שיר השבוע

loner in love

New member
שיר השבוע

כי לפי מה שידוע לי היום יום שבת מהו שיר השבוע שלכם? מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? מהו אלבום השבוע שלכם? מהו משפט/בית השבוע שלכם? מהו סמיילי השבוע שלכם? אני עדין בטוחה שחסר לי משו =/

may90

New member
me

מהו שיר השבוע שלכם?- the used-blue and yellow sugarcult-she's the blade incubus-redefine מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? LOL מהו אלבום השבוע שלכם? אעעע אין. מהו משפט/בית השבוע שלכם? well you'll never fing it if you're looking for it. וכמובן--- balata. LOLLLLLLL מהו סמיילי השבוע שלכם?
שלדג רולז

may90

New member
אין למקפליי שיר שהראשי תיבות שלו זה

LOL נכון? אם כע אז=LMAO

cami love benja

New member
שלי =]

מהו שיר השבוע שלכם? push the botton של השוגבייבס מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? אמממ ממורי ליין מהו אלבום השבוע שלכם? טלגרף של דרייקו'ש מהו משפט/בית השבוע שלכם? להלההלההללההללה מש'ו כזה.. מהו סמיילי השבוע שלכם?
או
ולא נראה לי ששכחת.. אולי אני שכחתי שאת שכחת?

Rowdy Girl

New member
אעעע../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע שלכם? אמממ
TOL מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? easy way out מהו אלבום השבוע שלכם? wonderland מהו משפט/בית השבוע שלכם? לודעת מהו סמיילי השבוע שלכם?

lollipop1

New member
ME

מהו שיר השבוע שלכם? Mr. Brightside מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Mr. Brightside מהו אלבום השבוע שלכם? אנלדעת, לא שומעת אלבומים.... מהו משפט/בית השבוע שלכם? חשבת שאהבתי?!.... אהבתי שחשבת מהו סמיילי השבוע שלכם?

cami love benja

New member
חחחח

חשבת שאהבתי?!.... אהבתי שחשבת חח משום מה אני נקרעת מצחוק בגלל זה

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif

מהו שיר השבוע שלכם? hey jude - beatles מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? i wanna hold you מהו אלבום השבוע שלכם? של ג'יימס בלאנט מהו משפט/בית השבוע שלכם? קראתי את זה הרגע וממש התחלתי לבכות. בפורום המסע לפולין שאלו - למה רוצים לחזור לפולין? ומישהי ענתה- "כי זה המקום היחיד שפתאום הרגשנו מחוברים. פתאום. פתאום הינו חלק ממשהו יותר גדול, אני כבר לא אני לבד. הנה, חלק ממני קבור כאן. כי הרגשנו את הקשר הזה, אליהם, אלינו, אל העתיד של כולנו, אל הדגל הזה שבמספר כתמים מנסה להביע הכל, ואנחנו רוצים לחוות אותו שוב. אולי כי אני קצת מפחדת לאבד את הקשר הזה עם הזמן, מפחדת שתמונות יעלמו, והחיים יזרמו. והתחושה שהשמש זורחת ושוקעת בלי רשות תתפוגג. אולי כי היה שם כאב עצום, ולא אנחנו לא מנסים להכאיב לעצמנו, אבל הנשמה שלנו מבינה שהכאב הזה הוא חלק מהשמחה הכי גדולה שאי פעם נחווה. אולי כי אנחנו רוצים לעמוד שם, לפעמים יום וליל, עם דגל ולצעוק לבתים החוסים על מיידאנק, שאאאללוווםםם באאננוו...ולא כדי לשמוע הסברים, כי באמת שזה לא משנה. אולי כי שם הייתה אחווה, וראינו פתאום את החברים והחברות שלנו קצת אחרת. את המורים והרבנים שלנו בלי כל המסכות של זארה וקסטרו. ושם, עצרנו לשבוע. והיינו עם ישראל."

hadasrulez

New member
אני ../images/Emo13.gif

מהו שיר השבוע שלכם? the rasmus-time to burn מהו שיר השבוע המקפליי שלכם? כל הדיסק השני ואוביסלי מהו אלבום השבוע שלכם? mcfly- wonderland כמובן
מהו משפט/בית השבוע שלכם? אין
מהו סמיילי השבוע שלכם?
ו-

Hip Hop star

New member
../images/Emo130.gifשלי../images/Emo130.gif

מהו שיר השבוע שלכם?Haven't Told You-קלי רולנד
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?You've Got A Friend מהו אלבום השבוע שלכם?Simply Deep-קלי רולנד
מהו משפט/בית השבוע שלכם?look in my eyes,what do you see? מהו סמיילי השבוע שלכם?
/
/
/|דניאל|

../images/Emo182.gifשליייי../images/Emo182.gif ../images/Emo80.gif

מהו שיר השבוע שלכם? Fightstar- Grand Unification
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Mr. Brightside ו- Don't Know why
מהו אלבום השבוע שלכם? Wonderland
מהו משפט/בית השבוע שלכם? היום הוא המחר שממנו פחדת אתמול....
מהו סמיילי השבוע שלכם?

Love Bem

New member
שלי

מהו שיר השבוע שלכם?McR - im mot ok מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?mcfly - ill by ok מהו אלבום השבוע שלכם?מריקן אדיוט של גריין די מהו משפט/בית השבוע שלכם?im o fucking k מהו סמיילי השבוע שלכם?

sap sapir

New member
אני../images/Emo126.gif../images/Emo39.gif

מהו שיר השבוע שלכם? wake me up when september ends
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? i'll be ok
מהו אלבום השבוע שלכם? אין
מהו משפט/בית השבוע שלכם? אני: אמא? אמא: מה? אני: סתמי
מהו סמיילי השבוע שלכם?

בטלקאפ

New member
וופי

מהו שיר השבוע שלכם?Falling Down-אבריל מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?All About You מהו אלבום השבוע שלכם?אין מהו משפט/בית השבוע שלכם?"אין כמוני הקוסם הארוני" מהו סמיילי השבוע שלכם?

אני

מהו שיר השבוע שלכם?וואו, הרבה: free loop- daniel powter so beautiful- darren hayes i say a pray for you- girls aloud i need you- lean rimes ועוד כמה שאני לא זוכרת.. מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? too close for comfort מהו אלבום השבוע שלכם? וונדרלנד מהו משפט/בית השבוע שלכם? bee my friend מהו סמיילי השבוע שלכם?אין

למעלה