שמיעות) --------------------------------------------------------- ציטוט/ספר/ציור/תרבות/סרט/שלאק שלאק השנה- לארס ממטאליקה: "We'll Be Back Here In Next Year With A new Album And A new Tour "
הופעת השנה- קריאייטור, מועדון התאטרון, מוצ"ש 27/05/06 התמונה, חחחחח, כולנו מכירים אותה ונראה לי היא עוררה הכי הרבה תגובות, אז זאת

em AllיKill

New member
בלהבלה, נושא, בלהבלה...

השבוע- שיר השבוע של מגהדת'-Hanger 18 אלבום השבוע של מגהדת&#39
Rust in Peace(Reissue --------------------------------------------------------- שיר השבוע לא של מגהדת'-Eternal Decision - Hunger אלבום השבוע לא של מגהדת'-Black Sabbath - Master of Reality --------------------------------------------------------- ציטוט/ספר/ציור/תרבות/סרט/שלאק שלאק השבוע- מה שקרה שדפקתי על הקיר שמקביל לשכן(בן אדם די שרוט) בחדר של חבר שלי: "ששש, מה אתה דפוק?! יש שם עובדיה...
ספר-אין ציור-אין תרבות-אין House on Haunted Hill שלאק שלאק-אין בונוס שבועי: ממוצע השעות בהן חזרתם הביתה מ-בית הספר/הצבא/העבודה השבוע-13:30 השנה- שיר השנה של מגהדת'-A Tout le Monde אלבום השנה של מגהדת'-Rust in Peace --------------------------------------------------------- שיר השנה לא של מגהדת'-To Live is to Die אלבום השנה לא של מגהדת'-Kill'em All --------------------------------------------------------- ציטוט/ספר/ציור/תרבות/סרט/שלאק שלאק השנה- ציטוט-אני וחבר שלי בחצר שלו ואבא שלו קורא לו..."אבי", הוא פותח את הדלת ונכנס, "הלו?"
...איזה חברים קרועים יש לי
ספר-אין ציור-אין תרבות-אין סרט-The Punisher שלאק שלאק-אין הופעת השנה-כמה הופעות, אבל לא מהשנה.. כל ההופעות של Live Shit: Binge and Purge תמונת השנה, מצורפת
שתהיה לכולכם שנה טובה, מוצלחת ועם הרבה התחלות חדשות וטובות

em AllיKill

New member
חח..אז איפה אני אשמע אותה?

ואני יודע שלהזמין יותר זול, שאלתי את זה בגלל שאני רוצה לשמוע ואז אולי להזמין חח.. אבל לפי הפרטים שבאתר היא נשמעת באס לפנים...

NecroSight

New member
yamaha - trb1005

http://www.yamaha.com/guitars/products/productdetail/0,,CNTID%253D60173%2526CTID%253D600008%2526CNTYP%253DPRODUCT,00.html בצבע אחר.

StaffordshirE

New member
רעיון טוב

השבוע- שיר השבוע של מגהדת'- אין
לא שמעתי מוזיקה אלבום השבוע של מגהדת'- כנ"ל
--------------------------------------------------------- שיר השבוע לא של מגהדת'-
אלבום השבוע לא של מגהדת'-
--------------------------------------------------------- ציטוט/ספר/ציור/תרבות/סרט/שלאק שלאק השבוע-"אם לא תשבור שמירה, השמירה תשבור אותך!". בונוס שבועי: ממוצע השעות בהן חזרתם הביתה מ-בית הספר/הצבא/העבודה השבוע- לפני שעתיים חזרתי עד ליום ראשון בבוקר
השנה- שיר השנה של מגהדת'- Megadeth - Washington's Next אלבום השנה של מגהדת'- Killing is my business... And business is good! --------------------------------------------------------- שיר השנה לא של מגהדת'- scorpions - still loving you אלבום השנה לא של מגהדת'- Judas priest - painkiller --------------------------------------------------------- ציטוט/ספר/ציור/תרבות/סרט/שלאק שלאק השנה- אנערף הופעת השנה-איזה הופעה איזה עמה

תסתכלו במטאליקה לשאר.

שיר השבוע של מגהדת' - / אלבום השבוע של מגהדת' - / שיר השנה של מגהדת' - Tornado Of Souls/ Holy Wars אלבום השנה של מגהדת'- Rust In Peace

למעלה