שיר השבוע

שיר השבוע ../images/Emo79.gif

והפעם
אוי ואבוי מה המשפט שלכם מהשיר הזה
שיר השבוע שלכם של שייגעצ
שיר השבוע שלכם לא של שייגעצ
למי תקדישו איזה שיר השבוע

פרקשון

New member
עץ נוי

מה המשפט שלכם מהשיר הזה ? ודווקא כשרציתי ללכת לchurch! שיר השבוע שלכם של שייגעצ ? זמן ניכר-אני מתרגש להופעה! שיר השבוע שלכם לא של שייגעצ ? כל החבר'ה של מוניקה למי תקדישו איזה שיר השבוע ? אם מדובר על שיר אחר אז חלליות של ברי לחבר

dsol

New member
שייגעצ רולז !

והפעם אוי ואבוי מה המשפט שלכם מהשיר הזה : רוק ורול ואין מה לאכול שיר השבוע שלכם של שייגעצ: אין לי אוויר שיר השבוע שלכם לא של שייגעצ: דילמה - מזכירע לי למי תקדישו איזה שיר השבוע: לכל האנשים שעיצבנו אותי השבוע

Hezi The One

New member
בלהבלה

המשפט מהשיר-"היום גיליתי שאני לא עץ הפרי" שיר השבוע שלי של שייגעצ-פקיד אפרורי נו כי זה שיר כזה טוב שיר השבוע לא של שייגעצ-אלוהים-מוקי כי הוא מגניב:O למיי הייתי מקדיש שיר השבוע? אין לי מושג:O

h e n y

New member
אני...

מה המשפט שלכם מהשיר הזה: אני לא בסדר זה שוד ושבר שיר השבוע שלכם של שייגעצ: אין לי אוויר שיר השבוע שלכם לא של שייגעצ: מילים יפות מאלה למי תקדישו איזה שיר השבוע: לא יודעת..

Sheygets16

New member
../images/Emo122.gif

מה המשפט שלכם מהשיר הזה: "והדירה שלי מלאה בחפצים לא שלי" שיר השבוע שלכם של שייגעצ: פקיד אפרורי
שיר השבוע שלכם לא של שייגעצ: Kelly Clarckson - Since u been gone פשוט נדבקתי :]

•No¥a•

New member
ממ..

משפט- "רוק ורול אין מה לאכול" שיר השבוע שייגעצ- ממ..אין לי אויר שיר השבוע לא שייגעצ- אני יודע הקדשה- תחזור תחזור לחברה של חברה שלי
"אל תבכי אחות קטנה, זה לא פשוט את מבינה.."

גוטשה

New member
אניאניאני

והפעם אוי ואבוימה המשפט שלכם מהשיר הזה: "היום גיליתי שאני לא גוי" (אני מזדהה!)שיר השבוע שלכם של שייגעצ: ממ אין.שיר השבוע שלכם לא של שייגעצ: Reptilia/ The Strokesלמי תקדישו איזה שיר השבוע: ממ לא יודעת, אף אחד מיוחד.

גוטשה

New member
חח נו

כי אני מעבירה אתזה לחלון הוספת תגובה אז מתבלגן שם או אנערף

../images/Emo13.gif

מה המשפט שלכם מהשיר הזה : "והמקרר שלי מוזנח..."
שיר השבוע שלכם של שייגעצ: אין
שיר השבוע שלכם לא של שייגעצ: אינפקציה כל האלבום החדש
למי תקדישו איזה שיר השבוע:לאדעת

יאא זה משולב../images/Emo2.gif

משפט- רוק ורול ואין מה לאכול- גם משעשע וגם נכון בזמן האחרון אני לא מוצא מה לאכול שיר של שייגעצצצצ-שיר יפה עם דן תורן, התאהבתי
לאשלשייגעצ- כמה שאני אוהב/עברי לידררררר מה שעובר עלי/איפה הילד סרט של סקס-אינפקציההה הקדשיררררר-לגיא(demondog)- שיר שאנחנו מלחינים ברגעים אלה ממש גיא אתה לא להקה

dsol

New member
הידעת ?

שאני כתבתי את השיר ? ורז סתם הרס אותו ! אני ישלח לך את הגירסה המקורית בלי ה"שיפורים" של רז...

למעלה