שיר השבוע!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
שיר השבוע!

והפעם: אני רץ השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

שלי פאר

New member
רק ארתור שם פינה

ועונה עליה 6 שעות אחרי השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- אני ידוע אני זז וזה פוגע בלב שלי יש חור שאי אפשר לסגור אז אני רץ... דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- השיר הזה... מושלם! על מה לדעתך השיר מדבר?- עליי כדיי שאני יעשה משהו עם החיים שלי רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כל הזמן אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- הייתי שמה את עצמי בקלפי במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- הקלפי הופק ע"י ערוץ 24 שהערוץ הוקם.. זה לא הכי קלפי.. רגש שהשיר מעורר בך- חוכמה זה רגש/?! סיפור אישי שלך שקשור בשיר- עזבו זה ארוך

בקלות:

קלפי, קלפי, קלפי, קלפי

לה לה לה לה לה לה...

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "בלב שלי יש חור שאי אפשר לסגור..." דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- נחמד. על מה לדעתך השיר מדבר?- די לחפור
. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כשיוצא. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- יש, נראלי, בהופעה כזאתי, עם מסך ירוק נוראי מאחורה, לא?
המ, לא יודעת, נחמד. רגש שהשיר מעורר בך- שום רגש. סיפור אישי שלך שקשור בשיר- די.

RTur

New member
יש למישהו בעיה עם זה שאני עונה אחרי

6 שעות? זכותי חח
אני מחכה לראות את התשובות שלכם קודם.. השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "אני יודע, אני זז וזה פוגע, בלב שלי יש חור שאי אפשר לסגור אז אני רץ" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מעולה על מה לדעתך השיר מדבר?- על מה שדודו רצה לדבר חח
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- תמיד אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- אממ התוספת שיש בגרסת ההופעה ממש מאגניבה במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אממ יש קליפ כזה מעפן עם הבמה הירוקה הזאת או משו חחח.. אי אפשר ממש לקרוא לזה קליפ.. אפשר היה להשקיע הרבה יותר
רגש שהשיר מעורר בך- אין משו מיוחד סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין

שלי!

אני רץ השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "בלב שלי יש חור שאי אפשר לסגור" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-חולה על השיר הזה! על מה לדעתך השיר מדבר?-על מישהו שנכווה מאהבה? רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-היום למשל אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-חס וחלילה! במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- (במידה ש...!) אין לי מושג... רגש שהשיר מעורר בך-הזדהות סיפור אישי שלך שקשור בשיר- לא שזכור לי.

למעלה