*| שיר השבוע

oren456

New member
*| שיר השבוע ../images/Emo41.gif

שיר השבוע של ג'ניפר : טוב אז אצלי זה ככה: hiddi, forever,brave שלושה שירים שהכי חרשתי עליהם השבוע שיר השבוע לא של ג'ניפר : גם פה יש כמה... ריטה- אחרי שאהב מאיה אברהם - למה הפרוייקט של עידן רייכל - הביתה הלוך חזור דיסק השבוע : טוב אז דבר ראשון ברור ש-brave .. אח"כ יש את הדיסק החדש של בריטני הנקרא blackout.. גבירותיי ורבותיי אנא הרשו לי להודות שבריטני חזרה יחד עם אלבום טוב מאוד.. שזה רק יכול לעזור לה אחרי כל הפרשיות שהיו לה .. אז איך אצלכם? איזה שיר גרם לכם לחרוש עליו?

Lopezit

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע: HIDDI (אמרתי כבר כמה אני אוהבת את השיר הזה?!) Forever דיסק השבוע: will.i.am - Songs About Girls

עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של ג'ניפר: Brave, ללא ספק
שיר השבוע לא של ג'ניפר: וואו, זה קשה
Britney Spears – Piece Of Me מורן כרמל – ספטמבר Carrie Underwood – Ever Ever After September – Until I Die Knob – On my own Nicole Scherzinger – Super Villain ריטה – אחרי שאהב אלבום השבוע: Blackout של בריטני ספירס - לא אף אחד אחר

West Doll

New member
שלי.

של ג'ניפר: Brave HiDDI MITS LDCAT JFTB ו-IYHML לא של ג'ניפר: Nicole Scherzinger - Baby Love / Super Villain / Whatever U Like / Happily Never After Alicia Keys - No One Cassie - Turn The Lights Off דיסק השבוע: Chris Brown - Exclusive Alicia Keys - As I Am Leona Lewis - Spirit Baby Bash - Cyclone Missy Elliott - Under Construction Hurricane Chris - 51-50 Carrie Underwood - Carnival Ride

חחחע פעם ראשונה שה../images/Emo122.gif היה במקום

עכשיו שמתי לב שזה באמת לא אותו שם אבל יותר מדי דומה שאני הייתי רואה העתקה לשמה! חוץ מזה אפילו שלא שמעתי אין על השיר של נלי TOTL

QueIronia

New member
שלי../images/Emo26.gif

שיר השבוע של ג'ניפר: לא היה. אולי בתחילת השבוע היה קצת שירים נבחרים מ-Brave, אבל כמעט בטוח שלא.
שיר השבוע לא של ג'ניפר: ריטה - אחרי שאהב, ומתוך המופע One: בגידה, תפתח חלון, ובעיקר - עלית לי בזכרון ו-בוא
דיסק השבוע: ריטה - One

QueIronia

New member
התבלבלתי!

אין את בגידה ב-One. אני לא יודע מאיפה זה צץ לי. התכוונתי ל"שביל הבריחה"...

שללללללללללללייייייייייייייייי------------->>

שיר השבוע של ג'ניפר: STAY 2GETHER ההתאהבות האינסופית שלי פשוט הכי מושלם שלה. וכמובן גם BRAVE המדהים.. עם 2 השירים האלה לא צריך עוד כלום!! אחד שקט ומרגיע ואחד מקפיץ ומדהים. אלבום השבוע- אלבום השבוע השנה החודש והמילניום-- BRAVE. פשוט מושלם בלי להוסיף מילה
.

לא שמעתי בכלל ג'ניפר ../images/Emo122.gif

חרשתי על סינדי לאופר
לא אוהב את סינדי כי היא צורחת ברוב השירים שלה, אבל יש לה כמה שירים טובים וחזקים! תראו איזו מגניבה
האישה המושלמת!
רק חסר לי שאשמע שירים של בריטני שפריץ, מאריה קארי או כריסטינה אגילרה ואז בכלל אתאבד מהטמטום

למעלה