שיר השבוע

inbal287

New member
שיר השבוע../images/Emo79.gif

שיר השבוע שלכם:
אלבום השבוע:
חווית השבוע:
ציטוט השבוע:
המלצת השבוע
תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו?
שיהיה לכם סופ"ש מעולה
.

מרי לי

New member
מי סיימה שנה ראשונה???מי????

שיר השבוע שלכם:WISH YOU WERE HERE אלבום השבוע: THE FRAGILE NIN חווית השבוע: סיימתי שנה ראשונה ציטוט השבוע: משהו ששמעתי פעם ונורא הצחיק אותי: אם אתה אונס אפרוח שגנבת והוא מת תוך כדיי אז אתה גנב, אנס, רוצח, זאופיל,נקרופיל, פדופיל וגם הומו המלצת השבוע: BE HAPPY מה אתם שומעים עכשיו? יש הופעה של פרנס פרדיננט בערוץ 3 הלכתי לקנות מתנה לידיד שלי בהפנינג ותראו מה ראיתי במחלקת הצעצועים במדף העליון....

ttg

New member
מזל טוב

את מוזמנת לבוא איתנו למילאנו להופעה של NIN באחד באפריל (מעניין אם נשארו כרטיסים) ...

מרי לי

New member
אני חוזרת ללמוד עד אז כבר

תודה נשמע מאוד מפתה, אין לך מושג עד כמה, אבל אפילו לראות את אינקיובוס בארץ אני לא יכולה כי יש לי מינוס בבנק....

Yoko Nakajima

New member
^^

שיר השבוע שלכם: goo goo dolls- iris... בכלל זה אחד האהובים עליי, אבל השבוע די חרשתי עליו אלבום השבוע: breaking benjamin-phobia חווית השבוע: רביעי-חמישי היה טיול לחרמוןןן D: ציטוט השבוע: חח וואי, יש הרבה... אבל נבחר אחד- "תעשי לי פרחח" המלצת השבוע: הממ... חייכו הרבה, תאמינו בחלומות שלכם (ובעצמכם!!!), נצלו כל רגע, קחו דברים בקלות. תמונת השבוע: איןלי כוח מה אתם שומעים עכשיו? תיק-תק..תיק-תק (השעון, נו... אתם חושבים שאני אעיר את הבית עם מוסיקה ב4 לפנות בוקר? o_O ).

שבום!

שיר השבוע שלכם: "I LIKE BIG BUTS" שמעתי אותו איזה ארבעים פעםXD אלבום השבוע: =\ אין אחג כזה. חווית השבוע:מחנה ג'אז בביתספר
ציטוט השבוע: " שאבום!" האהT! המלצת השבוע: תישנו. תמונת השבוע:---> פרווז. מה אתם שומעים עכשיו? רואה הפיג'מות=|.

חע, זהו, אני מבטיחה לעצמי

שעד סוף החודש אני יודעת את כל המילים של זה בע"פ.

מרי לי

New member
זו רק אני או שהכתם של הפרה הזו

הוא בצורת היבשות על כדור הארץ

itoosh2

New member
שבוע טוב...

שיר השבוע שלכם: ג'ירפות - גג אלבום השבוע: ג'ירפות - גג חווית השבוע: מבחן באוניברסיטה... ציטוט השבוע: אין ממש... המלצת השבוע: לראות סרטים... תמונת השבוע: אין לי כוח... מה אתם שומעים עכשיו? Chopin - Minute Waltz

למעלה