שיר השבוע

loner in love

New member
שיר השבוע

כי אני כבר רואה איך אני שוכחת מחר... אז כל עוד אני זוכרת- מהו שיר השבוע שלכם? מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? מהו אלבום השבוע שלכם? מהו משפט/בית השבוע שלכם? מהו סמיילי השבוע שלכם? סו"ש מצוין לכולם

oriaaaa

New member
אני

מהו שיר השבוע שלכם? עושים אהבה- כנסיית השכל מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? i wanna hold u מהו אלבום השבוע שלכם? ----- מהו משפט/בית השבוע שלכם? ---- מהו סמיילי השבוע שלכם?

I LOVE ROK

New member
אני...

מהו שיר השבוע שלכם?Tatu - all about us מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?i wanna hold u מהו אלבום השבוע שלכם?אמריקן אדיוט של גריין דיי מהו משפט/בית השבוע שלכם?אממ.... מהו סמיילי השבוע שלכם?
ושהיה לך שבת שלום.... לך ולכולם....

Hip Hop star

New member
שלי../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע שלכם?So Good-דסטניז צ'יילד מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?The Ballad Of Paul K
מהו אלבום השבוע שלכם?The Writing's On The Wall מהו משפט/בית השבוע שלכם?the world would be alone without the one who put a smile on your face מהו סמיילי השבוע שלכם?
/
סופ"ש טוב לכולכן!

../images/Emo41.gifשליייי../images/Emo41.gif ../images/Emo80.gif

מהו שיר השבוע שלכם? וואי יש לי פוללללללל [אני אנסה איכשהו לצמצם....]: My Chemical Romance- The Ghost Of You Funeral For A Friend- Red Is The New Black Fightstar- Cross Out The Stars A Simple Plan - Perfect Simple plan - Shut up U2 - City of Blinding lights The Killers - Somebody Told Me Gwen Stefani - Cool Lay Your Hands - Simon Webbe Son Of Dork - Ticket Outta Loserville Yellowcard - Ocean Avenue Oasis - Stand By Me Nirvana - Smells Like Teen Spirit בית הבובות - סיגפו
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Pinball Wizard [אני מאוהבת קשות בשיר הזה!]
מהו אלבום השבוע שלכם? My Chemical Romance- Three Cheers For Sweet Revenge
מהו משפט/בית השבוע שלכם? At the end of the world" Or the last thing I see You are never coming home Never coming home "Could I, should I
מהו סמיילי השבוע שלכם?

bustedit

New member
../images/Emo80.gif

מהו שיר השבוע שלכם? fightstar- paint your target
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? room on the 3rd floor מהו אלבום השבוע שלכם? -- מהו משפט/בית השבוע שלכם? =/ מהו סמיילי השבוע שלכם?

Rowdy Girl

New member
שלייי ^______^

מהו שיר השבוע שלכם? מממ... SWTBM מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? all about you מהו אלבום השבוע שלכם? wonderland מהו משפט/בית השבוע שלכם? אממ... "איפה חי שפן סלעים?" סתם
לוידעת מהו סמיילי השבוע שלכם?

D4Ever

New member
עונה

מהו שיר השבוע שלכם?יש שלושה השבוע.. Green day - When I Come Around My Chemical Romance- The Ghost Of You Son Of Dork - Ticket Outta Loserville מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? She falls asleep,Too close for comfort מהו אלבום השבוע שלכם?Green Day-dookie Mcfly-Wonderland Kelly Clarkson-Breakaway מהו משפט/בית השבוע שלכם? Attention please, we interrupt this program, with some disturbing news World wide evacuation, we're going to lose, we've pulverised the nation, I guess it shows that's just the love you do מהו סמיילי השבוע שלכם?

I LOVE ROK

New member
יש...

איזה כיף יש עוד אנשים שאוהבית את - McR יש....חחח...תפתחו להם פורום פליז.....

אני

מהו שיר השבוע שלכם? boyfriend- ashlee simpson why can't i- liz מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? pinball wizard מהו אלבום השבוע שלכם? breakaway מהו משפט/בית השבוע שלכם? bee my friend מהו סמיילי השבוע שלכם? אין

may90

New member
me

מהו שיר השבוע שלכם? sugarcult-crying מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?
מהו אלבום השבוע שלכם? הממ בךינק האחרון [בוהו] מהו משפט/בית השבוע שלכם? picking up the pieces of a life you've broken stiching it together with the seems wide open מהו סמיילי השבוע שלכם?
XDD שלדגXDD

loner in love

New member
אני

מהו שיר השבוע שלכם? Relient K - Be My Escape Sum 41 - Pieces Son Of Dork - Ticket Outta Loserville מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? TCFC מהו אלבום השבוע שלכם? אין אלבום אני דבוקה לMP3 שלי מהו משפט/בית השבוע שלכם? אין ליייי מהו סמיילי השבוע שלכם?

למעלה