שיר השבוע

Vitamin Chick

New member
שיר השבוע ../images/Emo28.gif../images/Emo41.gif../images/Emo118.gif

מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?
מהו שיר השבוע של הלהקות השכיחות שלכם? (פייטסטאר, בלינק, סאם, גרין דיי, סימפל וכו')
מהו שיר השבוע שלא הוזכר למעלה שלכם?
מהו אלבום השבוע שלכם?
צרפו תמונה לבחירתכם =) BONUS MATERIAL
מהו הניק / האוואי שנגע ללבכם השבוע?
סרט השבוע שלי:

ליטלושי

New member
אני../images/Emo80.gif../images/Emo135.gif

מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?runaway train מהו שיר השבוע של הלהקות השכיחות שלכם? (פייטסטאר, בלינק, סאם, גרין דיי, סימפל וכו')good chrlotte - we belive מהו שיר השבוע שלא הוזכר למעלה שלכם?liel & scorpions - send me an angel מהו אלבום השבוע שלכם?- צרפו תמונה לבחירתכם =) BONUS MATERIAL מהו הניק / האוואי שנגע ללבכם השבוע?אין סרט השבוע שלי:-

אני

מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?בריטני מהו שיר השבוע של הלהקות השכיחות שלכם? (פייטסטאר, בלינק, סאם, גרין דיי, סימפל וכו') פאיטסטאר CROSS OUT THE STRAS מהו שיר השבוע שלא הוזכר למעלה שלכם?SIMPLE PLAN-CRAZY מהו אלבום השבוע שלכם?אינלי =] צרפו תמונה לבחירתכם =) BONUS MATERIAL מהו הניק / האוואי שנגע ללבכם השבוע? האווי "עכשיו דממממה מור על הבמה כוללם חם להם!" סרט השבוע שלי: סוף העולם שמאלה ודקה בניו יורק

Hip Hop star

New member
../images/Emo42.gifשלי../images/Emo42.gif

מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?Where Is The Love מהו שיר השבוע של הלהקות השכיחות שלכם? (פייטסטאר, בלינק, סאם, גרין דיי, סימפל וכו')פלאפוניק לאטר/פייטסטאר מהו שיר השבוע שלא הוזכר למעלה שלכם?Second Nature/דסטניז צ'יילד Andy,You'er A Stare/הקילרס מהו אלבום השבוע שלכם?Destiny's Child/דסטניז צ'יילד Hot Fuss/הקילרס צרפו תמונה לבחירתכם =)=>גם אני רוצה מכונית כזאת!...רק בצבע שחור... BONUS MATERIAL מהו הניק / האוואי שנגע ללבכם השבוע?---------- סרט השבוע שלי:טירת הרוחותתהארי פוטר והאסיר מאזקבן תודה אורטל!

may90

New member
אני

מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? 3am מהו שיר השבוע של הלהקות השכיחות שלכם? (פייטסטאר, בלינק, סאם, גרין דיי, סימפל וכו')= sum41-fat lip, what we're all about, still waiting, some say, noots, no reason, i'm not the one, the hell song. טוב אני אפסיק כאן. מהו שיר השבוע שלא הוזכר למעלה שלכם?i never told you what i do for a living מיי כימיכל מהו אלבום השבוע שלכם? (does this look infected? (sum (three cheers for sweet revenge (my chemical (chuck (sum צרפו תמונה לבחירתכם =)= התמונה לא עולה :( BONUS MATERIAL מהו הניק / האוואי שנגע ללבכם השבוע? אין ניק אבל יש שיחה מצחיקה
: אני וחברה שלי ניצן: (לניצן יש תמונה שכתוב עליה "may i eat your pussy please?") אני::O ניצן!! מה זו התמונה הגסה הזו?! והשם שלי עוד עליה! (may) ניצן:חעחע יהיה מצחיק אם אני אמחוק את הplease!!! (כי אז יצא כאילו אומרים "מאי אני אוכל לך את הכוס) (ניצן מחקה את הפליז) (לי יש תמונה של בננה מצויירת מצחיקה וכתוב "איי אם א בננה!" אז שיניתי את המילה בננה לnitsan וכתבתי ב"הודעה אישית" במסנג'ר על ניצן) (ניצן כתבה בהודעה אישית שאני טיפשע) אני:למה לקלל?! ניצן:לא קיללתי! זה עם ע' זו לא קללה! אני:זו כע!!!! (ניצן משנה את הטיפשע לבטטה) ניצן:אני לא זו שקראתי לך בננה... אני:טוב אני לא זו שאוכלת לך את כוס ^^ סרט השבוע שלי: 4 המופלאים

