מה המשפט שלכם מהשיר הזה ? ודווקא כשרציתי ללכת לchurch! שיר השבוע שלכם של שייגעצ ? זמן ניכר-אני מתרגש להופעה! שיר השבוע שלכם לא של שייגעצ ? כל החבר'ה של מוניקה למי תקדישו איזה שיר השבוע ? אם מדובר על שיר אחר אז חלליות של ברי לחבר
והפעם אוי ואבוי מה המשפט שלכם מהשיר הזה : רוק ורול ואין מה לאכול שיר השבוע שלכם של שייגעצ: אין לי אוויר שיר השבוע שלכם לא של שייגעצ: דילמה - מזכירע לי למי תקדישו איזה שיר השבוע: לכל האנשים שעיצבנו אותי השבוע
המשפט מהשיר-"היום גיליתי שאני לא עץ הפרי" שיר השבוע שלי של שייגעצ-פקיד אפרורי נו כי זה שיר כזה טוב שיר השבוע לא של שייגעצ-אלוהים-מוקי כי הוא מגניב:O למיי הייתי מקדיש שיר השבוע? אין לי מושג:O
מה המשפט שלכם מהשיר הזה: אני לא בסדר זה שוד ושבר שיר השבוע שלכם של שייגעצ: אין לי אוויר שיר השבוע שלכם לא של שייגעצ: מילים יפות מאלה למי תקדישו איזה שיר השבוע: לא יודעת..
והפעם אוי ואבוימה המשפט שלכם מהשיר הזה: "היום גיליתי שאני לא גוי" (אני מזדהה!)שיר השבוע שלכם של שייגעצ: ממ אין.שיר השבוע שלכם לא של שייגעצ: Reptilia/ The Strokesלמי תקדישו איזה שיר השבוע: ממ לא יודעת, אף אחד מיוחד.
משפט- רוק ורול ואין מה לאכול- גם משעשע וגם נכון בזמן האחרון אני לא מוצא מה לאכול שיר של שייגעצצצצ-שיר יפה עם דן תורן, התאהבתי
לאשלשייגעצ- כמה שאני אוהב/עברי לידררררר מה שעובר עלי/איפה הילד סרט של סקס-אינפקציההה הקדשיררררר-לגיא(demondog)- שיר שאנחנו מלחינים ברגעים אלה ממש גיא אתה לא להקה