שיר השבוע

power play

New member
שיר השבוע

doves-sea song לא סתם השתמשו בו לפרומו.. שיר שדומה יותר לנעימה,אבל מעביר תחושה באופן מדויק,רק חבל שאין לי איך לשמוע אותו חוץ מלחכות לו ברדיו וואללה. מישהו יכול לשלוח לי לאימייל? והאם המצב בפורום קשור להעלמותה של מייג´ור איריס?

Major Thom

New member
מייג´ור איריס עדיין פה ..

אבל היא מעט עסוקה בימים האחרונים .. ואין לה הרבה מה לכתוב פתאום .. אני מניחה שזו סתם תקופת יובש. זה יעבור :) השיר באמת יפה .. אני אוהבת את דאבס .. ואם אנחנו כבר בהמלצות, יוני בלוך, יוני בלוך .. קחו, קחו לינק. לא תצטערו
יוני בלוך - מכיר אותו

Fish in the sea

New member
אחלה שיר../images/Emo45.gif

היה לי אותו בנאפסטר ז"ל במחשב הישן. אח"כ היתה את התאונה הגדולה שמחקה לי את כל השירים ומאז אני לא אותו מוריד שירים שהייתי. יש אגב הרבה שירים ממש טובים באלבום שממנו לקוח השיר. lost souls קוראים לו או שאני מתבלבל?
kula shaker - tatva
חזרתי לפני כמה דקות מהמספרה.אני וחברי הטוב(גם חובב רדיוהד אבל לא יודע איך מדליקים מחשב) עשינו פלטינה בשערינו. אז עכשיו אני מעין בלונדיני.אבל לא בדיוק.סתם רציתי לשתף.

power play

New member
כמו שכתבו בתגובות אליו

דומה מאוד למוניקה סקס באלבומה האחרון ולחמי רודנר וכל להקותיו. אבל איזה כיף לו שהוא מקליט בבית שלו. מוזיקה של אמן שצריך עוד להתפתח.

polyethylene

New member
קצת חדשות על יוני בלוך...

הגאון המוסיקלי הנ"ל חתם לפני שבועיים עם חברת תקליטים גדולה בארץ (לא יכולה להסגיר עוד פרטים בינתיים). היום סיימתי לשמוע את כל מה שהיה ב stage, בהחלט מגיע לו...
the crash - take my time

למעלה