../images/Emo15.gifשליייי../images/Emo15.gif ../images/Emo80.gif

מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? SWTLO
מהו שיר השבוע של הלהקות השכיחות שלכם? (פייטסטאר, בלינק, סאם, גרין דיי, סימפל וכו') Fightstar- Lost Like Tears In The Rain Fightstar- Paint Your Target
מהו שיר השבוע שלא הוזכר למעלה שלכם? James Blunt - You're Beautiful שיר כל כך יפהההה! My Chemical Romance- Helena My Chemical Romance- I'm Not Okay
מהו אלבום השבוע שלכם? Fightstar- They Liked You Better When You Were Dead
צרפו תמונה לבחירתכם: תמונה ממש ממש ישנה אבל אני כל כך אוהבת אותה!
:BONUS MATERIAL
מהו הניק / האוואי שנגע ללבכם השבוע? ....Everything Looks Perfect From Far Away
סרט השבוע שלי: בית השעווה! סרט ע-נ-ק!

busted4ever

New member
[=

מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?ממ ואן דיי טארן אינטו נייט מהו שיר השבוע של הלהקות השכיחות שלכם? (פייטסטאר, בלינק, סאם, גרין דיי, סימפל וכו') ריליקס קיי-בי מיי אסקייפ מהו שיר השבוע שלא הוזכר למעלה שלכם?אה?|= מהו אלבום השבוע שלכם?אין אלבום צרפו תמונה לבחירתכם =)

D4Ever

New member
עונה../images/Emo27.gif

מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?She wants to be me מהו שיר השבוע של הלהקות השכיחות שלכם? (פייטסטאר, בלינק, סאם, גרין דיי, סימפל וכו')Simple Plan-Perfect World מהו שיר השבוע שלא הוזכר למעלה שלכם?Kelly Clarkson-Addicted מהו אלבום השבוע שלכם?Sim;le Plan-Still not getting any צרפו תמונה לבחירתכם =) BONUS MATERIAL מהו הניק / האוואי שנגע ללבכם השבוע?---- סרט השבוע שלי:לדפוק חתונה וסקיי היי

L u L i1

New member
../images/Emo79.gifשלי...../images/Emo79.gif

מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?loner in love מהו שיר השבוע של הלהקות השכיחות שלכם? (פייטסטאר, בלינק, סאם, גרין דיי, סימפל וכו')you've got a friend-mcfly מהו שיר השבוע שלא הוזכר למעלה שלכם?bad day מהו אלבום השבוע שלכם?אין- צרפו תמונה לבחירתכם =) BONUS MATERIAL מהו הניק / האוואי שנגע ללבכם השבוע?"נ נח נחמ נחמד לי!ולכם?"
סרט השבוע שלי:הפלישה ממאדים

bustedit

New member
../images/Emo41.gif

מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? better than this מהו שיר השבוע של הלהקות השכיחות שלכם? (פייטסטאר, בלינק, סאם, גרין דיי, סימפל וכו')- green day- holiday מהו שיר השבוע שלא הוזכר למעלה שלכם? lee ryan- army of lovers מהו אלבום השבוע שלכם? - צרפו תמונה לבחירתכם =)
פשוט תמונה מדהימה
BONUS MATERIAL מהו הניק / האוואי שנגע ללבכם השבוע? .... סרט השבוע שלי: אממ.. אין

../images/Emo18.gifתמונה סרוקה!../images/Emo18.gif ../images/Emo80.gif

תמונה בהחלט מדהימה!
אבל היא סרוקה ואסור על פי החוקים של הפורום לשים תמונות סרוקות! אז לשים לב פעם הבאה....

שלי: ../images/Emo168.gif

מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? אייר הוסטס מהו שיר השבוע של הלהקות השכיחות שלכם? (פייטסטאר, בלינק, סאם, גרין דיי, סימפל וכו') סימפל- אנטינלד מהו שיר השבוע שלא הוזכר למעלה שלכם?מקפליי- IBO מהו אלבום השבוע שלכם?אמ.. צרפו תמונה לבחירתכם =)X

PunK RocK 1o1

New member
אני../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?Who's David מהו שיר השבוע של הלהקות השכיחות שלכם? (פייטסטאר, בלינק, סאם, גרין דיי, סימפל וכו')V - Hip To Hip simple plan - perfect The Click Five - Just The Girl מהו שיר השבוע שלא הוזכר למעלה שלכם?James Blunt - You're Beautiful מהו אלבום השבוע שלכם? אין צרפו תמונה לבחירתכם BONUS MATERIAL מהו הניק / האוואי שנגע ללבכם השבוע? אין.. סרט השבוע שלי: 12 במחיר 1..

למעלה