שיר השבוע שיר מס´ 2

שיר השבוע שיר מס´ 2

עכשיו אחת עשרה וחצי, וילון כהה לאט גולש, אל מי את בגופך נלחצת, בדירה 26, אהבתך הפכה לכלא, סורגי ברזל ונקישות, נמשך אלייך כמו כלב עיני לחות ומבקשות, ציפורני על סף הדלת, לבוא אלייך מתעקשות, .............. עם הקנאה המיואשת, ידי כמו פרפר לאש, בתוך החושך מגששת, אל דירה 26, אהבתי מה עוד נשאר בה, לדפוק בדלת מתיירא, ואז פתאום המאושר בה, מביט אלי ומשתהה, וכבר אני חומק על ארבע, להיות רואה ולא נראה, ............... עכשיו אחת עשרה וחצי, וילון כהה לאט גולש, אל מי את בגופך נלחצת, בדירה 26, אהבתך הפכה לכלא, סורגי ברזל ונקישות, נמשך אלייך כמו כלב עיני לחות ומבקשות, ציפורני על סף הדלת, לבוא אלייך מתעקשות, או הו הו הו..... יא יא יא יא יאא............ אז זה השיר לשבוע זה להזכיר לכם אני מתרגם משמיעה, אשמח לקבל תגובות וגם הערות אם יש בכתיבה, להתראות בשיר הבא,

פלין

New member
לשמעון-יופי של רעיון. אהבתי!

רק שאת השיר הזה אני לא מכירה.

לא מכירה את הריקוד?

בדירה 26 של הזמר רמי קליינשטיין מי המחבר של הריקוד אני לא יודע אולי כאן המומחים יעזרו לנו ?

2404311

New member
ערב מרוקאי

דובלה... מה קורה? אני מקווה שאתה מגיע ביום רביעי יש ערב מקסים עם ירון ועופר תגיעה לשם רקדנית בטן ויש גם מופע עם תופים תגיע יהיה כייף, מחכה לך לי-מור

לימור חביבתי.

אמנם ביקרתי בחוג של הבני דודים עופר וירון אלפסי ברביעי שעבר. שמחתי כמובן לפגוש ולהכיר אותך. מודה לך שקיבלת את העצה האישית שלי כפי שלחשתי לך ותיקנת את הדרוש תיקון. (קיבלת מחמאות על כך בפורום מיום טוב) מאחל לך הרבה הנאה בחוגים של ירון ועופר. ולהם הצלחה ויותר משתתפים בחוג. דבל´ה.

2404311

New member
דובל´ה

זאת אומרת שלא תבוא מחר? זה יהיה ערב פיצוץ תבוא לי-מור

צליל ב

New member
ללימור

אני מקווה בשבילך ובשביל כל הרוקדים שיהיה ערב פיצוץ (במובן החיובי), אני מתה להיות בערב מיוחד, אבקש מאבא שלי שהוא רוקד והוא בענינים שיבוא איתי. (אני עדיין לא נוהגת) בכל אופן אם לא נהיה - אז שיהיה לאלפסים בהצלחה ושתהני...

למעלה