../images/Emo27.gif
מהו שיר השבוע שלכם? hey jude - beatles מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? i wanna hold you מהו אלבום השבוע שלכם? של ג'יימס בלאנט מהו משפט/בית השבוע שלכם? קראתי את זה הרגע וממש התחלתי לבכות. בפורום המסע לפולין שאלו - למה רוצים לחזור לפולין? ומישהי ענתה- "כי זה המקום היחיד שפתאום הרגשנו מחוברים. פתאום. פתאום הינו חלק ממשהו יותר גדול, אני כבר לא אני לבד. הנה, חלק ממני קבור כאן. כי הרגשנו את הקשר הזה, אליהם, אלינו, אל העתיד של כולנו, אל הדגל הזה שבמספר כתמים מנסה להביע הכל, ואנחנו רוצים לחוות אותו שוב. אולי כי אני קצת מפחדת לאבד את הקשר הזה עם הזמן, מפחדת שתמונות יעלמו, והחיים יזרמו. והתחושה שהשמש זורחת ושוקעת בלי רשות תתפוגג. אולי כי היה שם כאב עצום, ולא אנחנו לא מנסים להכאיב לעצמנו, אבל הנשמה שלנו מבינה שהכאב הזה הוא חלק מהשמחה הכי גדולה שאי פעם נחווה. אולי כי אנחנו רוצים לעמוד שם, לפעמים יום וליל, עם דגל ולצעוק לבתים החוסים על מיידאנק, שאאאללוווםםם באאננוו...ולא כדי לשמוע הסברים, כי באמת שזה לא משנה. אולי כי שם הייתה אחווה, וראינו פתאום את החברים והחברות שלנו קצת אחרת. את המורים והרבנים שלנו בלי כל המסכות של זארה וקסטרו. ושם, עצרנו לשבוע. והיינו עם ישראל."