שיר השבוע ע עע ע ע

שיר השבוע ע עע ע ע

של ג'ניפר===> לכאן בכללי---> לרשום פה קליפ השבוע---> לפה דיסק השבוע---> כאן ואומן השבוע...---> לפה ונופר את צריכה לבחור את תמונת השבוע שניצחה כדי שיפתחו תמונת שבוע חדשה

שלייי--->

ג'ניפר===> Thats not me' Dance with me + IGBAR אבל רק בגירסה מיתוך JLO ולא הגירסת היפ הופ בעע בכללי: 2 שירי ה-מסיבות שלי Wisin y Yandel - Rakata R Kelly Ft Daddy Yankee-Burn It Up Remix -Kacper PCD- Beep קליפ השבוע==> שירי מימון אהבה קטנה ואומן השבוע+דיסק===> The_Pussycat_Dolls/ אחת הלהקות הכי טובות בהיסטוריה

QueIronia

New member
שלי../images/Emo26.gif

שיר השבוע של ג'ניפר: Walking On Sunshine (Metro Remix) If You Had My Love (Drakchild Master Mix) שיר השבוע לא של ג'ניפר:
אין! דיסק השבוע: J To Tha L-O! The Remixes

nof13

New member
שלי----->

של ג'ן- אין:\ לא של ג'ן- Avril Lavigne - Keep Holding On Fall Out Boys - Where Is Your Boy Tonight

Lopezit

New member
אם כבר שירים

אז זקוקה נואשות להמלצות שירים\אלבומים מחר טיול שנתי.. צריך להיות מוכנים טוב

תיהני בובה!

הנה כמה שירים ממש ממש יפים ואני פשוט מת עלייהם
אפילו west doll אמרה שיש לי טעם טוב במוזיקה
Anouk - Nobody's Wife Anouk - Only You Century - Lover why Cranberries - Ode To My Family Henree feat Nikka - naked in the wind נחמד Meja - All About The Money Oasis - Stop Crying Your Heart Out [קצת דכאוני השיר הזה, אבל שיר שולט!
] Queen - Love Of My Life Remy Zero - Save Me וזהו.. לא זוכר יותר

Lopezit

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif ארז../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני דורשת עדכון אם יהיה משהו חשוב

QueIronia

New member
*ארז עושה תנועה מגונה*

טוב, נו... אבל אני לא חופר ב-BB כמוך. אני נכנס שם רק לת'רדים של QH ו-CAUM וגם לאתר של Imko.... לכמה זמן את נוסעת?

QueIronia

New member
אל תדאגי, זה לא יקרה גם אם

תחזרי בעוד שנה.
(ממש שופע נחמדות היום, אה?) תהני בטיול!

QueIronia

New member
אני ממליץ על שניים שאני לא מפסיק

לחרוש עליהם - TIMT והרמיקסים
אחרי תקופת יובש רצינית עם ג'ן, QH החזיר אותי אליה, ונדבקתי בעיקר לשניים האלה... נראה לי On The 6 אצלי מקום אחרון ברשימה (ומצד שני, אני לא כ"כ מכיר אותו. הוא מעצבן בחוסר סדר המטורף שלו עד שאני מוצא את עצמי מקשיב רק לשירים נבחרים ממנו ולרמיקסים שלהם - IYHML, WFT בעיקר, וגם LGL, FSG ו-NMA וגם OOML/EDDTA

Lopezit

New member
הכוונה היא חוץ מג'ניפר

האלבומים שלה נמצאים אצלי באמ פי קבוע מאז שיש לי אותו אני חורשת בטירוף על QH והוא לא נמאס עליי OT6 אני בכלל לא שומעת.. רק את NMA סלסה

QueIronia

New member
Anastacia של אנסטסיה

מירי מסיקה קרן פלס זה מה שאני שומע בזמן האחרון... אין הרבה גיוון, אלא אם אני נתפס לאיזה שיר (כמו Listen ו- Irreplaceable של ביונסה העקומה...)

../images/Emo3.gif

שיר השבוע של ג'ניפר: Porque La Vida Es Así by
שיר השבוע לא של ג'ניפר: הרבה!
דיסק השבוע: now 1998

אליעד699

New member
שלייי..

של ג'ניפר===> Ryde or Die, This Is Me, Loving You בכללי---> Jessica Simpson-I Belong To Me, Jessica Simpson-A Public Affair קליפ השבוע---> Jessica Simpson-I Belong To Me, Jessica Simpson-A Public Affair דיסק השבוע---> Jessica Simpson-A Public Affair, Jennifer lopez-Rebirth ואומן השבוע...---> Jessica Simpson Jennifer lopez לא יודע מה קרה לי עם ג'סיקה סימפסון תמיד שנאתי אותה...

למעלה