שיר השבוע

loner in love

New member
שיר השבוע

תראו בדיוק פה --------------------------------------------------> יש לי זבוב על המסך והוא מסרב לעוף! אניוואי... מהו שיר השבוע שלכם? מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? מהו אלבום השבוע שלכם? מהו סמיילי השבוע שלכם? מהו משפט/בית השבוע שלכם? לא היה עוד משו? שבוע נעים

Hip Hop star

New member
../images/Emo38.gifשלי../images/Emo38.gif

מהו שיר השבוע שלכם?Whit America/אמינם 3am/באסטד high/ג'יימס בלאנט
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?All About You מהו אלבום השבוע שלכם?The Eminem Show/אמינם. מהו סמיילי השבוע שלכם?
/
/|הסולן|/
מהו משפט/בית השבוע שלכם?i'm running high in the stars above *או משהו כזה*. "לא בהכרח מה שיפה הוא טוב*
. לא היה עוד משו?אמ..........פליי יושב על המסך של חן!
רוצו על נפשותיכם!!!!!!!!!!! שנה טובה חן

../images/Emo115.gif אני

מהו שיר השבוע שלכם? lee ryan-how do i? lee ryan- torn your car around
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? 5 כולורס
מהו אלבום השבוע שלכם? lee ryan
מהו סמיילי השבוע שלכם?
\
מהו משפט/בית השבוע שלכם?אינלי...
לא היה עוד משו? כן לצרף תמונה!!

Rowdy Girl

New member
שלי../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע שלכם? don't lie של הבלאק אייד פיז
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? the ballad of paul k מהו אלבום השבוע שלכם? wonderland מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? מממ לא יודעת...

moran1991

New member
שיר השבוע שלי

pinball wizard בקרוב מאוד אני אדע לנגן אותו :)

may90

New member
me

מהו שיר השבוע שלכם? to the end מיי כמיקל רומאנס מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? חיעחוי מהו אלבום השבוע שלכם? אחד צרוב שצרבתי לטיול שנתי של מגמת אומנות שהיה לי אתמול היה נורא נחמד
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? ציטוט של חברה שדיברה על מישהו מהכיתה שהוא גם במגמה [זה היה בטיול]: "נראה לי הוא עני! הוא עם אותם בגדים מאתמול, הוא כל הזמן לא מביא אוכל והוא צוחק יותר מידיי!" XDDDDDDDDD LOL תרביצי לזבוב למה מי הוא?! מקסימום קצת פארש מזבוב מת על המסך! לא משהו שאי אפשר לנקות עם מטלית קטנה

moran1991

New member
והנה המלא :)

מהו שיר השבוע שלכם?conflict-disturbed מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?pinball wizard מהו אלבום השבוע שלכם?silver side up-nickelback מהו סמיילי השבוע שלכם? :):
מהו משפט/בית השבוע שלכם?"you have zero talent" מתוך גראוייטיישן (:) לא היה עוד משו? נממממממממממ נופ :)

bustedit

New member
היית צריכה להגיב

להודעה של חן.. ולא לפתוח הודעה חדשה.. כשאת פותחת ת'הודעה שלה כתוב "הוסף תגובה" תלחצי על זה, ותמלאי שם..

bustedit

New member
חע../images/Emo118.gif

מהו שיר השבוע שלכם? אממ.. im not ok של MCR behind these hazel eyes של קלי קלארקסון
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? dont know why
מהו אלבום השבוע שלכם? american idiot של גרין דיי
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? ---

moran1991

New member
היי

מילאתי את שאלונך החביב:) אשמך להכירך טוב יותר P: אני מורן בת עוד מעט 15 :) ואני מכורה למקפליי ולעוד כמה דברים ^^

D4Ever

New member
שלי

מהו שיר השבוע שלכם?MCR-The ghost of you,Green Day-Maria מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?Too close for comfort,She falls asleep מהו אלבום השבוע שלכם?Green Day-Dookie מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? Attention please, we interrupt this program, with some disturbing news World wide evacuation, we're going to lose, we've pulverised the nation, I guess it shows that's just the love you do

oriy a

New member
שלי

מהו שיר השבוע שלכם?green day-minority מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? i wanna hold you מהו אלבום השבוע שלכם?international superhits-green day מהו סמיילי השבוע שלכם?--- מהו משפט/בית השבוע שלכם? Mrs halloween Is drinking at the bar again in New Orleans She throws another dart And narrowly avoids my lonely broken heart Torn apart

למעלה