שיר השבוע

loner in love

New member
שיר השבוע

איי ריממברדדדדדד מהו שיר השבוע שלכם? מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? מהו אלבום השבוע שלכם? מהו סמיילי השבוע שלכם? מהו משפט/בית השבוע שלכם? שבוע נעים

cami love benja

New member
שלי

מהו שיר השבוע שלכם? Drake Bell - I Found A Way שיר מדהים!!! מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? All About You מהו אלבום השבוע שלכם? טלגרף..של דרייקו'ש..למרות שהדיסק עוד לא יצא מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? אממממ אין..בינתיים...

loserontheloose

New member
טוב..

מהו שיר השבוע שלכם? Rob Thomas - Lonely No More או Cowboy Troy feat Big & Rich - I Play Chicken (With The Train) מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Nothing מהו אלבום השבוע שלכם? Faith Hill - Fireflies מהו סמיילי השבוע שלכם? ממש שאין מהו משפט/בית השבוע שלכם? מה?

D4Ever

New member
שלי../images/Emo27.gif

מהו שיר השבוע שלכם?Son Of Dork - Ticket Outta Loserville מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Too close for comfort מהו אלבום השבוע שלכם?Green Day-American Idiot מהו סמיילי השבוע שלכם?---- מהו משפט/בית השבוע שלכם?---

DesertRose7

New member
../images/Emo26.gif

מהו שיר השבוע שלכם? papa roach - scars מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? no worries מהו אלבום השבוע שלכם? fall out boy - from under the cork tree מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם?beautiful down די די.. תפסיק להחמיא לי..

Mrs J

New member
mine../images/Emo27.gif

מהו שיר השבוע שלכם? she wants to be me מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? surfer babe מהו אלבום השבוע שלכם? של באסטד... כי קניתי אותם רק לפני חודש מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? הא

Hip Hop star

New member
../images/Emo69.gifשלי../images/Emo69.gif

מהו שיר השבוע שלכם?a women's worth/אלישיה קיז Gold Digger/קניה ווס וג'יימי פוקס מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?she loves you מהו אלבום השבוע שלכם? A Ticket For Everyoneבאסטד מהו סמיילי השבוע שלכם?
/
/
מהו משפט/בית השבוע שלכם? i Love You More From Yesterday, But Less From Tomorrow

שלי

מהו שיר השבוע שלכם? boyfriend- ashlee simpson why can't i-liz phair year 300-busted מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? obviously מהו אלבום השבוע שלכם? innocent eyes- delta goodrem (כבר כמה שבועות!) מהו סמיילי השבוע שלכם? אין מהו משפט/בית השבוע שלכם? אין

may90

New member
me

מהו שיר השבוע שלכם? Just a girl-no doubt מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?
מהו אלבום השבוע שלכם?אואזיס-דונט בליב ט'ה טרוט' מהו סמיילי השבוע שלכם?
[הפתעה הא?!] מהו משפט/בית השבוע שלכם? and when the sky is falling- don't look outside the window

L u L i1

New member
אנייי...

מהו שיר השבוע שלכם?don't lie-black eyed peas loser kid-busted מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?i wanna hold u מהו אלבום השבוע שלכם?- מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם?אין

oriaaaa

New member
אני

מהו שיר השבוע שלכם? עושים אהבה- כנסיית השכל מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?too close for comfort מהו אלבום השבוע שלכם?---- מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם?------

בטלקאפ

New member
שלי

מהו שיר השבוע שלכם?כוס כחולה-עברי לידר. מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Five Colours In Her Hair מהו אלבום השבוע שלכם?אין מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם?When you know that you just don't know

hadasrulez

New member
../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע שלכם? busted- sleeping with the light on מהו שיר השבוע המקפליי שלכם? all about you/ 5cihh מהו אלבום השבוע שלכם? מקפליי הראשון
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? I feel her sliping through my fingers, Now she's gone I'm sleeping with the light on

SPFAN

New member
Mine ../images/Emo11.gif

מהו שיר השבוע שלכם? Ironic / Allanis Morisette מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Too Close To Comfort מהו אלבום השבוע שלכם? Open Your Eyes - Goldfinger מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? הממ אין
שבוע מצוין

bar jones

New member
mine :)

מהו שיר השבוע שלכם? come undone של דוראן דוראן מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? nothing מהו אלבום השבוע שלכם? anouk- together alone מהו סמיילי השבוע שלכם?
החום הרג אותי.. מהו משפט/בית השבוע שלכם?take my advice- i don't use it anyway חני- שוב ח"ח על ההתמדה !

לוליליילילילי *אושר ושמחה* ../images/Emo6.gif ../images/Emo23.gif

מהו שיר השבוע שלכם? אוו לאדעת יש הרבה
אולי סליפינג? חרשתי עליו.... אבל גם אול דה סמול סינגס של בלינק דיי חרוש
*המשך אושר ושמחהה*
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? שרבר בייב *שומעת ברגעים אלה* מהו אלבום השבוע שלכם? לאדעתת
מהו סמיילי השבוע שלכם?
- דיי חרשתי עליו מהו משפט/בית השבוע שלכם?אינלי....... אבל ישלי ציטוט!!!!!! אני וחברוהטוב בשיחה: *תחילת שיחה לא מענינת* חברו: את יודעת ש הוא כל הזמן מדבר עלייך? אני: וואלה? *בקול של מישהי שזכתה ב92 מיליון דולר בלי למלות כרטיס הגרלה ומנסה להעמיד פנים שלא איכפת לה* חברו: *מתעלם\לא שם לב* וואלה *המשך שיחה לא מעניינת*

oriane0

New member
שלי :]]

מהו שיר השבוע שלכם? bad day.. אני פשוט חורשת עליו מכל הצדדים.. אחותי כבר עוד שניה רוצחת אותי מרוב שהיא שומעת אותו.. חחח מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? ממממ... אני חושבת שi'll be ok מהו אלבום השבוע שלכם? גרין דיי.. כמעט נון סטופ.. מהו סמיילי השבוע שלכם?
בגלל לינע! הורסת אהבות שכמותה! חחח סתאםם מהו משפט/בית השבוע שלכם? מממ לא נראלי שיש.. שבוע נעים גם לך :]]

oriy a

New member
שלי...

מהו שיר השבוע שלכם?addicted מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?she falls asleep מהו אלבום השבוע שלכם?kelly clarkson-breakaway הו סמיילי השבוע שלכם?--- מהו משפט/בית השבוע שלכם? My eyes are hurting The cheap nylon curtains Let the sunlight creep in through from the clouds

למעלה