שיר השבוע!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
שיר השבוע!

נסיכים וסוסים השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

שלי פאר

New member
טוטוטוטווטטוטוט

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "חולמת לה ילדה קטנה נסיכים וסוסים"דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- חמודדדדדדדדדדדדדדדדעל מה לדעתך השיר מדבר?- עליי (כמו כולם)רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-שאני נזכרת שבא לי נסיך או סטסאילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לאבמידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-רגש שהשיר מעורר בך- אהבהסיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין! (תתפלאו)

RTur

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "ללאה יש חבר, הכל יהיה בסדר, בחור כזה טיפה אדיש - מי יודע מה הוא מרגיש?" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מדהים מדהים מדהים - השיר האהוב עליי על מה לדעתך השיר מדבר?- על לאה
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- תמיד אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין קליפ רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אני כל הזמן מנסה לגרום לדודו להחזיר ת'שיר הזה להופעות והוא לא מקשיב לי

../images/Emo9.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "לא עזרו כל השיחות, יעזרו הכדורים.." הא-הא
. דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-
על מה לדעתך השיר מדבר?- ... רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- תמיד. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא !!!

טוב קצת באיחור...

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-"חולמת לה ילדה קטנה, נסיכים וסוסים" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-מהמם על מה לדעתך השיר מדבר?-מישהי שאוהבת את החבר שלה והוא לא מתייחס אז היא מסתגרת... רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-אין אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-לא יודעת אם יש רגש שהשיר מעורר בך-רחמים סיפור אישי שלך שקשור בשיר- הפעם הראשונה ששמעתי את השיר הזה היתה בדפיוצר של ארתור!!!! (כדאי לכם לשמוע את זה!!) אח"כ הקשבתי לגירסה המקורית.

למעלה