שיר השבוע

A t z a

New member
שיר השבוע../images/Emo47.gif../images/Emo80.gif

והפעם...
מה הם אומרים עליה
מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) קדימה

n a a m a2

New member
הפייבוריט שלי../images/Emo99.gif

קטע אהוב: בית שני- בטח חושבים שהיא משוגעת לוותר כך על אהבתה מה כבר חסר לה הם לא מבינים שזה אותם הדברים הקטנים
כמו שאמרתי, הפייבוריט שלי! לילה נשמעת שם מדהיםםםםםםם
וגם המילים וגם הלחן מדהימים

ט ל ט ל1

New member
../images/Emo26.gif

קטע אהוב
החיים הם כמו סופה לא נדע את כיוונה רק נמשיך לעוף איתה דעה כללית
שיר ממש יפה ומרגש
שונה מכל השירים ששמעתי...(במובן החיובי
)

plimpti

New member
---->

חלק אהוב: היא היתה רוצה לקום וללכת אבל אין לה פשוט לאן את כל רגשי האשמה היא אוגרת בתוכה הוא לעולם כבר לא יבין אותה -בית שלישי נדמה לי דעה כללית: שיר יפה, מילים יפות, לילה מצוינת פחות מתחבר לשיר הזה מאשר שאר השירים, אבל גם בכל זאת שיר מקסים

melnik892

New member
תשובות

קטע אהוב=הפיזמון דיעה=בהחלט בהחלט אחד השירים היפים! שיר מיוחד כזה, מילים מיוחדות ויפות מאוד..והקול של לילה
כמובן

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר?
היא היתה רוצה לקום וללכת אבל אין לה פשוט לאן את כל רגשי האשמה היא אוגרת בתוכה הוא לעולם כבר לא יבין אותה החיים הם כמו סופה לא נדע את כיוונה רק נמשיך לעוף איתה מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) השיר הכי הכי הכי יפה בדיסק!
מתחברת אליו והוא מדהים!

Gali 135

New member
עונה...

קטע אהוב
לא יכולה לבחור,...באמת
דעה כללית
שיר נורא יפה...כזה משאיר רושם

sivan449

New member
ת-ש-ו-ב-ו-ת-ת-ת-ת-ת-ת-ת-../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? אמממ...אממממ.....אמממממממממממממממ..... החיים הם כמו סופה ,לא נדע את כיוונה,..רק נמשיך לעוף איתה.. כמו פתגם כזה
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) אני מאוד אוהבת.. אני חושבת שהמילים מדהימות ומרגשות הלחן גם יפה מאוד ומרגיע לא שומעים הרבה שירים כאלה, באמת שיר טוב!

A t z a

New member
גם לי בא../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

קטע אהוב
1.תמיד היא היתה מחוייכת,מציגה את האושר המושלם
2.בטח חושבים שהיא משוגעת לוותר כך על אהבתה מה כבר חסר לה הם לא מבינים שזה אותם הדברים הקטנים
3.היא היתה רוצה לקום וללכת אבל אין לה פשוט לאן את כל רגשי האשמה היא אוגרת בתוכה הוא לעולם כבר לא יבין אותה
4.החיים הם כמו סופה לא נדע את כיוונה רק נמשיך לעוף איתה
5.איי כמה שהם מקנאים כמעט כל השיר אבל חפיף קשה לי לבחור
דעה כללית המילים מדהימות לדעתי
שיר עצוב ומרגש...אוהבת מאוד
הלחן מתאים ומקסים
שיר מדהים ואני מאווווד אוהבת אותו

למעלה